eltimisin nesin bi yürü git yaa, gitde bebenle kocanla ilgilen!!

sorununuzu eltınızle cozemesınız
var olan gızlı bır psıkolojık savas var ortada ve bunu sadece sız goruyorsunuz
ama eltınız neyı ne ıcın yaptıgını cok ıyı bılıyor
bu noktada eltınıze mudahalenız sızı haklıyken haksız duruma dusurecegı gıbı aynı zamanda maglup duruma da dusurur

tek cozum esınızde
ama madem esınız uyarılarınıza tepkılı o halde tepkısını cekmeyecek sekılde uzaklastırın
telefon konusmaları uzadıgında ben de konusmak ıstıyorum dıyerek eltınızı ısteyın telefona
gereklı kısa gorusmeden sonra kapatın
esınıze de aıle ıcı ılıskılerın dısarıdan bakıldıgında bazen rahatsızlık verebıldıgını soyleyebılırsınız
ama bunları kızgınlıkla gorusme su kadınla seklınde degıl
her zaman aıle ıcı de olsa bellı mıktarda mesafenın korunmasının herkesın huzuru ıcın uygun olacagı seklınde acıklayabılırsınız

asıl puf noktası tum bu tepkılerı verırken sızın eltınızı kıskandıgınızı dusundurmeyın hıcbır tarafa
bunun ıcınde eltınızle sıcak ve samımı ama sevıyelı olmanız gerekır
bu güzel bir yaklaşım bir çok fikrinizden faydalanabilirim öncelikle teşekkür ederim.
aslında eşimle bu konularda epey bir yol katettik,ilk başlarda tamamen alıştığımın dışında saçama sapan bir davranış tarzıyla karşılaşınca çok bocaladım gereksiz yere eşimle tatıştık kavga ettik falan filan...yani diyaloglarımız hep böyle değildi,kendime karşı alınan tavrı anlayınca ve benimle tavırlı ama eşimle samimi sorun benden kaynaklıymış gibi bir hava yaratmaya çalışıyordu,sonra ben hiç lafını bile etmedim eşimlede konuşmadım bu konuyu,eşimde kendini geri çekti bir şekilde rahatsız olduğumu farketti,olaylar duruldu gitti,şimdi eşim aramaz konuşmaz kendisi konuşur bunu da farkediyorum ama sanırım ben hatalı davrandım uzak durmak yerine alt edebilirdim,dediğiniz gibi eşimle konuşmayı abartınca telefonu alıp kestirip atabilirdim.ama inanın gerek duymadım ya,arkadaşın biri yazmış enerjinizi harcamayın diye haklıdır,ben de zaten hiç alakadar olmuyordum eşimde beni muatap etmiyordu,dünkü olay beni sinir etti.insansın işte bir yerden patlak veriyosun

bence de arkadaşım eltin kadar eşinde suçlu :45: o da sizinde kandiliniz mubarek olsun diye bilirdi veya eve geldiğinde arayıp hem sen hemde eşin arayıp kandilini kutlaya biirdi..

dahası dediğin gibi eltin sanırım yağcı bir insan ve gerçekten de çoğu insanlar yağcılığı sever.. senin kişiliğin belki bunu kaldıramıyor ama bağzı insanlara nabza göre şerbet verilmesi gerekir o nasıl yapıyorsa sende yapabilirsin... ben kaldıramam diyebilirsin o zaman da yapacak bişey yok:71:

haa bi de eşimi arar dakikalarca konuşur gibi bi şey gözüme çarptı ya onun numarasını kendi telefonuna yönlendir yada eltin arayınca sen aç dışarı çıktı yada duşda şuan veya da saçını kestiryor vs. yalandan bol ne var:47::47:

