Eltimin Kınasında Giyeceğim Elbise...

Amaninda Amanin....eltiside varmis oyyy oyyyykaydirigubbakcemile3

Cok güzel olmus sekerim....güle güle giy...hihoyyyt

Eltini simdiden catlatacaksin gizzz:icecream:

Niye Eltinin Kinasi Kayninin degil? :delphin:
Kadin erkek karisikmi olcek yoksa ayri ayrimi...? şakkıdı

kayın demek bana çok kaba geliyo :olmaz:
kadın erken karişik olmicek
eltimin babası abisi kardeşi
benim aşkitom
kayınbabam
bu kadar olur herhal opuyorumnanaktan

Laa Deli Sen Zati Kısacık Deelsinki delikafadulden

Olmazsa Gökdelen Topuklu Ayakkabı Buluruk Sana :roflol:

olsun olm naadar iri gorunursem o kadar iyi zemuszemus

:roflol: hakkaten laa niye kaynının kınası değilde eltinin kınası

lan kaynımın kınası mı olur
kına eltime yakılcak
hasbinallah :umursamaz:

düğün olsaydı kaynımın düğünü derdim herhal naniknanik

kayın demek bana çok kaba geliyo :olmaz:
kadın erken karişik olmicek
eltimin babası abisi kardeşi
benim aşkitom
kayınbabam
bu kadar olur herhal opuyorumnanaktan

lan kaynımın kınası mı olur
kına eltime yakılcak
hasbinallah :umursamaz:

düğün olsaydı kaynımın düğünü derdim herhal naniknanik

Nasil yani? Kaynina kina yakilmayacakmi?

Gelinle Damadi yanyana oturtup,
gelinin basina seyi örtüp, damadin boynunada o seyden
bidene dolayip söyle en damarindan bi kina
türküsü patlatmayacaklarmi?
Türkü söylenirkende ikisinede kina yakilmayacakmi? fisfisfis

Nasil yani? Kaynina kina yakilmayacakmi?

Gelinle Damadi yanyana oturtup,
gelinin basina seyi örtüp, damadin boynunada o seyden
bidene dolayip söyle en damarindan bi kina
türküsü patlatmayacaklarmi?
Türkü söylenirkende ikisinede kina yakilmayacakmi? fisfisfis

benim kaynım sevmez öyle alaturka işleri :olmaz:
hiç sanmıyorum kına yaktıracağını zemuszemus

Hem elbise yakıyor hemde fiziğimiz yakıyor yani...hihoyyyt

Her ne kadar hep bana bir kaç renkli elbise beğendirmek deveye hendek atlatmak kadar zordur desemde gerçekten çok beğendim gerek renklerin uyumu gerekse elbisenin kesimi çok güzel gerçekten e bide boylu poslu üstüne fizikte güzel olunca hepsi birbirini tamamlamış.kaydirigubbakcemile3

yok la çok severim şahsen bizzat kendisini :asigim::kedi:

yersen tabi
-tatlicadiarzu-

Corç Buş'un ölüsünü gör kermit, allasen anlat niye gıcıksın bu kadar eltine, sengözlerimebaksanab

kesin senden daha güzel, daha alımlı, daha uzun, daha paralı, daha işveli, cilvelidir de ondan şeediyorsundur.:smiley-cool:

Hem elbise yakıyor hemde fiziğimiz yakıyor yani...hihoyyyt

Her ne kadar hep bana bir kaç renkli elbise beğendirmek deveye hendek atlatmak kadar zordur desemde gerçekten çok beğendim gerek renklerin uyumu gerekse elbisenin kesimi çok güzel gerçekten e bide boylu poslu üstüne fizikte güzel olunca hepsi birbirini tamamlamış.kaydirigubbakcemile3

eyvallah maylom :kedi:

Corç Buş'un ölüsünü gör kermit, allasen anlat niye gıcıksın bu kadar eltine, sengözlerimebaksanab

kesin senden daha güzel, daha alımlı, daha uzun, daha paralı, daha işveli, cilvelidir de ondan şeediyorsundur.:smiley-cool:

he kuzu emin ol öyle :smiley-cool:
benim kıskanclık huyum yoktur az çok bilirsin zemuszemus
iplemem kimseyi
fegat kıskanılmayı da hazetmem :smiley-cool:
hele bunun hissettirilmesini asla:delphin:
açıklayıcı olmuştur işallah vereliniortak

