Eltimin kendini bilmez tavırları

Bacım o görmemiş tamam ama sen de pek görememiş gibisin kusura bakma bu kadar paspas olunmaz ya.

Ben gorumcemle bana yaptığı bir şey yüzünden 10 sene görüşmedim mesela. En son geldi kusura bakma hakliymissin vs dedi de şimdi öyle konuşuyorum yine samimi degilim.
Bana ne eşim gorussun kardeşi. Sen onca şeyi görüp hala bunlarla gorusmussun dibinde tutmussun. Çocuğu da hasta etmiş manyak karı.

Bunun için kocanla arani bozmanı anlamadım, illa goruscez hayiirrrr o benim yengemmmm mi dedi?
Aramızı bozma olayı şöyle, ikimizinde yengemi hafife aldığı, herşeyiyle normal bir insanmış gibi olduğu dönemlerde saçma sapan bahanelerle kocama beni şikayet etmesiyle başladı. Sonrasında eşime gereksiz sarılmaları, oğluşum adı altında öpmeleri, düğün günü ağzından eşime aşkım lafının çıkması, sorsanız annesiyim ben onun diyor tabi asla art niyeti kabul etmiyor. Bunlardan dolayı biz farklı noktalara gittim. Kıskançlığımdan kaynaklı

Anaokuluna cocuk yollamadan konusmayiniz. 😊 o hasta hasta okula yollanan cocuklarin annelerine de bir daha bu okula gelemez mi diyecek. Elti hakli demiyorum konu sahibinin tavirlari fazla abarti diyorum.
Anaokulu çocuğu 4-5 yaşında, bağışıklığı gelişmiş, ilaç kullanabilir yaş grubunda. Yenidoğan ise, ağrı kesici, antibiyotik verilmeyen, iyileşsin diye sadece anne sütü mama desteğiyle geçiştirlen yaş grubu. Çocuk konuşamıyor canı yansa söyleyemiyor bi yeri ağrısa bilmiyoruz. Yazık günahtır yani yeni doğanla okul çocuğu karşılaştırıyorsunuz aklınız fikriniz eltimle bir yani

Anaokuluna cocuk yollamadan konusmayiniz. 😊 o hasta hasta okula yollanan cocuklarin annelerine de bir daha bu okula gelemez mi diyecek. Elti hakli demiyorum konu sahibinin tavirlari fazla abarti diyorum.
Birkaç aylık bebeğin bağışıklığı ile 4-5 yaşında çocuğun bağışıklığı aynı mı sizce?

Okuyunca elti çocuğu sevmek bana da anormal geldi ama durup bir an düşününce fark ettim ki , benim amcam yüzüme bakmaz ama yengem beni çok sever, benim kızımı da çok sever.

İyiliğinden değil , annemi pel sevmez, kurnaz bir kadındır ama beni çok sever, ben de onu severim, bütün hırçınlıgına ragmen 🤭

Aynı şey dayımda da geçerli, dayımla ortalama bir ilişkimiz var ama yengemle çok iyiyiz. Annem de yengemle çok iyidir.

Yengelerim iyi benim ya, var yani tatlış yengeler. Ben yengeleri çok severim, yengeler de beni seviyorlar 🤭
Ben anasını sevmediğim çocuğu kolay kolay sevemiyorum ya. İnsan olarak seversin ok ama bebekken tutup oh ohh mucuk mucuk yapmadım hiç birine.

Öncelikle konudan bağımsız olarak neden insanların kime nasıl hitap ettiğine karışıyorsunuz? Yok eltiye yenge denmez deme falan. İsterse amcasına babanne desin kime ne?
Konuya gelirsek evet eltin hadsiz ama sen de o sınırı hiç çizmemişsin. Dalaşıp dalaşıp yine biraraya gelmişsiniz o da bu saçma hareketleri artırarak devam ettirmiş.

Şunu da söylemeden geçemeyeceğim çocuk çocuktur ya kimin olduğunun ne önemi var? Ya da ben hiçbir çocuğu mucuk mucuk sevmediğim için hepsini aynı kategoride değerlendiriyorum.
Anasını sevmezsem çocuğunu da sevmem mantığında olanlar sorun yaşadıkları eş ailesi neden çocuğumu sevmiyor diye dertlenebiliyor ee aynı mantık işte

Öncelikle konudan bağımsız olarak neden insanların kime nasıl hitap ettiğine karışıyorsunuz? Yok eltiye yenge denmez deme falan. İsterse amcasına babanne desin kime ne?
Konuya gelirsek evet eltin hadsiz ama sen de o sınırı hiç çizmemişsin. Dalaşıp dalaşıp yine biraraya gelmişsiniz o da bu saçma hareketleri artırarak devam ettirmiş.
Evet ben sınırımı net çizemedim bunu kabul ediyorum zaten

Onca şey yaşayıp yine birbirinize nasıl gidip gelip görüşüyorsunuz ben orayı anlayamıyorum. İlk anda mesafenizi koyup uzak durmalıydınız çok saçma sapan muhabbetlerin içinde yer almışsınız. Umarım bu sefer gerçekten görüşmezsiniz. Kaos çünkü.