sıkma canını :10:
hem eşine bu durumu anlatıp onunla fazla muahbbetten kaçınmasını da söyleyebilirsin...
dışardan bakınca herşey yazdığınız gibi düşünülüyor ama tam da öyle değil aslında.
msjı eşinin yanında atmış ona eminim.eşim kardeşiylede görüşmüş.benim yanımda arayabilirdi ben işteyken aramış buda doğru ama eşim beni çok iyi tanıdığı için bundan hoşlanmayacağımızoraki konuşayım diye böyle bişey yaptığını düşüneceğimi bildiği için konuşmuştur.Gerçektende hoşlanmıyorum evimde lafını bile geçirtmem davranışlarından sonrada uzak durmaya yok saymaya karar vermişim,bazısı kırılınca didişip durur,benim huyum değil uzak dururum ,yok sayarım,beni sinir eden ben savaşmıyorum,üstünlük taslamıyorum,zoraki bir iletişim kurmuyorum,asla tek lafını etmiyorum kendisine ne zarar veriyorum ne fayda ama bu şahıs gece yarısı benim eşime msj atabilecek kadar ahmak.kaldıki eşim bile rahatsız oldu!!!cvp bile vermedi.öff bu ne ya işi gücü yok bununda deyip uyudu!!!

dışardan bakınca herşey yazdığınız gibi düşünülüyor ama tam da öyle değil aslında.
msjı eşinin yanında atmış ona eminim.eşim kardeşiylede görüşmüş.benim yanımda arayabilirdi ben işteyken aramış buda doğru ama eşim beni çok iyi tanıdığı için bundan hoşlanmayacağımızoraki konuşayım diye böyle bişey yaptığını düşüneceğimi bildiği için konuşmuştur.Gerçektende hoşlanmıyorum evimde lafını bile geçirtmem davranışlarından sonrada uzak durmaya yok saymaya karar vermişim,bazısı kırılınca didişip durur,benim huyum değil uzak dururum ,yok sayarım,beni sinir eden ben savaşmıyorum,üstünlük taslamıyorum,zoraki bir iletişim kurmuyorum,asla tek lafını etmiyorum kendisine ne zarar veriyorum ne fayda ama bu şahıs gece yarısı benim eşime msj atabilecek kadar ahmak.kaldıki eşim bile rahatsız oldu!!!cvp bile vermedi.öff bu ne ya işi gücü yok bununda deyip uyudu!!!

tamam şimdi konuyu tamamen anladım :74: aslında tek çare eltinle konuşmak gibi gözüküyor...fakat bunu asla yapma anladığım kadarıyla eltin çok laubali ve sen eşime msj gönderme yada ne biliyim başka bir dille uyarırsan yarın kocasını benden kıskanıyor deyip bi işguzarlık yaparbilir...

ne yapman konusuna gelince de hiç bi şekilde konunun üstünde durma.. eltinin bencilliği mi desem rahatlığı mı desem bilemedim:68:

sende bir kac kes laf soku ver
misal esinle konusurken :kiz senin isine yokmu arayip duruyon filan gibisinden güllerek... veya cogcunun sesini duydum cogcunla ilgilen falan filan o madem okadar yüzüz sende biraz onun yüzüslügünü yüzüne vur ....
bir kac defa tekrarladigin zaman anlar heralde .....

gerçekten sinir bozucu bir durum.eşim kızkardeşiyle bile böyle uzun konuşmaz arar bana verir hatta ben daha çok konuşurum görümcelerimle
birde elti arayıp saatlerce laubali konuşacak ne gerek var ki buna:19:
eşine sıkıntını iğnelemeden anlat bunun hoş bir durum olmadığını kimseyle bu şekilde gereksiz bir samimiyet kurmanın gerekmediğini söyle
seni anlamasını sağla çünkü bu işi ancak eşin çözebilir senin yapabileceğin pek birşey yok gibi:31:
sadece şunu yapabilirsin eşini aradığında 5 dakika konuştuktan sonra teli isteyip eltinle sen konuşursun sonra işimiz var deyip kapatabilirtsin.belki 2-3 defa böyle yaparsan eltinde eşini aramaktan vazgeçer:97:

tamam şimdi konuyu tamamen anladım :74: aslında tek çare eltinle konuşmak gibi gözüküyor...fakat bunu asla yapma anladığım kadarıyla eltin çok laubali ve sen eşime msj gönderme yada ne biliyim başka bir dille uyarırsan yarın kocasını benden kıskanıyor deyip bi işguzarlık yaparbilir...

