- 24 Aralık 2024
- 1.833
- 870
- 38
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen öyle nasıl tırtıklarız derdine düşmüşlerÇünkü çift maaşlar, memurlar... Tüm parayı gelinleri olan konu sahibi mi yesin![]()
On teker nereyw arka teker oraya. On teker konuda kayinvalide. Yani boyle sacma sey mi olur diyip kimseye duyurmayacagi yerde al altin abine demek valla cok utanc verici yaMerhaba gerçekten artık bunadım ve buraya yazmak istedim. 1 aydır evliyiz. Şehir dışında ikimiz uzaktayız ailelerden ve memuruz. Eltim ve eşimin ailesi aynı şehirdeler. Düğünümüzü kendimiz şartları zorlayarak yapmaya çalıştık. Ve benim Altınlarımı eşim kendisi almasına rağmen eltimden biraz fazla olduğu için 1 aydır sürekli eşimin ailesine huzursuzluk çıkarıyorlar. Onlar da eşimi arayıp sen niye böyle yaptın ondan fazla taktın bize sorun oluyor diye rahatsız ediyorlar. Balayında bile bu muhabbet geçti durdu. Kaynım ve eltim 2 yıl önce evlendiler ve kaynım çalışmadığı için ona az takıldı. Ama mobilya borcu düğünden sonra ödendi. Borçsuz çıktı. Ama eşimle bana 150 bin tl lik mobilya borçu kaldı. Bize yardım etmemelerine rağmen şu an bizi huzursuz ediyorlar. Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi. Ben deli oldum. Eşimi de üzmek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Onlar bana bu konuyu bana hiç açmadı ben de açmadım sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım. Eşim asla olmaz kabul edemem dedi abim benim düğünümde hiçbir şekilde bana destek olmamışken ben ona nasıl altın alayım dedi ayrıca eltim evlilik teklif ettiğinden beri sürekli benimle ilgili kıyaslamalar yapıp duruyor bundan aşırı rahatsız oluyordum zaten
Güya dedikleri şu. Sen çok altın taktın onlar bu yüzden bu kavgayı çıkardı. Üstünü tamamla ona yenisini alın
Doğru çift maaşlılar parayı ağaçtan topluyor, havadan para geliyor çünkü o yüzden herkese dağıtmalılar. Ben 6 aylık bebemi evde bırakıp 3 vesait işe gidip çalışırken eltim uyanabilmek için saatini 11e kuruyordu. Yoksa öğlene kadar uyuyormuş hatun.. aa ama sorsan siz “çift maaşlısınız” ifrit oluyorum bu tabire.. soyları tükenesiceler he bir de memurların çok kazandığı fikrini ortaya atanların da abv..Çünkü çift maaşlar, memurlar... Tüm parayı gelinleri olan konu sahibi mi yesin![]()
Ayyy manyak herhalde bunlar. Ne alaka eşin almış sana. Eltiye niye alınıyor. Alacaksa da kocası alsın. Fırsat bu fırsat hiç muhattap olma. Kes ilişkini.Merhaba gerçekten artık bunadım ve buraya yazmak istedim. 1 aydır evliyiz. Şehir dışında ikimiz uzaktayız ailelerden ve memuruz. Eltim ve eşimin ailesi aynı şehirdeler. Düğünümüzü kendimiz şartları zorlayarak yapmaya çalıştık. Ve benim Altınlarımı eşim kendisi almasına rağmen eltimden biraz fazla olduğu için 1 aydır sürekli eşimin ailesine huzursuzluk çıkarıyorlar. Onlar da eşimi arayıp sen niye böyle yaptın ondan fazla taktın bize sorun oluyor diye rahatsız ediyorlar. Balayında bile bu muhabbet geçti durdu. Kaynım ve eltim 2 yıl önce evlendiler ve kaynım çalışmadığı için ona az takıldı. Ama mobilya borcu düğünden sonra ödendi. Borçsuz çıktı. Ama eşimle bana 150 bin tl lik mobilya borçu kaldı. Bize yardım etmemelerine rağmen şu an bizi huzursuz ediyorlar. Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi. Ben deli oldum. Eşimi de üzmek istemiyorum ama ne yapacağımı şaşırdım. Onlar bana bu konuyu bana hiç açmadı ben de açmadım sizce bu saatten sonra ne yapmalıyım. Eşim asla olmaz kabul edemem dedi abim benim düğünümde hiçbir şekilde bana destek olmamışken ben ona nasıl altın alayım dedi ayrıca eltim evlilik teklif ettiğinden beri sürekli benimle ilgili kıyaslamalar yapıp duruyor bundan aşırı rahatsız oluyordum zaten
Çift maaş olunca ne oluyor acaba??? Elti kayın ,öğlene kadar kıçlarını yaya yaya yatarken siz sabahın köründe işe gidiyordunuz.Gerçekten bencillikte nirvana ,bana öyle teklif edilse hiç düşünmem arar hepsinin ağzına sı......Doğru çift maaşlılar parayı ağaçtan topluyor, havadan para geliyor çünkü o yüzden herkese dağıtmalılar. Ben 6 aylık bebemi evde bırakıp 3 vesait işe gidip çalışırken eltim uyanabilmek için saatini 11e kuruyordu. Yoksa öğlene kadar uyuyormuş hatun.. aa ama sorsan siz “çift maaşlısınız” ifrit oluyorum bu tabire.. soyları tükenesiceler he bir de memurların çok kazandığı fikrini ortaya atanların da abv..oh rahatladım walla mesajınızın altında içimi döktüm
yeni üye ilk konu olduğu icin inanmak istemiyorum ama gercekse diye "oldu pasam" diyeyim:))Annesi bugün eşimi arayıp abine biraz altın al bu olay kapansın dedi.