he kuzu emin ol öyle :smiley-cool:
benim kıskanclık huyum yoktur az çok bilirsin zemuszemus
iplemem kimseyi
fegat kıskanılmayı da hazetmem :smiley-cool:
hele bunun hissettirilmesini asla
açıklayıcı olmuştur işallah vereliniortak
aynen gurbik bak şimdi bunu söyledin ya son zamanlarda içime çok yara olan,her gece rüyalarıma giren bişeyi anlatayım sana
hani geçen ay size haziranda kuzenimin nişanı var demiştim elbise arıyordum falan ya
biz birkaç hafta önce bu kuzene nişan elbisesi bakarken orda gözüme bi elbise ilişti tamda benim bedenim olduğu için denedim ve anında almaya karar verdim aldım
bu arada kuzenim (ayrıca kankamdır kendisi,canım derim her zaman) orda başka elbiseler deniyor ben kabin başında bekliyorum falan elbiseyi giymesine yardım ediyorum işte herneyse,bu ben elbiseyi alınca birden suratını astı,mağazadan çıktık konuşmamaya başladı,soru soruyorum cvp vermiyor falan hemen ayrıldı yanımızdan,eve gitti.
sonra bir daha ne aramak ne sormak yok.her c.tesi buluştuğumuz yere falan gelmiyor.bu arada d.günümde bile aramadı bu kankam canım dediğim insan.sonra telefonlaştık noldu dedim, neyin var niye böyle davranıyorsun
yok işte canı sıkkınmış bilmem ne
peki dedim ben ne yaptım sana suçum ne
doğum günümde bile aramayacak kadar ne yaptım sana
bu işte bişeyler zırvaladı siniri bozukmuş vs. onun o gün istediği gibi elbise bulamış diye morali bozukmuş bende onu aramamışım (kıvırıyor)
bende dedim asıl ben sana kızgınım o gün mağazadan çıktık,senin nişanın için hazırlanıyorum güle güle kullan demedin,ayakkabı bakıyorum müsade etmiyorsun hadi hadi diyorsun
soru soruyorum cvp vermiyorsun,d.günümde aramıyorsun.noldu dedim
üstelik elbise bulamadığın için moralinin bozuk olması saçma çünkü daha nişan tarihin bile belli değil
neden baksan 1,5 -2 ay var ve bu girdiğimiz 2.mağaza yani elbise aradım bulamadım eyvah yetişemedim gibi bir durum yok
en sonunda ağzından baklayı çıkardı
şimdi dedi ben alacak elbise bulamazsam eğer evdeki siyah elbisemi giyecektim ama artık giyemem çünkü sen siyah elbise aldın
o elbisenin beyazını alsan hiç sorun yoktu dedi :1shok:
tamam dedim madem öyle sen istediğini giy ben giymeyebilirim o gün en güzel en şık sen olmalısın ama bunu bana açıkça söyleseydin kırılırsam bozulursam en adiyim sen beni bilmiyormusun dedim öyle kapattık telefonu
o gün bugün ne arıyor ne soruyor
bende nişanına gitmiyorum
o kadar içime oturduki kuzenim kankam canım dediğim insan meğer onun nişanı için aldığım elbiseye bozulmuş
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi vallahi
okadar taktımki her akşam rüyamda onu görüyorum ağlıyorumm