ne yapman konusuna gelince de hiç bi şekilde konunun üstünde durma.. eltinin bencilliği mi desem rahatlığı mı desem bilemedim:68:
haklısın ,bunu asla yapmam
Ben böle bişey için konuşmaya kalksam ekmeğine yağ sürmüş olurum ki zaten istediği bu!ben kendisine hiçbişekilde tepki vermiyorum dolayısıyla herhangi bir şekilde karşı karşıya gelmiyoruz yani bana şunu yaptı bunu yaptı bu sebepten böyle davranıyorum diyemez.Sizlerinde görüşlerinizi okuduğum kadarıyla beklemek eniyisi tavrını,tarzını değiştirmeden beklemek gererk, ne demişler sabırla helva pişer:64::64::64:eşime karşıda sakin olmalıyım haklıyken haksız konuma düşmeyi asla istemiyorum. hele şimdilik herşey aksın gitsin,sırası gelince kendini ıspatlayacak

haklısın ,bunu asla yapmam
Ben böle bişey için konuşmaya kalksam ekmeğine yağ sürmüş olurum ki zaten istediği bu!ben kendisine hiçbişekilde tepki vermiyorum dolayısıyla herhangi bir şekilde karşı karşıya gelmiyoruz yani bana şunu yaptı bunu yaptı bu sebepten böyle davranıyorum diyemez.Sizlerinde görüşlerinizi okuduğum kadarıyla beklemek eniyisi tavrını,tarzını değiştirmeden beklemek gererk, ne demişler sabırla helva pişer:64::64::64:eşime karşıda sakin olmalıyım haklıyken haksız konuma düşmeyi asla istemiyorum. hele şimdilik herşey aksın gitsin,sırası gelince kendini ıspatlayacak

evet evet hiç durma konunun üstünde sen sakinliğini koru mutluka gerisini boşver:71:

eşim sıcak kanlı bir insan ama inanın herşeyi saygı çerçevesinde yapar ve kimseyi kıramaz asla güler yüzünü eksik etmez.Şöyle söyleyeyim eşim buna asla msj falan atmaz hatta gecenin bir yarısı hiç atmaz ve herhangi bir durum yoksa da bu kadını zaten aramaz kardeşini arar konuşur.burda durum kadın bir şekilde kocasına yaranmaya çalışıyor ve eşimede bu yüzden yılışıyor eşi eşime kötü davransa bu dünden düşman olur.kardeşide eşime düşkün.

ben eşinden kaynaklandığını sanmıyorum. bazı insanlar gerçekten yüzüne tükürsen a-a yağmur mu yağıyo diyecek kadar işi abartmış durumdalar..
benim başımda da var böyleleri. ama elti gibi bi yakınlık derecesine sahip değiller Allahtan. eşim seninki gibi güler yüz falan da göstermez, öyle tel.de konuşmak gibi bi huyu da yoktur bahsettiğim kişilerle ama yine de bunlar bi yerde karşılaştıklarında sanki hergün görüşüyomuş da o gün görüşememişler gibi bi samimiyet bi vıcık vıcık durum.. sinir olmamak elde değil. tokalaşmak yetmez ille şapur şupur öpecekler bi de..

bu durumdan rahatsız olduğunu eşinden başkası bilmeyecek, yoksa inadına yapıyolar benden söylemesi..

ben eşinden kaynaklandığını sanmıyorum. bazı insanlar gerçekten yüzüne tükürsen a-a yağmur mu yağıyo diyecek kadar işi abartmış durumdalar..
benim başımda da var böyleleri. ama elti gibi bi yakınlık derecesine sahip değiller Allahtan. eşim seninki gibi güler yüz falan da göstermez, öyle tel.de konuşmak gibi bi huyu da yoktur bahsettiğim kişilerle ama yine de bunlar bi yerde karşılaştıklarında sanki hergün görüşüyomuş da o gün görüşememişler gibi bi samimiyet bi vıcık vıcık durum.. sinir olmamak elde değil. tokalaşmak yetmez ille şapur şupur öpecekler bi de..

