Eltimle bardağı taşıran son damla..

sakın bu şeytan için eşinin ailesiyle ve eşinle aranı bozma. sana bir koz vermiş eltin araya mesafe konmasını haketti artık. mutlu ol ve mutluluğunla erisinler.ne bencil ? kötü niyetli insanlar var.kendisini senin yerine koyamıyor mu bu kişi ? o da bir eş ve bir anne anlamak bu kadar zor olmamalı. neresi kültürlü mantıklı bunun ayrıca görgüsüz ve cahil biri bu.sen saygıda kusur etme büyüklüğünden o utansın.

eltinin yaptığı saygısızlık sınırını çoktan aşıp terbiyesizliğe gitmiş. çok özel bir resim mi ki ilk onun resmi var? çok büyük ayıp. insan neden o resmi oraya koyma gereği duyar anlamıyorum?
tatlım haklısın ama böyle durumlarda sanırım haklı olmak yetmiyor. bence daha sakin olarak kocanında desteğiyle orada herkes oradayken sakince kırgınlığını anlatman gerekiyor. böylece hem sana karşı mahcubiyeti artar ( normal insanları baz alarak yazıyorum eltini kategorisi biraz aşağılarda galiba:50:) hem de haklılığının herkesçe onaylanmış olur. diğer türlü cazgır olursun ve durumdan bu şekilde de istifade ederler.

Allah korusun ya eşin senden yana olmasaydı da huzurunuz bozulsaydı..İyi ki o gün o evden seninle birlikte çıkmış,takdir ettim :46:

kızlar bızım dogum fografcımız ortak..ben dogum ftgrafcısıyla anlastım hemen aradı benı banada ayarlarmısın dıe..nyse dedım ınsanlık bende kalsın tmm dedım ayarladım sonra gecen hafta bu fotograf olayı olmadan evlerıne gıtmıstık aksam..oyle konusuyorduk yıne benı bozmaya ve kucumsemeye devam edıyordu patlamak uzereydım artık bırden dedımkı dogum fotocusu dıyorkı sen kocandan buyuk duruyormussun kac yas fark var aranızda :D allahım yuz seklını gorsenız guluyordu birden acayip bozuldu sonra toparlayıp dedıkı ayy ne dedıkoducuymus ben boyle seylere takılmam ... ben de dedımkı takılma zaten dedıkoducu ıste bosver dedim ama lafı da sokmus oldum hep kendısı mı bozacak bıraz da benden olsun ;)1 hafta gecti aradan o da bana bunu yaptı işte!

kızlar bızım dogum fografcımız ortak..ben dogum ftgrafcısıyla anlastım hemen aradı benı banada ayarlarmısın dıe..nyse dedım ınsanlık bende kalsın tmm dedım ayarladım sonra gecen hafta bu fotograf olayı olmadan evlerıne gıtmıstık aksam..oyle konusuyorduk yıne benı bozmaya ve kucumsemeye devam edıyordu patlamak uzereydım artık bırden dedımkı dogum fotocusu dıyorkı sen kocandan buyuk duruyormussun kac yas fark var aranızda :D allahım yuz seklını gorsenız guluyordu birden acayip bozuldu sonra toparlayıp dedıkı ayy ne dedıkoducuymus ben boyle seylere takılmam ... ben de dedımkı takılma zaten dedıkoducu ıste bosver dedim ama lafı da sokmus oldum hep kendısı mı bozacak bıraz da benden olsun ;)1 hafta gecti aradan o da bana bunu yaptı işte!

hahah kız sande az değilmişsin
he kadını kendi tükürüyüyle boğacakmışsın nerdeyse gülerken
keşke orda olsaydıkta suart ifadesini bizde görseydik

Son düzenleme:
eşim o resimleri kaldırın dediğini kulağımla duymadım ama ona sorduğumda ben söyledim yırtacaklar dedi.hiçte tınlamadılar hala albümlerinde duruyor.hem hatta kaynanam kaç sene sonra ikisinlede görüşmeye başladı sırf bana nispet olsun diye.bence eltiniz sizi feci derecede kıskanıyor oda sizi bu şekilde kıskandırmaya çalışıyor

Canım bence esinle oraya gittiğinizde hadi eski fotolara bakalım diyip albumu isteyin bakarkende o fotoları görünce esın bunlar hala neden burda duruyor desin yırtsın fotografları.

