Eltimin kendini bilmez tavırları

Eşinizin baska erkek kardeş var mı yazmamissiniz ama benim anladığım yeni gelin olarak sizi kıskanıyor, bu yüzden de saçmalıyor. Biraz kafa olarak değişik bir insan, cahillik, kendini bilmezlik ve art niyet var. Sürekli ilgi çekmek için çabalıyor, doğum gününü de ondan mahvetmistir. Şimdi onun evliliği bilmem kaç yıllık, siz yeni gelinsiniz ve heyecanlariniz var. Belki kocanız onunkine göre daha iyi size karsi. Yinede bu hiçbir davranışını haklı kılmıyor, bu yaptıklarının her biri zaten görüşmek için bir sebep. Artık kimseyi dinlemeyin, kavga filanda olmasın.

Turunc af buyur ama daha ilk kavgada benim için biterdi, keşke baştan silseydin kadını.
Elti olsun olmasın en sevmediğim insan tipidir her şeye alınan her şeyi büyütüp trip yapan küsen, pohpohlanmak isteyen, bir şekilde içinde olduğu bildiği davetler toplantılar için bile nazlanan altı okka etmeden hiçbir yere gitmeyen :silah:

Bebeğine defalarca hastalık bulaştırması da cabası, el kadar bebeğin yanına hasta gidilmeyeceğini bebeklerin öpülmemesi gerektiğini bacak kadar çocuklar bile biliyor artık, 40 yaşında 2 çocuk yetiştirmiş kadının haydi haydi biliyor olması lazım bilinçli yapıyordur muhtemelen, eşinle ilgili söyledikleri de ayrıca çok çirkin, şakası bile yapılmaz ayıptır insanda utanma olur, o gelin olduğunda eşin 5 yaşındaymış ay o yaştaki çocuk yengesine olsa olsa evlat olur ne çirkin ne ahlaktan yoksun bir düşünceye sahip bir kadınmış pesss.

Kimse hakkında kolay kolay fesat düşünmem ama belki de bebeğine hastalık bulaştırırsa Allah korusun kötü bir şey olur da boşanırsınız diye mi düşündü acaba?
Biz biraz hapşırsak evdeki evcilleri öpmüyoruz etkilenmesinler diye, ki aynı türden değiliz hastalık bulaşması mümkün değil üstelik aşılılar zaten, insanlar bir lokma yavruyu cak cuk öpüyor hey Allahım 🤦‍♀️
Abla kocamla beni birbirimize düşürmek için çok şeyler yaptı. Son raddeye kadar geldiğimi bile oldu

Eşinizin baska erkek kardeş var mı yazmamissiniz ama benim anladığım yeni gelin olarak sizi kıskanıyor, bu yüzden de saçmalıyor. Biraz kafa olarak değişik bir insan, cahillik, kendini bilmezlik ve art niyet var. Sürekli ilgi çekmek için çabalıyor, doğum gününü de ondan mahvetmistir. Şimdi onun evliliği bilmem kaç yıllık, siz yeni gelinsiniz ve heyecanlariniz var. Belki kocanız onunkine göre daha iyi size karsi. Yinede bu hiçbir davranışını haklı kılmıyor, bu yaptıklarının her biri zaten görüşmek için bir sebep. Artık kimseyi dinlemeyin, kavga filanda olmasın.
Hayır 2 erkekler onun eşi benim eşim

ben döverdim bu arada bu kadini, @Simlivazo nun elti olma ihtimalini görünce konuya yorum yapmayi unutmusum , simdi fark ettim :))))

nasil dayandiniz hic canini yakmadan ? ben en gec öperim sen de kim oluyorsun dediginde atlamistim üstüne . ki aslinda pamuk gibi biriyimdir :KK37:
Çok canımın sıkıldığı çok ağladığım zamanlar oldu

