cok detaylı yazıp zamanınızı almak istemiyorum...eşimin ailesi maddi durumu cok cok iyi olan bir aile ve 5 ortak kardeş olarak fabrıkaları var..eltılerım ve ben cok konforlu yasıyoruz arabalarımız gezmelerımız yememız ıcmemız alısverısımız sınırsız..buraya kadar madden her sey mukemmel ama gel gelelım asıl konuya...esım benden once baska bırıyle 4 sene evlı kalmıs daha sonra cok kotu bır sekılde ayrıylmıs karısından...ayrıldıktan sonra eltılerım hep kız kardeşleriyle esımın arasını yapmaya calısmıs (maddi amaclı) esım istememiş...sonra pat dıye suprız benle nişanlandı..benle nısanlandıktan sonra dıger eltılerım bozulmus neden haberımız olmadı pat dıye nısanlandı vs vs vs..kayınvalıdem de cok adil bir insan hıc ayrım yapmaz gelinleri arasında..kayınvalıdem bunları susturmus falan..
eltilerimden 2 tanesi 50 yas civarında oldugu ıcın aramızda saygı cercevesınde bır ılıskı var ama dıger ikisi..ben 27 yasındaım onlar 35..nişanlandıgımdan beri tutturdular hemen hemen aynı yastayız bıze abla deme ismimizle hitap et diye yoksa samımı olamazmısız...ikisi bir araya gelince butun ailenin dedikodusunu yapıyorlar bunu soylemlerınden ve hareketlerınden anlıyorum...diğerını de gectim hele ki bi tanesı ailenin tek okumus geliniyim diye hava atarken ben cıktım geldim e ben de üniv mezunuyum bu ona birinci darbe oldu..nişanlandıgım gunden bu yana devamlı bi kıskanclık esımın eskı esınden bahsetmeler vs vs vs her gıttıgımde eskı eşi söyleydi böyleydi toplumda benle konusmaz sohbet etmez cocuklarına esımın ailesinin benım hakkımda soyledıgı kücük elestırılerı anlattırarak gorumcelerımle aramı bozmaya calısır.
gelelım en son yaptıgına 1 haftadır benı arayıp ısrarla bıze yemege gelın dıyordu bızımle bırlıkte bırkac aileyi daha yemege cagırmıstı yemek yedik kalktık sofradan ben gelen misafirlerden bırıyle sohbet edıyorken bırden gecen sene yaptırdıgı dogum albumunu cıkardı (ben hamile kaldım arkamdan demişki nıye onların cocugu ailede tek bebek olsun ben de hamıle kalacam dedi ve gercekten kaldı benden 3 ay sonra dogum yaptı) neyse biz albume bakarken ki ben bu albume defalarca bakmıstım baktım kı albumun ılk sayfasında esım ve eskı esımın sarmas dolas fotografı o an kan beynıme sıcradı ben evlenelı 3 sene olmus o kadından ayrılalı da 6 sene ve esım o kadınla kotu ayrıldıgı ıcın butun sulale kadının fotograflarını yırtmıs atmıs kesmiş yakmıs..esim de herkesi tembıhlemıs eskı esımın fotograflarını yok edın ben artık evlendım cocugum var kımsenın evınde eskı hayatımın fotograflarını gormek ıstemıyorum demiş..ama eltim sırf bana ınat aradan o kadar sene gecmesıne ragmen 10 sene oncesının fotografını yeni albumun arasına sıkıstırıp bı sekılde bana gosterip huzurumu kacırdı (eltim esımın eskı karısıyla kankaymıs ama su an dusmanlar) bunlara karsılık ben mı naptım o an YA YETER ARTIK DEYIP ESIME SOYLEDIM ESIM DE KARDESİNE KIZDI NE BU FOTOGRAF DEDI DAHA MI SAKLIYORSUNUZ YETER ARTIK DEDI kalkıp eve geldık kapıdan cıkarken de kaynım ve eltım bana saygısız demeye getırdıler kaynım da karısına kızacagına fotograf ıcın bana kızdı yaptıgım cok gereksızmıs evlerını neden terk edıyormusum falan filan..neyse esım dediki iyiki yaptın hadlerını bılsınler senden korksunlar bundan sonra konusunu yapmasınlar...
kayınvalıdeme anlattım benı haklı buldu anvcak kayınvalıdem dısında herkes eltımı haklı buluyoır neymıs efendım araya karısmıs olabılırmıss ınsanlık halıymıs neden bu kadar kızmısım!!! benımse sormak ıstedıgım gecen sene yaptırılan bır albumun ıcınde ılk sayfasında araya sıkıstırılıp benım kucagıma bak dıye atılan fotograf esımle eskı esının sarmas dolas fotografı ıse bunu nasıl karsılayabılırdım ben bu ısın ıcınde komplo sezdım kotu nıyet sezdım cunku ben o albume daha once bakmıstım..neyse arkadaslar şimdi ben napıcam bu kadını? sozde kulturlu mantıklı olgun ama seytanın tekı...zehırlı oyunlarından korkmaya basladım resmen trıbune oynuyor esıme bunları anlattıgımda soyledıgı sey NAPIMMM DUSMAN MI OLIYIM KARDESIMLE

(( (el