Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biraz bana saydırmış gibi olmuşsunuz ama olsun en azından sinirinizi attınızDoğru çift maaşlılar parayı ağaçtan topluyor, havadan para geliyor çünkü o yüzden herkese dağıtmalılar. Ben 6 aylık bebemi evde bırakıp 3 vesait işe gidip çalışırken eltim uyanabilmek için saatini 11e kuruyordu. Yoksa öğlene kadar uyuyormuş hatun.. aa ama sorsan siz “çift maaşlısınız” ifrit oluyorum bu tabire.. soyları tükenesiceler he bir de memurların çok kazandığı fikrini ortaya atanların da abv..oh rahatladım walla mesajınızın altında içimi döktüm
Size bütün altınları eşinizin aldığından emin misiniz?Merhaba gerçekten artık bunadım ve buraya yazmak istedim. 1 aydır evliyiz. Şehir dışında ikimiz uzaktayız ailelerden ve memuruz. Eltim ve eşimin ailesi aynı şehirdeler. Düğünümüzü kendimiz şartları zorlayarak yapmaya çalıştık. Ve benim Altınlarımı eşim kendisi almasına rağmen eltimden biraz fazla olduğu için 1 aydır sürekli eşimin ailesine huzursuzluk çıkarıyorlar. Onlar da eşimi arayıp sen niye böyle yaptın ondan fazla taktın bize sorun oluyor diye rahatsız ediyorlar. Balayında bile bu muhabbet geçti durdu. Kaynım ve eltim 2 yıl önce evlendiler ve kaynım çalışmadığı için ona az takıldı. Ama mobilya borcu düğünden sonra ödendi. Borçsuz çıktı. Ama eşimle bana 150 bin tl lik mobilya borçu kaldı. Bize yardım etmemelerine rağmen şu an bizi huzursuz ediyorlar. Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi. Ben deli oldum. Eşimi de üzmek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Onlar bana bu konuyu bana hiç açmadı ben de açmadım sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım. Eşim asla olmaz kabul edemem dedi abim benim düğünümde hiçbir şekilde bana destek olmamışken ben ona nasıl altın alayım dedi ayrıca eltim evlilik teklif ettiğinden beri sürekli benimle ilgili kıyaslamalar yapıp duruyor bundan aşırı rahatsız oluyordum zaten
Bu saatten sonra alacagınız her şey sahip olacagnız her edinim için elti evinde kriz cıkacak haberiniz olsun.Bu sebeple direkt mesafenizi koyun ve temkinli davranın.Merhaba gerçekten artık bunadım ve buraya yazmak istedim. 1 aydır evliyiz. Şehir dışında ikimiz uzaktayız ailelerden ve memuruz. Eltim ve eşimin ailesi aynı şehirdeler. Düğünümüzü kendimiz şartları zorlayarak yapmaya çalıştık. Ve benim Altınlarımı eşim kendisi almasına rağmen eltimden biraz fazla olduğu için 1 aydır sürekli eşimin ailesine huzursuzluk çıkarıyorlar. Onlar da eşimi arayıp sen niye böyle yaptın ondan fazla taktın bize sorun oluyor diye rahatsız ediyorlar. Balayında bile bu muhabbet geçti durdu. Kaynım ve eltim 2 yıl önce evlendiler ve kaynım çalışmadığı için ona az takıldı. Ama mobilya borcu düğünden sonra ödendi. Borçsuz çıktı. Ama eşimle bana 150 bin tl lik mobilya borçu kaldı. Bize yardım etmemelerine rağmen şu an bizi huzursuz ediyorlar. Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi. Ben deli oldum. Eşimi de üzmek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Onlar bana bu konuyu bana hiç açmadı ben de açmadım sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım. Eşim asla olmaz kabul edemem dedi abim benim düğünümde hiçbir şekilde bana destek olmamışken ben ona nasıl altın alayım dedi ayrıca eltim evlilik teklif ettiğinden beri sürekli benimle ilgili kıyaslamalar yapıp duruyor bundan aşırı rahatsız oluyordum zaten
Boyun eğip dediklerini yaparsanız bunun sonu gelmez. Sakın taviz vermeyin. Ne münasebet ya.Güya dedikleri şu. Sen çok altın taktın onlar bu yüzden bu kavgayı çıkardı. Üstünü tamamla ona yenisini alın
Ay kusura bakmayın ben sadece dökülmek için yer arıyordum. Postunuz altına dökülüvermişim kırdıysam affolaBiraz bana saydırmış gibi olmuşsunuz ama olsun en azından sinirinizi attınız
Kesinlikle size katılıyorum. Benim kaynanam da hamile halimle sabah ezanından önce kalkıp işe gittiğim günleri unutup çalışmayan kaynımla eltimden için bana laf sokmuştu yardım etmiyoruz diye, ben de "ayy anne Allah evde oturan kimseyi kimseye muhtaç etmesin" dedim.
Eltim benden küçük bu yaştan snr çalışamazmış, kaynım başkasının işinde çalışamazmış... Beni anam babam onlar otursun ben onlara çalışayım dıe doğurdu çünkü
Düğünde abi ne taktı sizeBorcu yok demedim ki 150 200 binlik mobilya borcumuzu biz kapatmaya çalışıyoruz kartlarımız full borçla dolu
Ağzınızı açmanız lazım. Stirsin gitsinler. Kendi aldığınız altının hesabını vermek abine altın al ne demek ya? Siz cevap verin belliki eşiniz çözemeyecek.Merhaba gerçekten artık bunadım ve buraya yazmak istedim. 1 aydır evliyiz. Şehir dışında ikimiz uzaktayız ailelerden ve memuruz. Eltim ve eşimin ailesi aynı şehirdeler. Düğünümüzü kendimiz şartları zorlayarak yapmaya çalıştık. Ve benim Altınlarımı eşim kendisi almasına rağmen eltimden biraz fazla olduğu için 1 aydır sürekli eşimin ailesine huzursuzluk çıkarıyorlar. Onlar da eşimi arayıp sen niye böyle yaptın ondan fazla taktın bize sorun oluyor diye rahatsız ediyorlar. Balayında bile bu muhabbet geçti durdu. Kaynım ve eltim 2 yıl önce evlendiler ve kaynım çalışmadığı için ona az takıldı. Ama mobilya borcu düğünden sonra ödendi. Borçsuz çıktı. Ama eşimle bana 150 bin tl lik mobilya borçu kaldı. Bize yardım etmemelerine rağmen şu an bizi huzursuz ediyorlar. Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi. Ben deli oldum. Eşimi de üzmek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Onlar bana bu konuyu bana hiç açmadı ben de açmadım sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım. Eşim asla olmaz kabul edemem dedi abim benim düğünümde hiçbir şekilde bana destek olmamışken ben ona nasıl altın alayım dedi ayrıca eltim evlilik teklif ettiğinden beri sürekli benimle ilgili kıyaslamalar yapıp duruyor bundan aşırı rahatsız oluyordum zaten