eltimin yaptığı ???

Face adresini ver canım ekliyeyim ....bu kadar önemli mi ? facebook .
Ne kadar önemsiz şeyler bunlar Allah başka sıkıntılar vermesin insana .

Son düzenleme:
sevıyenızı dusurmek ıstıyorsanız sorun :D amannn canı isterse eklesın isterse eklemesın.bencede siz ona takmıssınız bence.ama değmez birilerini için kendını yormaya diyorum.can can kendı canım

arkadaşlar kaynımın nişanlısı daha önceki facebook adresinde ben ekliydim şimdi kaynım ve nişanlısı yeni ortak bir adres açmışlar herkesi eklemişler sülaledeki ufacık çocukları eşimi sadece beni eklmemişler kaynım yapmamıştır o fazla girmez zaten ama eltim sizce niye böyle bişey yapmış olabilir cidden günlerdir düşünüyorum ama bir anlam veremedim...kıskanıyor olabilirmi ? çünkü o çok kilolu bende yaşlı kendimi övmek için kesinlikle söylemiyorum ama ondan çok daha güzelim günlerdir birsürü şey düşünüyorum neden eklemedi diye merak ediyorum....

olaya kendi açımdan bakayım;

şimdi açıkçası benden çok kilolu ve yaşlı demenize takılmadım,çünkü kadınız yani hepimizz karşılaştırırız ben ondan güzelim,o benden güzel vs diye.kimse yapmıyomuş gibi davranmasın...
eltin seni kıskanmış olabilir bu 1. seçenek daha güzelsen ve yaşça daha küçüksen kıskanabilir,çoğu insan kıskanır.

ya da ben kendi adıma dürüstçe düşünürsem eltim olacak olsaydı eğer, boşu boşuna totosunu kaldırmamak için arkadaşlık isteğini ben göndermezdim(herkesi arkadaş olarak eklesem bile ailede),onun görüp de göndermesini isterdim...bu da 2.seçenek.
bilmiyorum belki o da benim gibi düşünmüştür.

Birincisi eltin için şişko ve yaşlı demen çok ayıp. Şişko olabilir ama ne şişkolar var dünya güzeli. yaşlı demişsin 50 yaşında değil ya senden büyüktür. Şişman ve senden büyük olması çirkin anlamına gelmiyor bence. Senden güzeldir belki sen kendini ondan daha güzel bulabiliyorsundur. Eltinde sana göre senden daha güzel buluyordur kendini. Yada çirkin yada büyük olması seni kıskanacak diye bir neden değil.

2.cisi de facebook ona ait. İster ekler ister eklemez. Böyle bir zorunluluğu da yok. Demek ki eklemek istememiş. Hem kaynında ekleyelim diyebilir di ki kimin eklemediğinden eminde değilken kızı hemen suçlamanda doğru değil bence.

Kıskanıyormu beni demişsin. Sen neden madem onun facene kimi ekleyip eklemediğini araştırıyorsun ki. Eklemedi diye de kıskanıyor damgasını yapıştırman saçma bence.
Sen onu kıskanıyor olmayasın. Genelde sülaleye son giren gelinler daha çok kıskanılır. Yeni giriyor ya sülaleye. Tüm ilgi onda oluyor çünkü.

Bak yaşlıda olsa şişmanda olsa sana göre senden çirkin de olsa seni buraya konu açtıracak kadar sinirlendirmeyi başarmış şimdiden. İlerde evlenince o zaman daha neleri seni sinirlendirir kim bilir.

Niçin hemen sizden kilolu ve çirkin olduğunu düşündüğünüz için sizi kıskanıp eklemediğini düşünüyorsunuz ki.Sizi sevmiyordur.Eklememiştir.Eklemek zorunda değil.

evet kompleks sahibisiniz burada neden konuyla ilgili yazdığım görüşü dikkate almayıp yalnızca kompleks sahibi olmanız konusundaki eleştirime bu kadar kafa yordunuz oysa sorununuza kendime göre cevapta vermiştim. demek ki duymak sorununuz eleştiriye açık değil asıl sorununuz bu değil. böyle cevap yazacaksanız yazmayın demişsiniz burası herkese açık bir platform bende kendi görüşümü yazarım sizinde bunu düşünerek konuyu açmanız gerekiyor bilmiyorum bunun farkında mısınız

evet kompleks sahibisiniz burada neden konuyla ilgili yazdığım görüşü dikkate almayıp yalnızca kompleks sahibi olmanız konusundaki eleştirime bu kadar kafa yordunuz oysa sorununuza kendime göre cevapta vermiştim. demek ki duymak istedikleriniz bu değil ya da asıl sorununuz bu değil. böyle cevap yazacaksanız yazmayın demişsiniz burası herkese açık bir platform bende kendi görüşümü yazarım sizinde bunu düşünerek konuyu açmanız gerekiyor bilmiyorum bunun farkında mısınız