Kızlar merhabalar. Hakkınızı helal edin aşırı uzun yazmışım.. Ufak tefek yazdığım durumlar güncellemelerden az çok eltimle bazı sorunlar yaşadığıma şahit olan üyeler var. Bilmeyenler ve aktarmadıklarım ile dolup taştığım için burdayım.
O kadar da doluyum ki objektif olunması açısından kendi yaptığım ve onun yaptığı herşeyi açık açık anlatacağım.
Eltim 20 yıllık gelin, bende bu yaz 5 inşallah.
Daha nişan yapacağımız dönem koronada babasını kaybetti, kayınpederim ölümde hak düğünde hak fırsatımız varken yapacağız gelin isterse gelmeyebilir saygı duyarız dedi. Yengem buna küstü gelmemek yerine gelip nişan yaptığımız yerde kös kös somurtup oturup ağladı durdu. Burda ufaktan başladık atışmaya tabi.
Eltim kıskandırmayı, kendini övmeyi seven bir kadın. Mizacı böyle herkeste bunu kabullenmiş tabiki, ben hariç.
Evlendik kayınpederim eşimin hakkı olan evi tapusunu üstümüze verdi, kayınpederime küstü, neden tapu verildi diye hepimize tavır aldı. Tabi eşim kardeşlerin en küçüğü, o güne kadar herkes hakkını almış zaten. Ancak kaynım zamanında payını sattığı için dikili bir taşı yok. Tabi bu süreçte eşim her şekilde abimin hatrı var kalp kırmayalım görmezden gel diyor bende öyle yapıyorum takılmıyorum. 5 senedir 10 bayram gördük 10 bayramın 10unda da aynı kavgayı ettik . Ben onu aramıyormuşum bayramlaşmaya. Kaynımı arıyorum, yanında oluyor. Bayramlaşıyoruz, evine gidiyoruz yok. İlla özellikle onu arayacağım. İki tanede ergen reşit kızı var daha 1 bayram ne ben ne eşim aranmadık iyi bayramlar diye yeğenler tarafından neyse dedik. Ben bu kadının çok şeylerini 4 sene görmedim. Görmedim dediğim görmezden duymazdan geldim. Ama tabi akabinde evde eşimi yiyip bitirdim senin yüzünden. Sen benim önümü kestin sen sınırını çizemedin sen beni koruyamadın diye. Boşanma raddesine geldik. Son 1 senedir boyun eğmiyorum. Bebeğim oldu hamilelik boyunca asla aramadı. Tek 1 kez bile nasılsın sorulmadı. Doğum yapacağım zamanda haliyle hamilelik boyunca benimle olan görümcemi yanımda hastaneye götürdüm. Refakat için değil, doğum anında orda olması için, eltimlere de öğleden sonra gelin dedim. Öğlen geldiler, bir afra bir tafra bir suratlar. Doğurmuşum ağrım var kadın hala bana tavır yapıyor. Bebek asla öpülmeyecek dedim . Gördüğüm anlarda öpülmedi ancak bu sadece yeni doğduğu günlwr geçerli. Bebek doğdu kadın benden çıkmaz oldu. Geliyor gidiyor bebeği öpüyor, geliyor gidiyor annem diye seviyor. Uyarıyorum, yenge yapma, öpme etme. Bana dedi ki sanane sana mı soracağım öperken. İşte tam olarak o gün bende ipler koptu bayanlar. Eşimi karşıma aldım, bu saatten sonra değil sen feriştahı önümde duramaz istiyorsan boşa bende abimin hatrı bitti dedim/ eşimde arkamda olduğu söyledi/ öyle de oldu gerçekten.
Bebeğim 2 aylık oldu bize yemeğe geldiler, kadın hapşuruyor. Yenge hasta mısın diyorum hayır alerjim tuttu diyor ama hala kızımı mıncırıp öpüyor. Yenge öpme bak hapşuruyosun diyorum hasta değilim diyor. Ertesi gün bir arıyor bizi nefes dahi alamıyor hastalıktan ölüyor.. tabi kızım bu hastalığı kaptı. Ne çektim bi allah bi ben biliyor. Bunun üstüne kızıma 3 kez daha hastalık bulaştırdı. Domuz gribide dahil. En son 7 aylıkken kızım o kadar hasta oldu ki, çocuğun gözleri enfeksiyondan açılmaz hale geldi. Günde 3-4 kez makinelerle hava veriyoruz çocuk o derece kötü 1 ay hasta geçti. Kavga ettik öpmeyeceksin diye. Küstü bize umrumda da olmadı açıkçası. Görümcelerimin teşviği ile barıştık, görümcemde yemekte oturuyoruz kayınpederim vs herkes orada. Kalabağın içinde kocamın eski sevgililerinden bahsetmeye başladı. Kocam gözüme bakıyor ben kocama bakıyorum. Kocam susturdu tek kelime etmeden çıktım geldim eve. İntikamımı alacağım dedim. Nitekim yaptım bikaç ay geçmeden topluluğun ortasında aaa bak yenge abimin eski sevgilisi orda gördün mü çok güzel kadınmış gibisinden yaptım. Kadın morardı bildiğiniz bi ağlamadığı kaldı. Çok içerlemiş kaynıma şikayet etmiş kaynım eşimi arayınca eşimde bağırmış seninkide konuşuyordu susturmadın benim karımı hiç susturma girişimine girme karışma isterlerse dövsünler birbirini diye. 10 gün önceye kadar gram sıkıntımız yok. Birbirimize gidio geliyoruz vs. Dün kızımın doğum gününü kutladık. Mekan tuttuk, ankaradan bile misafirlerimiz geldi. Kaynımla eşim aynı yerde çalışıyor haliyle sürekli iletişimdeler ee normal olarak herşeyden de haberdar. Kaçta olacak nerde olacak vs. Yengem bir geldi mekana, surat buz gibi. Bana anneme eşime, ankaradan gelen misafirlerime kadar surat yapıyor. Ama nasıl deliriyoruz noluyo yine diye. Atlattık ama bir köşede oturup sadece can sıktı inanın başka bişey yapmadı.
Gelelim olayın koptuğu yere akşam 2 görümcem geldiler, dediler turunc yengem gelmeyecekti biz zorla getirdik niye diyorum, sen onu arayıp çağırmamışsın. Ya kardeşim biz 5 senedir neyin kavgasını ediyoruz? Kocan çağırıldı herşeyden haberi var benim ayrı aramam mı gerekiyor? Dedim barışmayacağım. Yüzünü de şeytan görsün bu saatten sonra. Kocamda yanımdaydı, kaynıma kapım açık. Eltim burdan içeri adım atamaz attırmam. Aramayacak sormayacak kızımı görmeyecek sizde benden haber götürmeyeceksiniz kızımın resimlerini göstermeyeceksiniz dedim. Bana diyorlar ki hala alttan al. Almayacağım. Ben burada haksız mıyım arkadaşlar ? Bir arama sevdası 5 yıldır çekilir mi ya ? Anlatılmayan anlatmaya dahi utandığım çok şeyler var. Bana bel altı laf sokmaları, olur olmadık kocama yapışmaları var. Artık ben utanıyorum dile getiremiyorum.
Hepsini geçtim de eltim bana kızımı öpme diyecek ben de öpeceğim, az gurur olur insan da ne öpeceğim evde ki çocuğum dururken uzaktan sever geçerim, baktım sevmem de mesele oluyor asla tenezzül etmem bebekmiş felan hiç umrum olmaz doğurur da severim 😂

