bu güzel bir yaklaşım bir çok fikrinizden faydalanabilirim öncelikle teşekkür ederim.sorununuzu eltınızle cozemesınız
var olan gızlı bır psıkolojık savas var ortada ve bunu sadece sız goruyorsunuz
ama eltınız neyı ne ıcın yaptıgını cok ıyı bılıyor
bu noktada eltınıze mudahalenız sızı haklıyken haksız duruma dusurecegı gıbı aynı zamanda maglup duruma da dusurur
tek cozum esınızde
ama madem esınız uyarılarınıza tepkılı o halde tepkısını cekmeyecek sekılde uzaklastırın
telefon konusmaları uzadıgında ben de konusmak ıstıyorum dıyerek eltınızı ısteyın telefona
gereklı kısa gorusmeden sonra kapatın
esınıze de aıle ıcı ılıskılerın dısarıdan bakıldıgında bazen rahatsızlık verebıldıgını soyleyebılırsınız
ama bunları kızgınlıkla gorusme su kadınla seklınde degıl
her zaman aıle ıcı de olsa bellı mıktarda mesafenın korunmasının herkesın huzuru ıcın uygun olacagı seklınde acıklayabılırsınız
asıl puf noktası tum bu tepkılerı verırken sızın eltınızı kıskandıgınızı dusundurmeyın hıcbır tarafa
bunun ıcınde eltınızle sıcak ve samımı ama sevıyelı olmanız gerekır
aslında eşimle bu konularda epey bir yol katettik,ilk başlarda tamamen alıştığımın dışında saçama sapan bir davranış tarzıyla karşılaşınca çok bocaladım gereksiz yere eşimle tatıştık kavga ettik falan filan...yani diyaloglarımız hep böyle değildi,kendime karşı alınan tavrı anlayınca ve benimle tavırlı ama eşimle samimi sorun benden kaynaklıymış gibi bir hava yaratmaya çalışıyordu,sonra ben hiç lafını bile etmedim eşimlede konuşmadım bu konuyu,eşimde kendini geri çekti bir şekilde rahatsız olduğumu farketti,olaylar duruldu gitti,şimdi eşim aramaz konuşmaz kendisi konuşur bunu da farkediyorum ama sanırım ben hatalı davrandım uzak durmak yerine alt edebilirdim,dediğiniz gibi eşimle konuşmayı abartınca telefonu alıp kestirip atabilirdim.ama inanın gerek duymadım ya,arkadaşın biri yazmış enerjinizi harcamayın diye haklıdır,ben de zaten hiç alakadar olmuyordum eşimde beni muatap etmiyordu,dünkü olay beni sinir etti.insansın işte bir yerden patlak veriyosun