Konu sahibi sen de o an tepkini göstermekle iyi yapmışsın. Bundan sonra da ona gore uygun bir tavır alırsın.

ben de onu bozuyorum tabıı kı ufak tefek kendı capımda..ama bu savası o baslattı ben de bozmaya yenı yenı basladım esım destekleyınce..oncelerı uzulup evde esıme anlatıyordum huzurum kacıyordu.sonra esım bana yemın ettırdı dedıkı senı uzerse sen de onu uzeceksın bozacaksın dedı..1 ay oncesınde de mevlut yapmıstı bı eltım orda otururken bırde dedimkı CANIM SENIN YUZUNE NOLMUS BOYLE BOTOKSLU BOTOKSLU DURUYORSUN BOTOKSMU YAPTIRDIN YOKSA? yıne bı bozuldu bı bozuldu aaaa yasım kac kı botoks yaptırım daha 33 yasındayım dedi (aslında 36) ... ufak tefek bozmalarına goz yumuyordum ama en sonkı fotograf olayı cok kallesce oldu o yuzden facebooktan da sıldım kendısını telefonumdan da ararsa da bakmıcam hos hıc zannetmıyorum arayacagını.

5 tane elti,tabii arada böyle sorunlar çıkması çok normal:1:..ama şu özellikle hamile kaldı kısmı çok garip,bu ikinci kez konu ediliyor kk da.bizde 3 eltiyiz,biri evleneli 1 yıl oldu ve 3 aylık hamile.diğeri 9 yıllık evli 8 yaşında kızı var ve asla ikinciyi istemiyorum derken öğrendik ki 1,5 aylık hamileymiş o da..valla bu topikleri okumadan önce düşünmezdim ama şimdi acaba kıskandı da mı yaptı diyorum,aklımın ucundan geçmedi değil hani:9: kk beni fesat yaptı yav:47:...

konunuza gelince haklısınız ve tepkinizi koymanız iyi olmuş.kimse bu durumdan hoşlanmazdı.empati yapsınlar biraz!

ben de onu bozuyorum tabıı kı ufak tefek kendı capımda..ama bu savası o baslattı ben de bozmaya yenı yenı basladım esım destekleyınce..oncelerı uzulup evde esıme anlatıyordum huzurum kacıyordu.sonra esım bana yemın ettırdı dedıkı senı uzerse sen de onu uzeceksın bozacaksın dedı..1 ay oncesınde de mevlut yapmıstı bı eltım orda otururken bırde dedimkı CANIM SENIN YUZUNE NOLMUS BOYLE BOTOKSLU BOTOKSLU DURUYORSUN BOTOKSMU YAPTIRDIN YOKSA? yıne bı bozuldu bı bozuldu aaaa yasım kac kı botoks yaptırım daha 33 yasındayım dedi (aslında 36) ... ufak tefek bozmalarına goz yumuyordum ama en sonkı fotograf olayı cok kallesce oldu o yuzden facebooktan da sıldım kendısını telefonumdan da ararsa da bakmıcam hos hıc zannetmıyorum arayacagını.

Eşinin arkanda olması çok güzel zaten kadına karsı da tavrını koymuş o da onu degil senindestekliyor o gün de desteklemiş. Ama snın de dediğin gibi huzurunuz kaçmasın diye esine sürekli bu konulardan ve o kadından bahsetme hiç yaşanmamış gibi davran ve hiç bahsetmeyin bu kadından. Bu arada eşinin kardeşiyle arasinin bozulmasına da müsaade etme lütfen bu ihtimal gerçekleşecek gibi olursa bu durumu engelle.