Abla kocamla beni birbirimize düşürmek için çok şeyler yaptı. Son raddeye kadar geldiğimi bile oldu
Ne kadar kötü insan var ya.Bu insanlar ne yaşıyor da bu kadar kötü oluyor .Bile isteye birine zarar vermeyi nasıl başarabiliyorlar.

Tabi tabi az önce story atmış. Görümcelerimi toplamış canımın ellerinden diye kahve resmi. Gülüp engelledim😋
Benim eltim geçen hafta 2 eliyle orta parmak yapıp o fotoğrafını story attı. Bana tabii ki. Kimlerle muhatap olmuşum diye kızdım sadece kendime.

Benim eltim geçen hafta 2 eliyle orta parmak yapıp o fotoğrafını story attı. Bana tabii ki. Kimlerle muhatap olmuşum diye kızdım sadece kendime.
Eltim yok diye bi sevindim burada yazılanları görünce . Kızı da tek erkek aileye vereceğim eltisiz miss.🙈Eskiden babannem ; kumaların gemisi yürür de elitlerin ki yürümez derdi 😁

Eltim yok diye bi sevindim burada yazılanları görünce . Kızı da tek erkek aileye vereceğim eltisiz miss.🙈Eskiden babannem ; kumaların gemisi yürür de elitlerin ki yürümez derdi 😁
Ya ben seviye meselesi olduğunu düşünüyorum. Ona bakarsak ben de onun eltisiyim ama bu tip bir şey yapmadım hiç. Avam insan kendine yakıştırınca yapıyor işte. Seviye yerlerde.

Kesinlikle yürümüyor. Kuma gibi yarışıyor. Herşeyimizi yarıştırıyor

Sitede aktif olan uyelerin kafamda bir karakteri var benim. Mesela soyle bi olay olsa bibi boyle davranir diye tahmin edebiliyorum. Ezik pasif bi uye olsa tamam bu tam onun yapacagi sey derdim. Ama turunc benim kafamda dik sert yeri geldi mi sg (defol) evimden diyebilecek biri. Yani dogumda cocugu sapsup open hic bir uyariyi sallamayan kadin eve hasta geliyor gene cocugu sapsup opuyor. Hayretim sasti.
Hani insana bazen bi kal geliyo ya o anlara kapıldım resmen. Normalde asla kendimi ezdirmeyen herkesle pat pat kavga eden bi insanım. Ama eltim çok kaçak oynuyor. Asla birebir kavgaya girmiyor. Kocasına şikayet ediyor baktı kocasının artık eli dili uzanmıyor görümcelerime şikayet etmiş. Bekliyo ki görümceler benim ağzıma sıçsın. Öyle bi insan ki bana şunu dedikten sonra benimle aynı ortama girip hiçbir şey yapmamış gibi davranabilecek bi insan. Bu insanla nasıl kavga edersin ki cesareti yok

