kızlar ikimizin de bebeği var arada 3 ay var..benım bebegım sevılmesın onunkı sevılsın dıye elınden gelen her seyı yapıyor dıyokı benım oglumun amcalarıyla arasında ayrı bır ask var gormeden dayanamaz..10 aylık cocuktan bahsedıyor!! benım kızım da ıkıncı planda kalıyor oysakı bızım ılk cocugumuz kendısının 3. ben hamıle kaldım dıye hırs yaptı 14 sene aradan sonra 3. cocugu yaptı.. mesela ben bı ayakkabı alırım dıger eltım sorar ay cok guzelmıs nerden aldın dıye? seytan eltım de dıger eltıme kızar neden soruyorsun alısverıse cık alasını bulursun dıye! artık esım de ondan gıcık alıyor dıyorkı senı onemseseydı arayıp ozur dılerdı kotu nıyetlı olmasaydı derdıkı kus bakma cnm senı uzdum ama yemın ederımkı araya karısmıs falan sımdı bızden bıcak gıbı kesıldıler hos umrumda değil ama yenı numarası ne merak edıyorum dogrusu kalıtesız ınsan modelinin! kocası da kuklası gel gel gıt gıt hayatta karısına karsı gelemez bogup sındırmıs adamı..artık kaynımdan da gıcık alıyorum kısılıksız kukla! yazlıklarımız yanyana nasıl gececek bu yaz off offfffffffffffffffff esıme satalım baska yerden alalım dedım olmaz daha yenı aldık satamayız dedı((((((((((
sinsi bi kadinmis,izin cor,ama tabi imkansiz degil
kayinvelidenin senin tarafind oldugu iyiymis,o seni ve eltini karsi karsiya oturtum bi sonuca varamazmi?
Benimde kaynanam ve görümcelerim eşimin eski nişan resimlerini ve eski çıktığı kızın resimlerini saklıyorlar.albümleri açtıkları zaman okadar canım sıkılıyor ki.yaşayan bilir çok iyi anlıyorum seni.
Benimde kaynanam ve görümcelerim eşimin eski nişan resimlerini ve eski çıktığı kızın resimlerini saklıyorlar.albümleri açtıkları zaman okadar canım sıkılıyor ki.yaşayan bilir çok iyi anlıyorum seni.
cnm o kımseye pabuc bırakmaz herkesle mesafelı kımse laf soyleyemez kendıne oyle bır pozısyon yaratmıskı ailesine de kendısıne de bı sey soylenemıyor dokunulmazlıkları var sankı...kayınvalıdem dıyorkı senı kıskanıyor cunku kardesını yapmaya calısıyordu olmadı..bır de tek öğretmen gelın kendısıydı sımdı 2.bır ogretmen sen geldın..kızım napim dıyor bı sey soyleyınce oglumun huzuru kacıyor dıyıp susuyor..önceden ovunuyordu tek öğretmen gelin benım dıye sımdı ben de öğretmen oldugum ıcın övünemıyor ve unıversıte arastırma gorevlısı olmak ısın ales e basvurmus benden ustun olsun dıye .... ya daha bır suru sey dıger kayınlarım benım kızımı kucaklarına alınca oyle bır bakıyorkı gozlerını kısıp kalkıp suratına tokat atasım gelıyor kalitesızın!
eger boyle anlattıgınız gıbı bırıyse üç maymunu oynayın ve sadece kendı mutlulugunuza bakın.. sızın onu umursamadıgınızı goruncede zaten sızınle ugrasmayı bırakıp o kendı kendını yıyecektır...
fikrin güzel cnm ama anlayana..bence o tarz bi insan anlamaz bıle bu tarz davranıslardan , hatta kendısını galıp ve haklı görür..mevlana demıs ki, herkesin anlayacagı dilden anlat ve konuş..
evet sende doğru soyluyorsun ama bayanın anlattıgı ozellıklere gore baska bır cozum yolu goremedım ben boyle ınsanları sindirmek zor allah sabır versın...
canım o fotografı gorunce o kadar kotu oldumkı esşim baska bır kadına sarılmıs ve su an hamıleyım hamıle oldugumu bıle bıle benı uzdu allaha havale edıyorum allah yaptıklarını yanına koymasın! bu fotograflar ıcın bır kıyamet koparsana? ya da esın koparsın uyarsın benım esım yaptı benımle nısanlanır nısanlanmaz dedıkı kımın evınde eskı fotom olursa o eve ayak basmam dıye kufrettı..herkes kaldırdı fotoları o kalıtesız harıc.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?