bu durumdan rahatsız olduğunu eşinden başkası bilmeyecek, yoksa inadına yapıyolar benden söylemesi..
Doğrusun..hatta artık eşime bile rahatsız olduğumu söylemiyorum,eşimde bu sefer herşeyden bir anlam çıkardığımı falan düşünüyor,ya işte zaten tamamen beni gıcık etmek uğruna yapıyor.Şunu demeye getiriyor bak ben seninle samimi değilim ama kaynımla aram gayet iyi beni arıyor soruyor sen istediğin kadar konuşma ama kocan benimle konuşuyor beni adam yerine koyuyor:))çünkü bu hatun kime düşman olursa kocası da düşman olur:27::27::27:Şimdi ben bunu büyütsem olay şöyle gözükecek :ya nevarki kız bir kandil msjı atmış sen bu olayı savaşa çevirdin!!!
amannn menekşe sen ne kötü bir kadınsın:21::21::21::21:

Var böyle tipler. Benim de benden küçük bir eltim var. Hala evlenmediler ama hep eşimin ailesi ile beraber kalıyor. Evimiz yakın olduğu halde yanıma bir kere gelmeyen insan eşime her bayram,kandil,doğum günleri hiç unutmaz hep mesaj atıp durur, halbuki benim tel numaramı istemedi bile,facebookta ben ekledim yoksa orda da ekleme niyeti yoktu düşün. Aramızda kötü bir bir şey geçmedi ama facebookta benim tüm aradaşlar doğum günü kutlarken kendisi kaç senedir bir kere doğum günümü kutladığını hatırlamıyorum. Halbuki ben hediye alıp gittim onun doğum gününde. Eşim bana der ki x doğum günü mesajı attı,aman yine mı yalaka unutmamış diyorum ve geçiyorum,yani sırf yapmacık ve eşimin ailesine gösteriş yapmak için yaparlar yoksa saygılı insan herkese yapar. yani boş ver derim canını sıkma

Son düzenleme:
Var böyle tipler. Benim de benden küçük bir eltim var. Hala evlenmediler ama hep eşimin ailesi ile beraber kalıyor. Evimiz yakın olduğu halde yanıma bir kere gelmeyen insan eşime her bayram,kandil,doğum günleri hiç unutmaz hep mesaj atıp durur, halbuki benim tel numaramı istemedi bile,facebookta ben ekledim yoksa orda da ekleme niyeti yoktu düşün. Aramızda kötü bir bir şey geçmedi ama facebookta benim tüm aradaşlar doğum günü kutlarken kendisi kaç senedir bir kere doğum günümü kutladığını hatırlamıyorum. Halbuki ben hediye alıp gittim onun doğum gününde. Eşim bana der ki x doğum günü mesajı attı,aman yine mı yalaka unutmamış diyorum ve geçiyorum,yani sırf yapmacık ve eşimin ailesine gösteriş yapmak için yaparlar yoksa saygılı insan herkese yapar. yani boş ver derim canını sıkma
ya kesinlikle aynı bu şahıs da böyle,düşün nartık eşimin kandilini bile kutlayan bir tip,eğer iyi niyet olsa kandilse madem herkese kandil ,bana da yazarsın ama niyet bozuk.

Valla kadının amacı kocasına iyi gözükmek de olabilir tabii ama,

tek maksadı bu olmayabilir de..

Eğer öyleyse zaten hissedersiniz; ki anladığım kadarıyla dile getirmeseniz de bu konuda şüpheleriniz var.

İnsanoğlu çiğ süt emmiş.

Kocanız mesafeli davransın; senli benli olmasın.

Valla kadının amacı kocasına iyi gözükmek de olabilir tabii ama,

tek maksadı bu olmayabilir de..

Eğer öyleyse zaten hissedersiniz; ki anladığım kadarıyla dile getirmeseniz de bu konuda şüpheleriniz var.

İnsanoğlu çiğ süt emmiş.

Kocanız mesafeli davransın; senli benli olmasın.
öyle bir şüphem yok,ondan dile getirmedim.

Back
X