Aramızı bozma olayı şöyle, ikimizinde yengemi hafife aldığı, herşeyiyle normal bir insanmış gibi olduğu dönemlerde saçma sapan bahanelerle kocama beni şikayet etmesiyle başladı. Sonrasında eşime gereksiz sarılmaları, oğluşum adı altında öpmeleri, düğün günü ağzından eşime aşkım lafının çıkması, sorsanız annesiyim ben onun diyor tabi asla art niyeti kabul etmiyor. Bunlardan dolayı biz farklı noktalara gittim. Kıskançlığımdan kaynaklı
Her mesajınızı okudukça şoka giriyorum. Kadın ağır sapık ya, uzak durun ailecek. Kafa gitmiş.

Canım mesafe koy ya çocuğunu şapur şupur öptürecek kadar samimi olman hata olmuş. Başta nişan konusunda nasıl bir insan olduğunu belli etmiş zaten. Hiç muhatap olma ve onun hakkında da konuşma. Eşinle aranı bozmaya değmez gerçekten.

Anaokuluna çocuk gönderdim hem de iki yaştan itibaren. Anaokulu çocuğu ile yeni doğan bebek iki ayrı konu. Yetişkin bir insan riskli olduğunu bile bile bir bebeği öpemez, bitti bu kadar basit.
Bir sürü yeğenim oldu benim de gerekirse görmeye bile gitmedim çocukların iyiliği için. Eşek kadar insanlar bi bebeği öpmezse/görmezse ölmez.

Daha düğün zamanı ne çeşit bir manyak olduğu belli olan biriyle neden sürekli barıştınız, görüştünüz? Hatalısınız. Bundan sonra asla barışmayın.

Kocama oğlusum aşkım diyenin g.tunden kan alırım ya sen napiyosun?

Hatanın büyüğü kocanda tabii eşek kadar olmuş kendisine bunları dedirtiyor

Elti kim de alttan alacaksınız onu?
Anne baba olur da bazı şeyleri görmezden gelemeye çalışırsınız.
Ama küçücük bebeğe inatla hastalık bulaştıran kim olsa umrunuzda olmaması lazımmış.
Ben bebekleri çok severim, çevremdeki herkes bilir, hele yeni doğanları da ayrıca severim ama çok yakınım olanları dahi öpmem. Maksimum temas koklamaktır. Minicik bebeği şağır, şupur öpen şuursuzu da uyarıp baştan mesafe koymak gerekir.

Görümceler de işine baksın. Ailenin delisini idare etmek zorunda değilsiniz. Daha da ısrar ederlerse kendilerine de mesafe koymaktan çekinmeyeceğinizi söyleyin.

Çok falsoları var ya inanki. Dönüp baktığım zaman şu 4 sene ben ne büyük kerizmişim nasıl katlandım bunca şeye diyorum. Her işini biz yaptık herşeyine biz koştuk. Ev taşıdı kış günü kocam 1 hafta boyunca herşeyini sırtında tek başına taşıdı. Yıllarca çocuklarını kurslara biz götürdük biz getirdik her hafta. Ama o bunların karşılığında sürekli herkesin içinde bana laf sokmayı tercih etti.

Ben önceki kavgamızda barışmayacaktım. Eşim rica etti son kez şans ver diye. Görümcelerim bak toplu birşeyler yapalım diye ısrarcı oldular keşke barışmaz olaydım.
Turunc,
yanlış anlama ben kendi yaşam tarzıma, karakterime, insanlara davranışıma göre yazıyorum.
Kendi ailem dahil herkesle belli konularda mesafeli olan, evliliğim de dahil kişisel ilişkilerime ailemi de eşimin ailesini de karıştırmayan, sınırları olan biriyim, o yüzden mesela bir eltim olsaydı eşim için nikah düşer, ayıdır o gibi sözler söyleyecek fırsatı bile bulamazdı çünkü ben onunla bir düğün bayram cenaze gibi zorunlu olarak aynı ortamda bulunacağım durumlar hariç, bir araya gelinen toplantılarda aynı yerde asla bulunmazdım, ki bir de benim eşim için sapıkça bana nikahı düşüyor diyecek ve ben onun çocuklarını kursa taşıyacağım her işine koşacağım🤦‍♀️ mümkünatı yok.

Bunun eşimin yanımda olması beni desteklemesiyle alakası da yok benim için, desteklemezse de desteklemez ama ben cart diye de söylerim saklamam, senin yenge yenge diye pervane olup her işine koştuğun bana son şans ver dediğin kadın kocana nikahım düşüyor diyor, mideniz kaldırıyorsa siz görüşün beni karıştırmayın derdim bu kibarcası tabii, ki kıskanç biri değilim öyle her şeye de köpürmem, birbirinin elinde büyümüş insanların aile bağlarına birbirine olan sevgisine de saygı duyarım lakin bu başka bir şey.

