Eltimle bardağı taşıran son damla..

baby01

Üye
Kayıtlı Üye
7 Mayıs 2012
62
1
16
Adana
cok detaylı yazıp zamanınızı almak istemiyorum...eşimin ailesi maddi durumu cok cok iyi olan bir aile ve 5 ortak kardeş olarak fabrıkaları var..eltılerım ve ben cok konforlu yasıyoruz arabalarımız gezmelerımız yememız ıcmemız alısverısımız sınırsız..buraya kadar madden her sey mukemmel ama gel gelelım asıl konuya...esım benden once baska bırıyle 4 sene evlı kalmıs daha sonra cok kotu bır sekılde ayrıylmıs karısından...ayrıldıktan sonra eltılerım hep kız kardeşleriyle esımın arasını yapmaya calısmıs (maddi amaclı) esım istememiş...sonra pat dıye suprız benle nişanlandı..benle nısanlandıktan sonra dıger eltılerım bozulmus neden haberımız olmadı pat dıye nısanlandı vs vs vs..kayınvalıdem de cok adil bir insan hıc ayrım yapmaz gelinleri arasında..kayınvalıdem bunları susturmus falan..

eltilerimden 2 tanesi 50 yas civarında oldugu ıcın aramızda saygı cercevesınde bır ılıskı var ama dıger ikisi..ben 27 yasındaım onlar 35..nişanlandıgımdan beri tutturdular hemen hemen aynı yastayız bıze abla deme ismimizle hitap et diye yoksa samımı olamazmısız...ikisi bir araya gelince butun ailenin dedikodusunu yapıyorlar bunu soylemlerınden ve hareketlerınden anlıyorum...diğerını de gectim hele ki bi tanesı ailenin tek okumus geliniyim diye hava atarken ben cıktım geldim e ben de üniv mezunuyum bu ona birinci darbe oldu..nişanlandıgım gunden bu yana devamlı bi kıskanclık esımın eskı esınden bahsetmeler vs vs vs her gıttıgımde eskı eşi söyleydi böyleydi toplumda benle konusmaz sohbet etmez cocuklarına esımın ailesinin benım hakkımda soyledıgı kücük elestırılerı anlattırarak gorumcelerımle aramı bozmaya calısır.

gelelım en son yaptıgına 1 haftadır benı arayıp ısrarla bıze yemege gelın dıyordu bızımle bırlıkte bırkac aileyi daha yemege cagırmıstı yemek yedik kalktık sofradan ben gelen misafirlerden bırıyle sohbet edıyorken bırden gecen sene yaptırdıgı dogum albumunu cıkardı (ben hamile kaldım arkamdan demişki nıye onların cocugu ailede tek bebek olsun ben de hamıle kalacam dedi ve gercekten kaldı benden 3 ay sonra dogum yaptı) neyse biz albume bakarken ki ben bu albume defalarca bakmıstım baktım kı albumun ılk sayfasında esım ve eskı esımın sarmas dolas fotografı o an kan beynıme sıcradı ben evlenelı 3 sene olmus o kadından ayrılalı da 6 sene ve esım o kadınla kotu ayrıldıgı ıcın butun sulale kadının fotograflarını yırtmıs atmıs kesmiş yakmıs..esim de herkesi tembıhlemıs eskı esımın fotograflarını yok edın ben artık evlendım cocugum var kımsenın evınde eskı hayatımın fotograflarını gormek ıstemıyorum demiş..ama eltim sırf bana ınat aradan o kadar sene gecmesıne ragmen 10 sene oncesının fotografını yeni albumun arasına sıkıstırıp bı sekılde bana gosterip huzurumu kacırdı (eltim esımın eskı karısıyla kankaymıs ama su an dusmanlar) bunlara karsılık ben mı naptım o an YA YETER ARTIK DEYIP ESIME SOYLEDIM ESIM DE KARDESİNE KIZDI NE BU FOTOGRAF DEDI DAHA MI SAKLIYORSUNUZ YETER ARTIK DEDI kalkıp eve geldık kapıdan cıkarken de kaynım ve eltım bana saygısız demeye getırdıler kaynım da karısına kızacagına fotograf ıcın bana kızdı yaptıgım cok gereksızmıs evlerını neden terk edıyormusum falan filan..neyse esım dediki iyiki yaptın hadlerını bılsınler senden korksunlar bundan sonra konusunu yapmasınlar...

