işte o dediğini yapamam ya.eşim bana böyle bişey yapsa kızarım.kladıki diyelim yaptım eşim meşgul dedim,ancak meşgulse bunu yaparım bunun dışında eşimin tlfonlarını asla ben açmam,falan seni aradı derim zaten kendisi geri döner.Bir de kocası eşimi arıyor bu da tlfonu alıp çene çalmaya başlıyor,kardeşin aradı desem yine geri dönecektir yani..eşini aradığı zaman telefona sen çık, meşgul de
eşimi yönlendirince ters tepiyor ya,gereksiz yere kvga ederiz.Falana soğuk davran desem asla yapmazHaklısın ..Ben de olsam çok kızardım..Kadını değiştiremeyeceğine göre eşinle konuşsan da ondan gelen telefonları açmasa ilgisiz kalsa..Karşılaştığınızda da eşin onunla soğuk soğuk konuşsa yüzüne bile bakmadan..hallolur sanırım..
eşim sıcak kanlı bir insan ama inanın herşeyi saygı çerçevesinde yapar ve kimseyi kıramaz asla güler yüzünü eksik etmez.Şöyle söyleyeyim eşim buna asla msj falan atmaz hatta gecenin bir yarısı hiç atmaz ve herhangi bir durum yoksa da bu kadını zaten aramaz kardeşini arar konuşur.burda durum kadın bir şekilde kocasına yaranmaya çalışıyor ve eşimede bu yüzden yılışıyor eşi eşime kötü davransa bu dünden düşman olur.kardeşide eşime düşkün.eşinizden yüz bulmasa yapamaz , iş eşinizde bitiyor
bu kadın samimiyetle laubaliliği birbirine karıştırabiliyor,kocasına iyi gözükmek için her yol mübah politikasını uyguluyor.bu ne biçim bi laubalilik ya eltiniz hakkaten de vıcık vıcıkmış yani. eşinize söyleyin yani bence ben böle gereksiz samimiyetlerden hoşlanmıyorum deyin bidaha böle şakalaşma falan olmasın diyin. uyarın bence. ben olsam sölerdim söyledim de hem de sevgilime akrabalarıyla samimi konuşuyo diye. hiç hoşlanmam öyle şeyden ya. herkes bi seviyeli olsun dimi ama.
eşinizden yüz bulmasa yapamaz , iş eşinizde bitiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?