Eltimin kıskançlıkları

Kocanız ne diyor ??? Benden böyle bir şey istemeyi nasıl düşünürler ya da bu saçma teklifi kabul edeceğime nasıl inanırlar diyor mu? Kızgın ve kırgın mı yoksa içine kapanıp kara kara abisinin minnoş eşine nasıl bilezik takarım , karımı nasıl ikna ederim diye plan mı kuruyor???

eşinizin borcu yok ki o altını alıp olayı kapatsın aileye bak deccaller.
Eşini uyar kendini kullandırtmasın kullandırtmıyorsa zaten gerek yok.
Borcu yok demedim ki 150 200 binlik mobilya borcumuzu biz kapatmaya çalışıyoruz kartlarımız full borçla dolu

Gayette net biliyor her şeyi biliyor ama işlerine gelmediği için bilmiyormuş gibi yapıyorlar
Tamam anlaşıldı kaynın kv kb senden önce kocanı arada tırıklayıp yemişler,biraz yüzü yumuşakmış ses etmemiş.Şimdi bakmışlar karı koca maaşlı oh iki katı yolarız diye plan yapmışlar.Çözüm basit arayıp ağızlarına sıçmak,mesafeyi koymak.Kırmadan,küstürmeden iyilikle olmayacak,şu teklifi yapan adamlardan mantıklı kararlar , empati beklemek tamamen aptallık olur ...

Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi. Ben deli oldum. Eşimi de üzmek istemiyorum ama ne
Ne münasebet. Adam kendi çalıştığı parasıyla karısına altın almış neden kardeşinin karısının da gönlünü hoş etmek zorunda. Elti çok kıskanıyorsa kocası alsın. Bu kaynanalar her seferinde çıta yükseltiyor🙄

Tam cinnetlik konu
sakın olaki altın almak gibi bir hata yapmayın
Ayrıca eltine ne sana takılan altınlardan
Kocan kendisi yapmış
Ailesi yapmamış
Bunu bilmiyorlar mı?

Tabi karıkoca memur para var tırtıklayalum demişler.

Çok sinir bozucu
Eşinize de taviz vermeyin
Ay çok sinirlendim

Ne münasebet. Adam kendi çalıştığı parasıyla karısına altın almış neden kardeşinin karısının da gönlünü hoş etmek zorunda. Elti çok kıskanıyorsa kocası alsın. Bu kaynanalar her seferinde çıta yükseltiyor🙄
Gerçekten daha nasıl saçmalarlar derken nirvana nın nirvanasını görüyoruz.Gerçek anne olsa bu teklifi yapmak bir yana düşünmez bile

Dillerini mi yutmuşlar oğlum onun altınlarını eşi aldı diyemiyorlar mı kaynınıza. Böyle saçmalık nerede görülmüş. Kaynınızla birlik olup sizden kırpma derdine düşmüşler belliki aksi takdirde bu kadar saçmalık olamaz. Onlara huzursuzluğun tillahını çıkarırdım bir daha sesleri çıkmazdı yerinizde olsam
Çünkü çift maaşlar, memurlar... Tüm parayı gelinleri olan konu sahibi mi yesin🤨

Çok net bir şekilde bu teklifle bana nasıl gelirsiniz bu saçmalıkla bana nasıl gelirsiniz diye ailesine tepki gösteriyor
Bakın şimdi sınır koymazsanız
Yarın ev araba alsanız aynı şeylerle karşılaşacaksınız
Tatile gitsiniz hatta bırakın tatili bir kafede oturup yemek bile yeseniz onu bile sorun edecekler.

Çok sert tepki koymalısınız.

Eşiniz açmasın telefonları kendisi istediği zaman arasın anne babasını iyi misiniz nasılsınız bende iyiyim eşimin de selamı var deyip kapatsın.
Okumuş memur olmuş yetişkin insanlar olarak sınır çizmeyi bilmiyorsa pes yani.
Kv elti kayın konuşup dursunlar derdi olan varsa kendi arar konuşur birdaha duymak istemiyorum herkes kendine gelsin diye yüksek sesle bir konuşsun bakalım eşiniz birdaha arayıp laklak edebiliyorlar mı ?

Son zamanlarda duyduğum en saçma talep.

Siz emin misiniz takıları vs. eşinizin aldığına ya da ailesinin eşinize daha fazla katkı sağlamadığına?

Haydi elti kıskançlıktan mantığı yitirdi diyelim, eşinizin ailesinde aklı başında tek insan yok mu ki böyle bir taleple gelsinler?

Back
X