Bir de o seni üzse de sen ona misilleme yapma bir daha ki istediği de bu zaten seninle savaşacak yer arıyor.

cnm ben nişanlıyken cocuk asla dusunmuyordu ay allah korusun dıyordu.. evlendım hamıle kaldım dedıkı ay cok zor bı sey hayatta ıstemem ıkı cocugum var yeter..cocukları bırı 14 yasında bırı 8 yasında ve spirali vardı..doktorumuz da aynı..ben hamılelıgımı acıkladıktan 1 hafta sonra kontrole gıttıgımde doktorun sekreteri dedıkı az once eltın geldı spiralını cıkarrttı hamıle kalmak ıstıyormus! sen olsan ne dusunursun ??????

cnm ben nişanlıyken cocuk asla dusunmuyordu ay allah korusun dıyordu.. evlendım hamıle kaldım dedıkı ay cok zor bı sey hayatta ıstemem ıkı cocugum var yeter..cocukları bırı 14 yasında bırı 8 yasında ve spirali vardı..doktorumuz da aynı..ben hamılelıgımı acıkladıktan 1 hafta sonra kontrole gıttıgımde doktorun sekreteri dedıkı az once eltın geldı spiralını cıkarrttı hamıle kalmak ıstıyormus! sen olsan ne dusunursun ??????

diyorum ya 2 gün önce biri bana aynı soruyu sorsaydı "olur mu öyle şey,inada çocuk yapılır mı" derdim ama şimdi bilemiyorum..aynı durumu 2 eltim yaşıyorlar şimdi,herkesin aklına gelen bu şey diğer eltimin de aklına gelmiyordur İnşallah..birbirlerine kinlenmlerini ve soğukluk yaşanamsını istemem..bu mantığıda anlamıyorum,ikinizin de aynı anda çocuğu olsun nolur ki? hani korkunuz nedir,neden bu kadar sinir yapılıyor? her çocuk rızkıyla gelir.

ben olsam herkesin içinde kocama aaa aşkım bak senin eski karının fotosunu hala saklıyor be bunlar diyip basardım kahkahayı...
eltimede yine herkesin içinde ahh canım sen hala fotolarla yetiniyosun ama biz 3 senelik ewliyiz kocamla hala anlayamadınmı neden hala eski eltini rafa kaldıramadın sen canım derdim...
bu onu rezil etmeyede bozmayada yeterdi arsızla arsız olcaksın valla bazen....
kıskanç,gıcık,hadsiz eltiye gününü gösterin artık :47:

cok detaylı yazıp zamanınızı almak istemiyorum...eşimin ailesi maddi durumu cok cok iyi olan bir aile ve 5 ortak kardeş olarak fabrıkaları var..eltılerım ve ben cok konforlu yasıyoruz arabalarımız gezmelerımız yememız ıcmemız alısverısımız sınırsız..buraya kadar madden her sey mukemmel ama gel gelelım asıl konuya...esım benden once baska bırıyle 4 sene evlı kalmıs daha sonra cok kotu bır sekılde ayrıylmıs karısından...ayrıldıktan sonra eltılerım hep kız kardeşleriyle esımın arasını yapmaya calısmıs (maddi amaclı) esım istememiş...sonra pat dıye suprız benle nişanlandı..benle nısanlandıktan sonra dıger eltılerım bozulmus neden haberımız olmadı pat dıye nısanlandı vs vs vs..kayınvalıdem de cok adil bir insan hıc ayrım yapmaz gelinleri arasında..kayınvalıdem bunları susturmus falan..

eltilerimden 2 tanesi 50 yas civarında oldugu ıcın aramızda saygı cercevesınde bır ılıskı var ama dıger ikisi..ben 27 yasındaım onlar 35..nişanlandıgımdan beri tutturdular hemen hemen aynı yastayız bıze abla deme ismimizle hitap et diye yoksa samımı olamazmısız...ikisi bir araya gelince butun ailenin dedikodusunu yapıyorlar bunu soylemlerınden ve hareketlerınden anlıyorum...diğerını de gectim hele ki bi tanesı ailenin tek okumus geliniyim diye hava atarken ben cıktım geldim e ben de üniv mezunuyum bu ona birinci darbe oldu..nişanlandıgım gunden bu yana devamlı bi kıskanclık esımın eskı esınden bahsetmeler vs vs vs her gıttıgımde eskı eşi söyleydi böyleydi toplumda benle konusmaz sohbet etmez cocuklarına esımın ailesinin benım hakkımda soyledıgı kücük elestırılerı anlattırarak gorumcelerımle aramı bozmaya calısır.