Bir ihtimal daha var. Bütün sülale kızı (ve kaynınızı) eklemiş o (ve kaynınız) da kabul etmiş olabilir. Eminim eltinizin bunları düşünmekten daha önemli işleri vardır. Eğer kardeş gibi görmek istiyorsan telefonla ara hal hatır sor, yada yüz yüze görüşme ayarla birlikte birşeyler paylaşın.

Belli ki kıskançlık durumu sizde var. Onu çok önemsemişsin onunda seni onemsememesine bozulmuşsun. Ama onun bu durumu bilinçli yaptığını zannetmem. Sonuçta o henüz aile içinde yeni, onunla samimiyet kurmak istiyorsan sanal değil de gerçek iletişime geçmelisin.

ay ne onemli biseymis gibi birde konu acmissiniz alti üstü bi fb hesabi dunya meselesi degilki!! bu arada sizin demenize gore belkide daha güzel ve genç oldugnuz icindir olamazmi :-))

Son düzenleme:
bence kıskanıyodur :)) çünkü cidden eltiler birbirini kıskanıyolar :)) sen de onu kıskandırmak çatlatmak için daha da git üstüne :))

valla yorumları okuyunca ne sanslıyım dedim.bende bi elti var dünya ahiret kardeşim olsun farkımız yok.mükemmel bir insan sırdasız kardeşiz arkadasız :1:

çok önemli bir konu facebooka sizi eklememişler nasıl olur halbuki bütün sülale eklenmiş bence bunun altında çok ciddi bi kıskançlık var ve bu konuyu es geçmeyin en yakın zaman da laf sokun anlasın arkadaşım ciddi olamazsın bu dertmi geyik yapacak başka platformlar var

başlığı okuyunca eltimin yaptığı diye çok kötü bişey yapmış heralde dedim konuya daldım bi baktım beni faceye eklememiş Allah başka dert vermesin bacım :1:belki unutmuştur olamazmı ,iyiki face hesabım yokmuş haa

arkadaşlar kaynımın nişanlısı daha önceki facebook adresinde ben ekliydim şimdi kaynım ve nişanlısı yeni ortak bir adres açmışlar herkesi eklemişler sülaledeki ufacık çocukları eşimi sadece beni eklmemişler kaynım yapmamıştır o fazla girmez zaten ama eltim sizce niye böyle bişey yapmış olabilir cidden günlerdir düşünüyorum ama bir anlam veremedim...kıskanıyor olabilirmi ? çünkü o çok kilolu bende yaşlı kendimi övmek için kesinlikle söylemiyorum ama ondan çok daha güzelim günlerdir birsürü şey düşünüyorum neden eklemedi diye merak ediyorum....

kıskanmışsınızzzzzzzz siz onuuuuuuuuuuuuuuuu :99:

Uc kurusluk insanlari bu kadar takma bnce degmez, sende ekleme onun ici icini yesin bnce:)

ilahiiii siz:) demek sizden şişko ve yaşlı Allah bilir aranızda 5 yas var ya da yoktur :) güldürdünüz beni akşam akşam :)baska işinizin de derdinizin de olmadığı belli :) burda bu kadar insan sizden hoşlanmamışken eltinizin de sizden hoşlanmadığını düşünmek çok zor olmamalı belki de sizin bu kıskanç ,kompleksli ve kötü niyetli biraz da cahilce yaklaşımınızı sezmiştir.

Allahım bi kere de biri çıksın ben daha çirkinim desin ya lütfen..:1:

Ben daha çirkinim eltimi kıskanıyorumm heheh yeterki mutlu ollll:9:

Ayrıca konu sahibi facebooku bu kadar hayatınız yapmayın.. Kendinizi böyle saçmalıklarla bunaltmayın eklemezse eklemesinnnn takacak derdin mi yok :)

Son düzenleme:
arkadaşlar ben sizinle aynı fdikirde değilim benim kocamı kişm olursa olsun eğer aynı
sebeple yani,(kuzeni,okuldan ark...)yani benden önce tanımıyorsa
kocamı facene falan telefonunu vs.alamazzzzz.aldırtmam o kim oluyopr yaa
walla benimde başıma geldi engelledim telefonundanda sildim okadaarr koc BENİM KİMENE

Back
X