Kusura bakılmasın sapıklarla işim olmaz kimse de bana ricayla bilmem neyle ısrarcı olamaz, benim de kayınbiraderim var, eşimle tanıştığımızda 13 yaşında çocuktu kaldı ki kaynımla benim aramda eltinle eşin kadar yaş farkı da yok benden 4 yaş küçük ama tövbe estağfurullah ben kayınbiraderime bir gün bile başka gözle bakmadım, bu nasıl zihniyet, bu nasıl ahlak, bu nasıl sapıklık ve midesizliktir🤬

Böyle bir şeyin şakası dahi olamaz, aklına gelen ilk şey kaynına nikah düşmesi, hani dese ki Allah korusun eşime bir şey olsa kaynım benim canım ciğerim kardeşim, elimde büyüdü üzerinde hakkım var yeğenlerine yengesine bakar, anlarım ama valla söylediklerini ne yutarım ne susarım ne de rica mica işlemez bana.

Sen nasıl bu kadar şeye susup her ricada barıştın akıl alır gibi değil🤷‍♀️

Son düzenleme:
Senin yorumlarına konu sahibinin ihtiyacı yok . Konu sahibi pasif kalmış ne abartması

Türk dizilerinden fırlamış gibi ; kocasını öldürdükten sonra kayınla basılmak için kayına uyku ilacı verecek bir dizi karakteri gibi.

Eklentiler

• 1000010092.webp
    1000010092.webp
    30,8 KB · Görüntüleme: 38
Turunc,
yanlış anlama ben kendi yaşam tarzıma, karakterime, insanlara davranışıma göre yazıyorum.
Kendi ailem dahil herkesle belli konularda mesafeli olan, evliliğim de dahil kişisel ilişkilerime ailemi de eşimin ailesini de karıştırmayan, sınırları olan biriyim, o yüzden mesela bir eltim olsaydı eşim için nikah düşer, ayıdır o gibi sözler söyleyecek fırsatı bile bulamazdı çünkü ben onunla bir düğün bayram cenaze gibi zorunlu olarak aynı ortamda bulunacağım durumlar hariç, bir araya gelinen toplantılarda aynı yerde asla bulunmazdım, ki bir de benim eşim için sapıkça bana nikahı düşüyor diyecek ve ben onun çocuklarını kursa taşıyacağım her işine koşacağım🤦‍♀️ mümkünatı yok.

Bunun eşimin yanımda olması beni desteklemesiyle alakası da yok benim için, desteklemezse de desteklemez ama ben cart diye de söylerim saklamam, senin yenge yenge diye pervane olup her işine koştuğun bana son şans ver dediğin kadın kocana nikahım düşüyor diyor, mideniz kaldırıyorsa siz görüşün beni karıştırmayın derdim bu kibarcası tabii, ki kıskanç biri değilim öyle her şeye de köpürmem, birbirinin elinde büyümüş insanların aile bağlarına birbirine olan sevgisine de saygı duyarım lakin bu başka bir şey.

Kusura bakılmasın sapıklarla işim olmaz kimse de bana ricayla bilmem neyle ısrarcı olamaz, benim de kayınbiraderim var, eşimle tanıştığımızda 13 yaşında çocuktu kaldı ki kaynımla benim aramda eltinle eşin kadar yaş farkı da yok benden 4 yaş küçük ama tövbe estağfurullah ben kayınbiraderime bir gün bile başka gözle bakmadım, bu nasıl zihniyet, bu nasıl ahlak, bu nasıl sapıklık ve midesizliktir🤬

Böyle bir şeyin şakası dahi olamaz, aklına gelen ilk şey kaynına nikah düşmesi, hani dese ki Allah korusun eşime bir şey olsa kaynım benim canım ciğerim kardeşim, elimde büyüdü üzerinde hakkım var yeğenlerine yengesine bakar, anlarım ama valla söylediklerini ne yutarım ne susarım ne de rica mica işlemez bana.

Sen nasıl bu kadar şeye susup her ricada barıştın akıl alır gibi değil🤷‍♀️
Abla zaten bende anlamadım nasıl barışabildim. Kavganın ardı arkası kesilmedi bugünde bir tur daha kavga ettik. Tabiki karşımdaki muhattap olarak eltim yok. Diğer görümcemi saldı bugünde üstüme. Görümcem karşıma dikilmiş diyor ki abimle kardeşim sizin yüzünüzden kanlı bıçaklı olacak/ diyorum ki benim sorunum değil git eltime söyle/ bunca yıl abimi üstümüze salarsan hiç uyarmadınız şimdi benide uyaramazsınız diyorum. En son bağırmaya başlayınca senle konuşulmuyor diye çıktı gitti

Back
X