he kuzu emin ol öyle :smiley-cool:
benim kıskanclık huyum yoktur az çok bilirsin zemuszemus
iplemem kimseyi
fegat kıskanılmayı da hazetmem :smiley-cool:
hele bunun hissettirilmesini asla:delphin:
açıklayıcı olmuştur işallah vereliniortak

aynen gurbik bak şimdi bunu söyledin ya son zamanlarda içime çok yara olan,her gece rüyalarıma giren bişeyi anlatayım sana
hani geçen ay size haziranda kuzenimin nişanı var demiştim elbise arıyordum falan ya
biz birkaç hafta önce bu kuzene nişan elbisesi bakarken orda gözüme bi elbise ilişti tamda benim bedenim olduğu için denedim ve anında almaya karar verdim aldım
bu arada kuzenim (ayrıca kankamdır kendisi,canım derim her zaman) orda başka elbiseler deniyor ben kabin başında bekliyorum falan elbiseyi giymesine yardım ediyorum işte herneyse,bu ben elbiseyi alınca birden suratını astı,mağazadan çıktık konuşmamaya başladı,soru soruyorum cvp vermiyor falan hemen ayrıldı yanımızdan,eve gitti.
sonra bir daha ne aramak ne sormak yok.her c.tesi buluştuğumuz yere falan gelmiyor.bu arada d.günümde bile aramadı bu kankam canım dediğim insan.sonra telefonlaştık noldu dedim, neyin var niye böyle davranıyorsun
yok işte canı sıkkınmış bilmem ne
peki dedim ben ne yaptım sana suçum ne
doğum günümde bile aramayacak kadar ne yaptım sana
bu işte bişeyler zırvaladı siniri bozukmuş vs. onun o gün istediği gibi elbise bulamış diye morali bozukmuş bende onu aramamışım (kıvırıyor)
bende dedim asıl ben sana kızgınım o gün mağazadan çıktık,senin nişanın için hazırlanıyorum güle güle kullan demedin,ayakkabı bakıyorum müsade etmiyorsun hadi hadi diyorsun
soru soruyorum cvp vermiyorsun,d.günümde aramıyorsun.noldu dedim
üstelik elbise bulamadığın için moralinin bozuk olması saçma çünkü daha nişan tarihin bile belli değil
neden baksan 1,5 -2 ay var ve bu girdiğimiz 2.mağaza yani elbise aradım bulamadım eyvah yetişemedim gibi bir durum yok
en sonunda ağzından baklayı çıkardı
şimdi dedi ben alacak elbise bulamazsam eğer evdeki siyah elbisemi giyecektim ama artık giyemem çünkü sen siyah elbise aldın
o elbisenin beyazını alsan hiç sorun yoktu dedi :1shok:
tamam dedim madem öyle sen istediğini giy ben giymeyebilirim o gün en güzel en şık sen olmalısın ama bunu bana açıkça söyleseydin kırılırsam bozulursam en adiyim sen beni bilmiyormusun dedim öyle kapattık telefonu
o gün bugün ne arıyor ne soruyor
bende nişanına gitmiyorum
o kadar içime oturduki kuzenim kankam canım dediğim insan meğer onun nişanı için aldığım elbiseye bozulmuş
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi vallahi
okadar taktımki her akşam rüyamda onu görüyorum ağlıyorumm

kermitim yakacaksın yane :umursamaz:
herzamanki gibim ortalığı
acep eltin ne giyecek:sinifsinif:
süpersin oku üfle git herkesin gözü sende olacak ona görezemuszemus

