eltimisin nesin bi yürü git yaa, gitde bebenle kocanla ilgilen!!

menekse81

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Haziran 2009
256
0
116
Diğer
ya arkadaşlar ,insan kendini sıkıyor kasıyor,tepkisiz kalıyor ama yinde olmuyor yaa.
Bende yazayım da,biraz sıkıntım geçsin istedim
Dün mübarek kandildi,küçük elti kocama şu herkeste olan basma kalıp kandil msjlarından bir tane atmış,kocam da içinde onun da bilmeyeceğine emin olduğu kelimeler olduğunu görünce aramış takılmış,bu ne demek diye ,işte konuşmuşlar geçmiş gitmiş,dün gece yarısı kelimenin anlamını açıklayan bir msj atmış,gece gece tlfon sesine uyandım,ya senin hiç mi işin gücün yok!2.5 yaşında bir çocuğun var git de boş bulduğun vakitte onla ilgilen.Yok kocasına gösteri yapacak ya bak ben senin abini aradım kandilini kutladım.
Düşündükçe sinir sarıyor sağdan sağdan.
En son biz evlendik,bunlar bizden küçük olmasına rağmen bizden önce evlendiler,evlendikten sonra da kocası asker olduğu için bir süre eşimin ailesiyle beraber kalmışlar,yazalrı da eşime vde olduğu için samimiyete yakın bir muabbetleri olmuş buna diyeceğim yok ama bu insan dehşet politikacı bir hatun,kocasına iyi gözükmek için kaynanaya kayın pedere pervane olur, kocası yanımızdayken benle falan muabbete çalışır,kocası da ali kıran baş kesen tipi olduğu için kayınpeder kaynana da hörmeti ikramı elden bırakmazlar,ben bu tiplemelerden pek haz almadığım için ve bu yapaylık bana göre olmadığı için öyle vıcık vıcık bir ilişki içine girmedim ama inanırmısınız elimden gelenide yaptım ,tatile gittim kendileri başka şehirde yaşadığı için yoktular babası rahatsızdı ziyaretine gittim,hamile oldu,aradım sordum,doğurdu çalıştığım halde kalktım hafta sonu bebek görmeye 9 saat yol tepip gittim,memleketime gittim hediyesini getirdim çam sakızı çoban armağanı,bunlar hep ilk yıllar.sonra karşı tarafın bir moronluk abidesi olduğunu görünce ben de kestim en nihayetinde kimse enayi değil.ben çocuk doğurdum kocamı aradı göz aydına,bebeğimi görmeye 9 ay sonra geldiler,arardı eşimle saatlerce konuşurdu artık eşim telefonu kapatmak için bahane aramaya başlardı bir bana mrb bile demezdi,bebeğimin doğum günü olur sadece eşimi arar,falan filan ...
yani bir türlü anlam veremedim,ya evlenmişler eşimin annesi çeyizini yapmış,çocuk doğurdu eşimin annesi almadık örmedik şey bırakmadı,kayınbaba evini sattı kendine ev alacaktı çok bilmiş kocası geldi adamı kandırdı az biraz üzerine para ekleyerek kendi adına evini aldı asla ses çıkarmadık,yani hiç bir husumete sebep yokken bu moron bana tavır almış, büyük eltiylede konuşmuyolar,hatta ben evlendiğim de ittifak içindeydiler sonra çıkarlar çakışınca kıyamet koptu.
Ben hiç bir zaman ne etlisine karıştım ne sütlüsüne,bayramdan bayrama ararlar konuşurum,hatta bazen büyük olmamıza rağmen biz önce ararız yine konuşurum daha kimseye kendisi hakkında tek laf etmemişim.ama Bu yersiz ve gereksiz psikolojik savaşından gıcık oluyorum ,bütün özel günlerde eşimia rayıp vıcıklaşmasından,abuk subuk eşimle gereksiz samimiyetinden rahatsız oluyorum.Şimdiye kadar hiç sesimi çıkarmadım, adam yerine koymadım,bende onun gibi eşini arayıp gereksiz lakayt konuşmadım hiç gerek yok ne işim var ya...ama bundan sonra etkili bişey yapmak istiyorum ne yapacağıma karar veremiyorum.Bişey olsunki defolsun gitsin yaa.kendi hayatıyla meşgul olsun bieze kafa yormasın...

