Eltimin Kınasında Giyeceğim Elbise...

gurbaa prensesim elbisen çok yakışmış güle güle hayırlısıyla giy ALLAH ım seni nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah kocaman öpuyorum bitanem seni
Şeniz Şeniz Şeniz

çok hoş cnm ... yakışmşşş :)

saol canım zemuszemus

gurbaa prensesim elbisen çok yakışmış güle güle hayırlısıyla giy ALLAH ım seni nazarlardan kem gözlerden korusun inşallah kocaman öpuyorum bitanem seni
Şeniz Şeniz Şeniz

nilim....
sağolasın bitanem Allah razı olsun
kaynanacıgım hemen bi nazar boncugu takar :asigim:
nişanda o çipçirkin halimleyken bile peşimde dolandı nazar boncugu takıcam diye aşkım insan beeee opuyorumnanaktan

elbisenin içindeki güzel olunca elbise ister istemez güzelleşiyorŞeniz
rengi üstüne oturması harika olmuş opuyorumnanaktan
ahhhhhhh gençliğim ahhhhhhhhhh :gitme: kıskandımmı ne:roflol:

kızçelerim ben geldim hihoyyyt
düğünü de kınayı da ettik çok şükür
sacimi başimi elbiselerimi koycem bugun
makkajımı da kendim yaptim
göstermeyi çok isterim amma lakin bi düşünmem lazım önce :kedi:

Gurbaam,resimleri ekleyince hemen haber ediverirmisin bende göremk istiyorum birde gelini görmek ısterım :)Senden güzel mı oldu acep:)

Gurbaaa kına ve düğünü sormaya geldimdi, yapmışsınız hadi bakalım Allah bir yastıkta kocatsın..

Fotoları bekliyoz haa..

Gurbaam,resimleri ekleyince hemen haber ediverirmisin bende göremk istiyorum birde gelini görmek ısterım :)Senden güzel mı oldu acep:)

şu resim eklemeyi bilsem inanın koyacam bende resim çokta özellikle gelinin opuyorumnanaktan
gurba gelinden üzel gelin gurbadan güzeldi :kedi:kaydirigubbakcemile3
ama emin olun en güzeli bendimmm gelindende gurbadanda zemuszemus

liloş resimleri bana gönder ben eklerim :jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…