aynen gurbik bak şimdi bunu söyledin ya son zamanlarda içime çok yara olan,her gece rüyalarıma giren bişeyi anlatayım sana
hani geçen ay size haziranda kuzenimin nişanı var demiştim elbise arıyordum falan ya
biz birkaç hafta önce bu kuzene nişan elbisesi bakarken orda gözüme bi elbise ilişti tamda benim bedenim olduğu için denedim ve anında almaya karar verdim aldım
bu arada kuzenim (ayrıca kankamdır kendisi,canım derim her zaman) orda başka elbiseler deniyor ben kabin başında bekliyorum falan elbiseyi giymesine yardım ediyorum işte herneyse,bu ben elbiseyi alınca birden suratını astı,mağazadan çıktık konuşmamaya başladı,soru soruyorum cvp vermiyor falan hemen ayrıldı yanımızdan,eve gitti.
sonra bir daha ne aramak ne sormak yok.her c.tesi buluştuğumuz yere falan gelmiyor.bu arada d.günümde bile aramadı bu kankam canım dediğim insan.sonra telefonlaştık noldu dedim, neyin var niye böyle davranıyorsun
yok işte canı sıkkınmış bilmem ne
peki dedim ben ne yaptım sana suçum ne
doğum günümde bile aramayacak kadar ne yaptım sana
bu işte bişeyler zırvaladı siniri bozukmuş vs. onun o gün istediği gibi elbise bulamış diye morali bozukmuş bende onu aramamışım (kıvırıyor)
bende dedim asıl ben sana kızgınım o gün mağazadan çıktık,senin nişanın için hazırlanıyorum güle güle kullan demedin,ayakkabı bakıyorum müsade etmiyorsun hadi hadi diyorsun
soru soruyorum cvp vermiyorsun,d.günümde aramıyorsun.noldu dedim
üstelik elbise bulamadığın için moralinin bozuk olması saçma çünkü daha nişan tarihin bile belli değil
neden baksan 1,5 -2 ay var ve bu girdiğimiz 2.mağaza yani elbise aradım bulamadım eyvah yetişemedim gibi bir durum yok
en sonunda ağzından baklayı çıkardı
şimdi dedi ben alacak elbise bulamazsam eğer evdeki siyah elbisemi giyecektim ama artık giyemem çünkü sen siyah elbise aldın
o elbisenin beyazını alsan hiç sorun yoktu dedi :1shok:
tamam dedim madem öyle sen istediğini giy ben giymeyebilirim o gün en güzel en şık sen olmalısın ama bunu bana açıkça söyleseydin kırılırsam bozulursam en adiyim sen beni bilmiyormusun dedim öyle kapattık telefonu
o gün bugün ne arıyor ne soruyor
bende nişanına gitmiyorum
o kadar içime oturduki kuzenim kankam canım dediğim insan meğer onun nişanı için aldığım elbiseye bozulmuş
40 yıl düşünsem aklıma gelmezdi vallahi
okadar taktımki her akşam rüyamda onu görüyorum ağlıyorumm

cubugum benzer bişiyi ben de yaşadım...
yapi itibariyle gercekten hazetmedigim bi insana asla yapmacık davranamiyorum, seviyomuş gibi olamıyorum
ama eltimle hiç bi sorun yokken aramızda (tüm arkadaşlarımın o kız içten pazarlıklı dikkatli ol diye uyarmasına karşın ben hep iyi niyetliydim) abuk subuk triplere girdi
amaan işte bi ton tantana zemuszemus
salla gitsin
kimsenin keyfine göre hareket edicek değiliz
dedigim gibi
çekemeyen varsa anten taksın
sponsoru ben olurum zemuszemus

cubugum benzer bişiyi ben de yaşadım...
yapi itibariyle gercekten hazetmedigim bi insana asla yapmacık davranamiyorum, seviyomuş gibi olamıyorum
ama eltimle hiç bi sorun yokken aramızda (tüm arkadaşlarımın o kız içten pazarlıklı dikkatli ol diye uyarmasına karşın ben hep iyi niyetliydim) abuk subuk triplere girdi
amaan işte bi ton tantana zemuszemus
salla gitsin
kimsenin keyfine göre hareket edicek değiliz
dedigim gibi
çekemeyen varsa anten taksın
sponsoru ben olurum zemuszemus

çok sevdiğim değer verdiğim birinden böyle bir şey görünce inanılmaz üzüldüm
her gece rüyamda
takmıyorum diyorum ama bilinç altımda demekki hep o var rüyalarıma giriyor
bundan sonra ne nişanına giderim ne bişey
halbuki ben onun sadıçı olacaktım,o benim olmuştu çünkü
sürekli yanında olacaktım
onun mutlu günlerini görmeyi çok isterdim ama olmadı senağlama
kendi istedi böyle olmasını

Amaaan cubugum bosver salla...:delphin:
Ayni öyle benimde bi kuzenimde vardi bi zamanlar...
2 senedir konusmuyoruz cok sükür...:Saruboceq:
Ne kadar yalanci, kiskanc ve fesat oldugu sonradan ortaya cikti...

Evlerimizi hemen hemen ayni zamanda dösedik sayilir...
Gitmis anasina neye aglamis,
onun evi benimkinden daha güzel oldu...hepsi sizin yüzünüzden diye...
Düsün artik...sanki benim evimi anam babam dösedi.:umursamaz:..

Back
X