Haklısın ..Ben de olsam çok kızardım..Kadını değiştiremeyeceğine göre eşinle konuşsan da ondan gelen telefonları açmasa ilgisiz kalsa..Karşılaştığınızda da eşin onunla soğuk soğuk konuşsa yüzüne bile bakmadan..hallolur sanırım..

eşini aradığı zaman telefona sen çık, meşgul de
işte o dediğini yapamam ya.eşim bana böyle bişey yapsa kızarım.kladıki diyelim yaptım eşim meşgul dedim,ancak meşgulse bunu yaparım bunun dışında eşimin tlfonlarını asla ben açmam,falan seni aradı derim zaten kendisi geri döner.Bir de kocası eşimi arıyor bu da tlfonu alıp çene çalmaya başlıyor,kardeşin aradı desem yine geri dönecektir yani..

bu ne biçim bi laubalilik ya eltiniz hakkaten de vıcık vıcıkmış yani. eşinize söyleyin yani bence ben böle gereksiz samimiyetlerden hoşlanmıyorum deyin bidaha böle şakalaşma falan olmasın diyin. uyarın bence. ben olsam sölerdim söyledim de hem de sevgilime akrabalarıyla samimi konuşuyo diye. hiç hoşlanmam öyle şeyden ya. herkes bi seviyeli olsun dimi ama.

eşimi yönlendirince ters tepiyor ya,gereksiz yere kvga ederiz.Falana soğuk davran desem asla yapmaz

eşinizden yüz bulmasa yapamaz , iş eşinizde bitiyor
eşim sıcak kanlı bir insan ama inanın herşeyi saygı çerçevesinde yapar ve kimseyi kıramaz asla güler yüzünü eksik etmez.Şöyle söyleyeyim eşim buna asla msj falan atmaz hatta gecenin bir yarısı hiç atmaz ve herhangi bir durum yoksa da bu kadını zaten aramaz kardeşini arar konuşur.burda durum kadın bir şekilde kocasına yaranmaya çalışıyor ve eşimede bu yüzden yılışıyor eşi eşime kötü davransa bu dünden düşman olur.kardeşide eşime düşkün.

bu kadın samimiyetle laubaliliği birbirine karıştırabiliyor,kocasına iyi gözükmek için her yol mübah politikasını uyguluyor.

Eşini aradığında sen bak telefona.
Seninle fazla uzun konuşmaz zaten, eşin için şu an müsait değil, ben selamını iletirim de.
En fazla 2 defa yapsan anlar bence.
Ama sadece bayramda seyranda arıyorsa, ben olsam hiç girmezdim aralarına.
Eşim kendisi halletsin ve o telefon görüşmesini 2 dk içinde tamamlasın diye beklerdim.
Kapatmaya yüzü tutmuyorsai eltinle de görüş diye telefonu sana verebilir mesela.

eşinizden yüz bulmasa yapamaz , iş eşinizde bitiyor

Doğru..
Mesela eşin o basmakalıp kandil tebriğini alınca, aynı basmakalıplıkla cevap verebilirdi.
Ama kalkmış aramış, bu kelimeler ne demek diye.
E o da gecenin köründe cevap yazmış.
Yani eşin basmakalıp bişey dğeil, kendine özel bişey mi bekliyormuş.

Eşin mesafe koyacak, başka yol yok.

Eltiniz kendi kocasına yaranmak için böyle birşey yapsa bunu kendi eşinin yanında yapmazmıydı?
Hele ki o saatte, anlamı zor bir msj atması ve sonrasında gelişen olaylar..!
Bu devirde kimseye güvenilmiyor, diyeceğim o ki; çok dikkatli olun, eşinizde gözü olabilir. Yoksa
normal bir insan kocasına yaranmak için kaynıyla o kadar laubali olmaz, olamaz... Hem neden size
karşı aynı tavrı sergilemiyor? Bunu da bir düşünün derim... Umarım ben yanılıyorumdur!