kayınvalıdeme anlattım benı haklı buldu anvcak kayınvalıdem dısında herkes eltımı haklı buluyoır neymıs efendım araya karısmıs olabılırmıss ınsanlık halıymıs neden bu kadar kızmısım!!! benımse sormak ıstedıgım gecen sene yaptırılan bır albumun ıcınde ılk sayfasında araya sıkıstırılıp benım kucagıma bak dıye atılan fotograf esımle eskı esının sarmas dolas fotografı ıse bunu nasıl karsılayabılırdım ben bu ısın ıcınde komplo sezdım kotu nıyet sezdım cunku ben o albume daha once bakmıstım..neyse arkadaslar şimdi ben napıcam bu kadını? sozde kulturlu mantıklı olgun ama seytanın tekı...zehırlı oyunlarından korkmaya basladım resmen trıbune oynuyor esıme bunları anlattıgımda soyledıgı sey NAPIMMM DUSMAN MI OLIYIM KARDESIMLE (( (el

yasak olmasa yemin ederim eltin olacak kadına küfrederim ağzıma geldi yani bilerek yapmış seni çok kıskanmış onun için sende iyi yapmışın eşine söyleyerek o yalakalarda onun tarafını tutsun dedikoducunun. eşin tabi geçemez sonuçta kardeşi ama eltin olacak kadına kaynın ders verebilir eşin söyle bu onun yanına kalmmamlı var mı böyle bişey yaa

sinsi bi kadinmis,izin cor,ama tabi imkansiz degil
kayinvelidenin senin tarafind oldugu iyiymis,o seni ve eltini karsi karsiya oturtum bi sonuca varamazmi?

var canım heryerde böyle tipler
kendilerini bişey sanarlar
allahın ucubeleri
kendi ezikliklerini başkalarını karalayarak sinir ederek örtmeye çalışırlar
gitme canım
bayramdan bayrama seyrandan seyrana görüş
ne o seninle konuşmadı diye nede sen onunla konuşmuyosun diye dünyanın sonu gelmez
muhattap bile olma

Bence bir insana verilebilecek en büyük ceza onu görmezden gelmektir.Araya mesafe koy,resmi şekilde görüşüp konuşursan oda böyle oyunlar oynayamaz.Eğer sevmiyorsan görüşmek zorunda değilsin,eşleriniz zaten aynı iş yerinde birbirlerini görüyorlardır,sohbet ediyorlardır.Sevmediğin birisine katlanmak zorunda değilsin,kendi rahatını ve mutluluğunu düşün,çevre faktörüne pek kafa takma.Kafana taktığın her çevre faktörü eşinle aranı açabilir.Bu arada eşinde senin arkanda en güzelide bu.Mutluluklar diliyorum.

ayyy ne sinir bişe bu insan yaa harbıdende kısknamıs senı

valla benım eltim yok ama bır tanecık kaynım var oda yası geldı yanı taş çatlasın 2 sene sonra evlenır Allah'ım inşallah anlaşabılecegım bırı cıkar karsıma valla ben boğar atarım sanırım yaa sabır vermıs rabbım sana

gıcık yaa bılerek koymus o resmı bellı yanıı

sana verecegım tek tavsıyee kesınlıklee yaa asla ama asla gorusme o kadınla ne olursa olsun kaynının hanımı bıle olsa gorusme

ekmeğini aşını vermıyor göbegınız bırde kesılmedı..boşverr yasak olmasa yazacagım bır ıkı sey varda neyse sen anladın işte ...
takma kafana olurmu guzelım sen mutlu olmaya bak eşinle ve beişinle bak eşinde senın arkanda kıymetını bıl

kızlar ikimizin de bebeği var arada 3 ay var..benım bebegım sevılmesın onunkı sevılsın dıye elınden gelen her seyı yapıyor dıyokı benım oglumun amcalarıyla arasında ayrı bır ask var gormeden dayanamaz..10 aylık cocuktan bahsedıyor!! benım kızım da ıkıncı planda kalıyor oysakı bızım ılk cocugumuz kendısının 3. ben hamıle kaldım dıye hırs yaptı 14 sene aradan sonra 3. cocugu yaptı.. mesela ben bı ayakkabı alırım dıger eltım sorar ay cok guzelmıs nerden aldın dıye? seytan eltım de dıger eltıme kızar neden soruyorsun alısverıse cık alasını bulursun dıye! artık esım de ondan gıcık alıyor dıyorkı senı onemseseydı arayıp ozur dılerdı kotu nıyetlı olmasaydı derdıkı kus bakma cnm senı uzdum ama yemın ederımkı araya karısmıs falan sımdı bızden bıcak gıbı kesıldıler hos umrumda değil ama yenı numarası ne merak edıyorum dogrusu kalıtesız ınsan modelinin! kocası da kuklası gel gel gıt gıt hayatta karısına karsı gelemez bogup sındırmıs adamı..artık kaynımdan da gıcık alıyorum kısılıksız kukla! yazlıklarımız yanyana nasıl gececek bu yaz off offfffffffffffffffff esıme satalım baska yerden alalım dedım olmaz daha yenı aldık satamayız dedı ((((((((((

cnm kocan , kayınvaliden senden yana, bir cadalozla mı baş edemiyorsun :=) yeter ki sorun o olsun ve kocanla kayınvaliden arasında olan ilişkini allah bozmasın maşşallah allah başka bir dert vermesın ..sen baş edersın bence öyle bir insan ucubesiyle, göster kendını kısasa kısas

Son düzenleme:
Benimde kaynanam ve görümcelerim eşimin eski nişan resimlerini ve eski çıktığı kızın resimlerini saklıyorlar.albümleri açtıkları zaman okadar canım sıkılıyor ki.yaşayan bilir çok iyi anlıyorum seni.

