- 6 Ekim 2024
- 885
- 2.831
- 33
- 39
- Konu Sahibi Dasmeer_86
-
Onu ben de söyledim eşime.Maddi durumları uygunsa eve özel eğitim hocası gelmesi çok daha iyi olur.
Köyde oldukları ıcın zaten paketlı gıda ile işleri yok.Özel eğitime gidiyor dediniz ek olarak glutensiz kazeinsiz diyet yapsın vitamin eksikliği mutlaka vardır otizimli çocuklarda oluyor ben doktorlarla konuştum kan tahlili tutum bir sürü vitamin eksikliği çıkmıştı oğlumda vitamin takviyeleri kullanıyorum ve ağır metal detox yaptım yapıyorum oğlumun göz teması yerine geldi yabancılarla da göz teması kuruyor artk yabancilar bir şey sorduğunda tam konusamasa da cvb vermeye çalışıyor önceden sadece su iciciem ve anne diyordu 3 aydır diyet yapıyorum şimdi gel git düştü al ver kaka yaptım çiş yaptım su ye yürü ana baba aç kelimeleri söylemeye başladı taklit yeteneği sifirdi şimdi herkesi taklit ediyor çocuklarla asla oynamazdi ablası abisiyle bile şimdi hem onlarla hem bütün çocuklarla oynuyor komutları çok anlamıyordu şimdi ne desem anlayıp yapıyor 3 ayda böyle olduysa bir yılda tamamıyla toarlayıp bu teshisten kurtulacagimizi düşünüyorum bu bağırsaktan kaynaklı lütfen diyet yapsın ve detox vitamin takviyeleri versin ben oğlumun degisime bizzat şahidim
Paketli gıda da önemli bende vermiyorum ama köyde olunca sağlık olmuyor maalesef çünkü Gluten dediğim ekmek kek şehriye arpa bulgur vs bunlar köylerde de yeniyor kazeinde süt ürünleri peynir yoğurt tereyağı vs bunlarda köyde sıkça tüketiliyor çocuğun yemeklerini de mutlaka zeytinyağıyla yapmak gerekiyor ben çok fayda gördüm bunlardan keserse bağırsak düzelmeye başlıyor anca öyle vitamin emilimi olur çünkü genelde bağırsakta emiliyor glutene ve kazeini mutlaka dikkat etsinler ha bzn küçük bir parça kek vs abilerden ablalardan görüyorlar çocuklarda veriyor bu tür şeyler olabilir ama hemen a Gluten yedi diye vazgeçmeli ısrarla devam ederse diyete fayda fazlasıyla görürKöyde oldukları ıcın zaten paketlı gıda ile işleri yok.
Hep doğal besleniyor bızlere göre.
Ben özel hoca tutun dedım de maddı olaraktan ziyade ona para vermezler yanı.
Bende en azından egıtsel manada şunları yapın vs diyorum.
Detoks duydum.
Vitamin eksikliği ıcın takvıye yazmış doktor.
Bunları soylerım de pek dikkat ederler mı bilemedim.Paketli gıda da önemli bende vermiyorum ama köyde olunca sağlık olmuyor maalesef çünkü Gluten dediğim ekmek kek şehriye arpa bulgur vs bunlar köylerde de yeniyor kazeinde süt ürünleri peynir yoğurt tereyağı vs bunlarda köyde sıkça tüketiliyor çocuğun yemeklerini de mutlaka zeytinyağıyla yapmak gerekiyor ben çok fayda gördüm bunlardan keserse bağırsak düzelmeye başlıyor anca öyle vitamin emilimi olur çünkü genelde bağırsakta emiliyor glutene ve kazeini mutlaka dikkat etsinler ha bzn küçük bir parça kek vs abilerden ablalardan görüyorlar çocuklarda veriyor bu tür şeyler olabilir ama hemen a Gluten yedi diye vazgeçmeli ısrarla devam ederse diyete fayda fazlasıyla görür
İnşallah ederler bunları yapıp arada meyve ve kuruyemiş de verseler çok çok iyi ceviz badem falan ben öylede yapıyorum zor bir süreç diyet kolay değil bende zorlandım ama ilk aydam itibaren değişiklikleri farkedince devam ettim şimdi geldiğim nokta mucize gibi oğlumun takıntılı davranışları da kayboldu gittikçe sağlıklı çocuklar gibi olmaya başladı o yüzden başkaları da faydalansın istiyorum bunun için yazıyorum Allah şifa versinBunları soylerım de pek dikkat ederler mı bilemedim.
Amın sağolasın.İnşallah ederler bunları yapıp arada meyve ve kuruyemiş de verseler çok çok iyi ceviz badem falan ben öylede yapıyorum zor bir süreç diyet kolay değil bende zorlandım ama ilk aydam itibaren değişiklikleri farkedince devam ettim şimdi geldiğim nokta mucize gibi oğlumun takıntılı davranışları da kayboldu gittikçe sağlıklı çocuklar gibi olmaya başladı o yüzden başkaları da faydalansın istiyorum bunun için yazıyorum Allah şifa versin
Keşke benimde özel hoca tutacak durumum yoktu eğer yapamazlarsa diyet ve detox yapsınlar benim oğlumda da 3 ay öncesine kadar göz teması yoktu değil yabancılarla babasıyla bile ilgilenmezdi ama şimdi hem akraba hem yabancı herkesle göz teması kurup sarılıyor onlarla konuşmaya çalışıyor her konuda baya gelişti çok uzattım kusura bakmayın ben çok fayda gördüğüm için detaylı yazıp anlatmak istedimAmın sağolasın.
Bende üzüldüm en son gıttıgımde göz teması kurmadı.
Ismıyle seslendık bakmadı hıc.
Gelişim olsun istiyorum da keşke özel hoca tutsalar daha da ıyı olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?