ağlatacağına karşısına oturtsun hizaya çeksin. onun lafı etkili olur aslında
Yok kayınpederim o tip bi insan değil açıkçası. Kötü de değildir ben severim. Ama şöyledir bir huyunu seviyorsa her ortamda o huyunu över insanın. Ama bir şeyine çok kızıyorsa da her yerde o konuda kızar. Mesela benim eltim aşırı uyku düşkünü öğlene kadar uyur ve kayınpederim buna çok kızar. Daha kızları minnacık bebeyken bile öğlene kadar uyur çocukları aç bırakırmış kaynanam acıyıp alıp doyururmuş. Hala öyle kaynım onun uyanmasını bekler yemek yemek için.
Bu huyunuda hiç sevmez çünkü eski toprak çok erken saatlerde uyanıp kahvaltı yapan biri olduğu için ters geliyo ona. Hep şey der uyku uğruna kocanı çoluk çocuğunu acından öldürceksin der.

Yok kayınpederim o tip bi insan değil açıkçası. Kötü de değildir ben severim. Ama şöyledir bir huyunu seviyorsa her ortamda o huyunu över insanın. Ama bir şeyine çok kızıyorsa da her yerde o konuda kızar. Mesela benim eltim aşırı uyku düşkünü öğlene kadar uyur ve kayınpederim buna çok kızar. Daha kızları minnacık bebeyken bile öğlene kadar uyur çocukları aç bırakırmış kaynanam acıyıp alıp doyururmuş. Hala öyle kaynım onun uyanmasını bekler yemek yemek için.
Bu huyunuda hiç sevmez çünkü eski toprak çok erken saatlerde uyanıp kahvaltı yapan biri olduğu için ters geliyo ona. Hep şey der uyku uğruna kocanı çoluk çocuğunu acından öldürceksin der.
kadının tutulacak bir tane yanı yok ama aile tapıyor çok ilginç. kadir gecesi doğmuş herhalde. başka ailede olsa o zehirli dilini arkasına sokarlar, sabahın köründe dürte dürte işe dikerlerdi.

uykuyu ben de çok severim camış ötesi uyurum ama çocuğu aç bırakmak nedir. gerçi kocasında da iş yok, iki lokma yemek için karısının uyanmasını önüne koymasını bekliyormuş. umarım eşiniz böyle değildir

uykuyu ben de çok severim camış ötesi uyurum ama çocuğu aç bırakmak nedir. gerçi kocasında da iş yok, iki lokma yemek için karısının uyanmasını önüne koymasını bekliyormuş. umarım eşiniz böyle değildir
Eşim öyle değil eşimden ziyade ben öyle değilim. Eşimin genelde uyandığı saat bellidir ben bebeğimden dolayı zaten erken kalkıyorum o kalktığında hazır oluyor.
Kimisine ters gelebilir ama ben sonuçta çalışmıyorum eşim saatlerce çalışıyo geliyo eve geldiğinde bir sıcak yemeği de hakettiğini düşünüyorum. Yıllardır hep hazır sofraya gelir. Eltimle bu konuda zıttız. Benim yemeğim saatler öncesinde hazırdır oda tüm gün yatıp gezip kocası eve geldiğinde hazırlamaya başlar. Kaynım o sırada çay falan içerek oyalanır yıllarca böyle gitmiş kaynım alışmış

kadının tutulacak bir tane yanı yok ama aile tapıyor çok ilginç. kadir gecesi doğmuş herhalde. başka ailede olsa o zehirli dilini arkasına sokarlar, sabahın köründe dürte dürte işe dikerlerdi.
Evet görümceleriminde pasifliğiyle böyle arşa çıkmış. Sağlam görümceye gelse bu kadar olamazdı yani önünü kesen hiç olmamış. Kesmeyi deneyenle de küstükleri için tabi

Eşim öyle değil eşimden ziyade ben öyle değilim. Eşimin genelde uyandığı saat bellidir ben bebeğimden dolayı zaten erken kalkıyorum o kalktığında hazır oluyor.
Kimisine ters gelebilir ama ben sonuçta çalışmıyorum eşim saatlerce çalışıyo geliyo eve geldiğinde bir sıcak yemeği de hakettiğini düşünüyorum. Yıllardır hep hazır sofraya gelir. Eltimle bu konuda zıttız. Benim yemeğim saatler öncesinde hazırdır oda tüm gün yatıp gezip kocası eve geldiğinde hazırlamaya başlar. Kaynım o sırada çay falan içerek oyalanır yıllarca böyle gitmiş kaynım alışmış
sözde geleneksel olan o bir de, peh.

sizin yerinizde başkası olsa bunları diline dolar o kadını itin gtüne sokar sokar çıkarırdı.

Back
X