sinsi bi kadinmis,izin cor,ama tabi imkansiz degil
kayinvelidenin senin tarafind oldugu iyiymis,o seni ve eltini karsi karsiya oturtum bi sonuca varamazmi?

cnm o kımseye pabuc bırakmaz herkesle mesafelı kımse laf soyleyemez kendıne oyle bır pozısyon yaratmıskı ailesine de kendısıne de bı sey soylenemıyor dokunulmazlıkları var sankı...kayınvalıdem dıyorkı senı kıskanıyor cunku kardesını yapmaya calısıyordu olmadı..bır de tek öğretmen gelın kendısıydı sımdı 2.bır ogretmen sen geldın..kızım napim dıyor bı sey soyleyınce oglumun huzuru kacıyor dıyıp susuyor..önceden ovunuyordu tek öğretmen gelin benım dıye sımdı ben de öğretmen oldugum ıcın övünemıyor ve unıversıte arastırma gorevlısı olmak ısın ales e basvurmus benden ustun olsun dıye .... ya daha bır suru sey dıger kayınlarım benım kızımı kucaklarına alınca oyle bır bakıyorkı gozlerını kısıp kalkıp suratına tokat atasım gelıyor kalitesızın!

canım o fotografı gorunce o kadar kotu oldumkı esşim baska bır kadına sarılmıs ve su an hamıleyım hamıle oldugumu bıle bıle benı uzdu allaha havale edıyorum allah yaptıklarını yanına koymasın! bu fotograflar ıcın bır kıyamet koparsana? ya da esın koparsın uyarsın benım esım yaptı benımle nısanlanır nısanlanmaz dedıkı kımın evınde eskı fotom olursa o eve ayak basmam dıye kufrettı..herkes kaldırdı fotoları o kalıtesız harıc.

bence iyi yapmışsın o an tepki göstererek.yoksa içinde kalırdı. bundan sonrası çok olamaz zaten. aranız açılmış. tabi kendini haklı çıkarmak için seni suçlamış,bilmeden karışmışfilan diye. uzak durman çok fazla konuşmaman en doğrusu. çünkü sana zarar verebilir

ya eskiye rağbet olsaydı olsa bit pazarına nur yağardı
diye bi söz var
sizde onu söyleyin boylarının ölçüsünü alsınlar
madem okadar değerliydi
niye ayrıldılar
demi

eger boyle anlattıgınız gıbı bırıyse üç maymunu oynayın ve sadece kendı mutlulugunuza bakın.. sızın onu umursamadıgınızı goruncede zaten sızınle ugrasmayı bırakıp o kendı kendını yıyecektır...

Haliyle sinirleniyorsun,ancak bunun farkında olduğu için içi de pis biri belli ki sana o adiliği yapmış.Bilerek yapılan bir şey bu.Bence hiç oralı olma,senin bu konuyla artık ilgilenmediğini,huzurunun kaçmadığını düşünsün ki üstüne gelmesin.Eşin konuşsun ,sen muhattap olma,gidip gelme ne olacak ki...

fikrin güzel cnm ama anlayana..bence o tarz bi insan anlamaz bıle bu tarz davranıslardan , hatta kendısını galıp ve haklı görür..mevlana demıs ki, herkesin anlayacagı dilden anlat ve konuş..

yılan kadın bır de kayınvalıdeme gıdıp benden ıcın dıyormuskı ya ben ona napmısımkı herkese gıdıyor bır bana gelmıyor ne aksam kocasıyla gelıyor ne gunduz..napmısız kendılere cok uzuluyoruz gelmıyorlar dıyormus..yalaka nolacak savasın suclusu olmamak ıcın herkese dıyorkı ben ve kocam onlara gitmıyormusuz evet gıtmıyorum her gıttıgımde moralım bozuluyor cunku

fikrin güzel cnm ama anlayana..bence o tarz bi insan anlamaz bıle bu tarz davranıslardan , hatta kendısını galıp ve haklı görür..mevlana demıs ki, herkesin anlayacagı dilden anlat ve konuş..

evet sende doğru soyluyorsun ama bayanın anlattıgı ozellıklere gore baska bır cozum yolu goremedım ben boyle ınsanları sindirmek zor allah sabır versın...

evet sende doğru soyluyorsun ama bayanın anlattıgı ozellıklere gore baska bır cozum yolu goremedım ben boyle ınsanları sindirmek zor allah sabır versın...

amin cnm ..allah kıskanç insanlardan uzak tutsun bizi. bu denlı kıskançlık hastalıktır ..

eşim o resimleri kaldırın dediğini kulağımla duymadım ama ona sorduğumda ben söyledim yırtacaklar dedi.hiçte tınlamadılar hala albümlerinde duruyor.hem hatta kaynanam kaç sene sonra ikisinlede görüşmeye başladı sırf bana nispet olsun diye.bence eltiniz sizi feci derecede kıskanıyor oda sizi bu şekilde kıskandırmaya çalışıyor

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…