Merak ettim eşinize söylediniz mi bu kadar samimi olmalarından hoşlanmadığınızı?

eltin nekadar suçlu ise eşinde okadar suçlu bence
dediğin gibi herkeste olan klasik bir kandil msjı atmış kadın eşin ne die geri dönüp dalga geçio
gereksiz bir samimiyet var aralarında ne alaka her durumda ben dururken eşimi arıcak saatlerce sohbet edicek
ok abi kardeş gibidir ama ben neciyim
bu duruma dur demen gerek ama eltine değil eşine
benim bi arkadaşım vardı mesela bize gelicekler beni değil kocamı arardı bir değil iki değil
tmm kötü bir düşüncesi yok ama ben rahatsız oldum ne diyebilirim arkadaşıma hiçbişi
eşime dedim bir daha seni ararsa ya açma yada söyle böyle şeyler için eşimi ara diye dedim
oda yine aradığında ben genelde işte oluyorum bize gelmek istediğinizde karımı ara demiş
odur budur birdaha eşimi aramadı beni arar hep

gerçekten çok rahatsız edici bi durum, eşinizle açıkca konuşmalısınız bence. bu kadın aradığında lütfen açma, yerli yersiz aramasından rahatsız oluyorum diyebilirsiniz. hiç kimse sizin ailenizin huzurundan daha önemli değil.

henüz nışanlıyken elti ve k.walideden son derece ağzı yanmış biri olarak diyorum ki :

bu olayda kayda değer, kafa yoracak, şiddetli bi art niyet ben göremedim !! keşke benim eltimde nışanlıma böyle olsa..

onun k.walide etrafında pervane olması.... bebeği olacağı zaman k.validenizin ona örgüler örmesi.. eşinize kardeş gibi yaklaşımı... msj atması.....

sizi neden bu kdr üzüyor ???? kız normal bi gelin bence.... senin yerinde olsam enerjimi eltimin davranışlarını düşünmekle değil

evliliğimi renklendirmekle geçirrim.... eltinizin kişiliğini yeriyosunuz.. oda öylew bi insan.. yaradılanı yaradandan ötürü hoş görmek lazım

bence küçücük sorunlar... abartıyosunuz..

bence de arkadaşım eltin kadar eşinde suçlu o da sizinde kandiliniz mubarek olsun diye bilirdi veya eve geldiğinde arayıp hem sen hemde eşin arayıp kandilini kutlaya biirdi..

dahası dediğin gibi eltin sanırım yağcı bir insan ve gerçekten de çoğu insanlar yağcılığı sever.. senin kişiliğin belki bunu kaldıramıyor ama bağzı insanlara nabza göre şerbet verilmesi gerekir o nasıl yapıyorsa sende yapabilirsin... ben kaldıramam diyebilirsin o zaman da yapacak bişey yok

haa bi de eşimi arar dakikalarca konuşur gibi bi şey gözüme çarptı ya onun numarasını kendi telefonuna yönlendir yada eltin arayınca sen aç dışarı çıktı yada duşda şuan veya da saçını kestiryor vs. yalandan bol ne var

sıkma canını
hem eşine bu durumu anlatıp onunla fazla muahbbetten kaçınmasını da söyleyebilirsin...

Kadının kaynı ile vıcık vıcık ve aşırı samimi olması...
Gereksiz, saçma, tuhaf...
Demek ki eşin de yüz veriyor ki öyle davranabiliyor...
Önce eşinle konuş, rahatsızlığını belirt...
Ben olsam ben de çok rahatsız olurdum...

eşin o "basmakalıp" mesajı okuyup geçse aramasaydı oda gecenın bı vaktı msj atmamış olurdu...

sende gıcık olmazdın..

bence eşin araya çizgiyi koymalı...

sorununuzu eltınızle cozemesınız
var olan gızlı bır psıkolojık savas var ortada ve bunu sadece sız goruyorsunuz
ama eltınız neyı ne ıcın yaptıgını cok ıyı bılıyor
bu noktada eltınıze mudahalenız sızı haklıyken haksız duruma dusurecegı gıbı aynı zamanda maglup duruma da dusurur

tek cozum esınızde
ama madem esınız uyarılarınıza tepkılı o halde tepkısını cekmeyecek sekılde uzaklastırın
telefon konusmaları uzadıgında ben de konusmak ıstıyorum dıyerek eltınızı ısteyın telefona
gereklı kısa gorusmeden sonra kapatın
esınıze de aıle ıcı ılıskılerın dısarıdan bakıldıgında bazen rahatsızlık verebıldıgını soyleyebılırsınız
ama bunları kızgınlıkla gorusme su kadınla seklınde degıl
her zaman aıle ıcı de olsa bellı mıktarda mesafenın korunmasının herkesın huzuru ıcın uygun olacagı seklınde acıklayabılırsınız

asıl puf noktası tum bu tepkılerı verırken sızın eltınızı kıskandıgınızı dusundurmeyın hıcbır tarafa
bunun ıcınde eltınızle sıcak ve samımı ama sevıyelı olmanız gerekır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…