gelelım en son yaptıgına 1 haftadır benı arayıp ısrarla bıze yemege gelın dıyordu bızımle bırlıkte bırkac aileyi daha yemege cagırmıstı yemek yedik kalktık sofradan ben gelen misafirlerden bırıyle sohbet edıyorken bırden gecen sene yaptırdıgı dogum albumunu cıkardı (ben hamile kaldım arkamdan demişki nıye onların cocugu ailede tek bebek olsun ben de hamıle kalacam dedi ve gercekten kaldı benden 3 ay sonra dogum yaptı) neyse biz albume bakarken ki ben bu albume defalarca bakmıstım baktım kı albumun ılk sayfasında esım ve eskı esımın sarmas dolas fotografı o an kan beynıme sıcradı ben evlenelı 3 sene olmus o kadından ayrılalı da 6 sene ve esım o kadınla kotu ayrıldıgı ıcın butun sulale kadının fotograflarını yırtmıs atmıs kesmiş yakmıs..esim de herkesi tembıhlemıs eskı esımın fotograflarını yok edın ben artık evlendım cocugum var kımsenın evınde eskı hayatımın fotograflarını gormek ıstemıyorum demiş..ama eltim sırf bana ınat aradan o kadar sene gecmesıne ragmen 10 sene oncesının fotografını yeni albumun arasına sıkıstırıp bı sekılde bana gosterip huzurumu kacırdı (eltim esımın eskı karısıyla kankaymıs ama su an dusmanlar) bunlara karsılık ben mı naptım o an YA YETER ARTIK DEYIP ESIME SOYLEDIM ESIM DE KARDESİNE KIZDI NE BU FOTOGRAF DEDI DAHA MI SAKLIYORSUNUZ YETER ARTIK DEDI kalkıp eve geldık kapıdan cıkarken de kaynım ve eltım bana saygısız demeye getırdıler kaynım da karısına kızacagına fotograf ıcın bana kızdı yaptıgım cok gereksızmıs evlerını neden terk edıyormusum falan filan..neyse esım dediki iyiki yaptın hadlerını bılsınler senden korksunlar bundan sonra konusunu yapmasınlar...

kayınvalıdeme anlattım benı haklı buldu anvcak kayınvalıdem dısında herkes eltımı haklı buluyoır neymıs efendım araya karısmıs olabılırmıss ınsanlık halıymıs neden bu kadar kızmısım!!! benımse sormak ıstedıgım gecen sene yaptırılan bır albumun ıcınde ılk sayfasında araya sıkıstırılıp benım kucagıma bak dıye atılan fotograf esımle eskı esının sarmas dolas fotografı ıse bunu nasıl karsılayabılırdım ben bu ısın ıcınde komplo sezdım kotu nıyet sezdım cunku ben o albume daha once bakmıstım..neyse arkadaslar şimdi ben napıcam bu kadını? sozde kulturlu mantıklı olgun ama seytanın tekı...zehırlı oyunlarından korkmaya basladım resmen trıbune oynuyor esıme bunları anlattıgımda soyledıgı sey NAPIMMM DUSMAN MI OLIYIM KARDESIMLE :((( (el

canım gercekten cok zor bir durum, ben evli olsam ve o fotografı eltim bilerek bana gosterse, bir daha konusmazdım onunla, resmen sana nispet yapmıs uyuz sey...

ben olsam herkesin içinde kocama aaa aşkım bak senin eski karının fotosunu hala saklıyor be bunlar diyip basardım kahkahayı...
eltimede yine herkesin içinde ahh canım sen hala fotolarla yetiniyosun ama biz 3 senelik ewliyiz kocamla hala anlayamadınmı neden hala eski eltini rafa kaldıramadın sen canım derdim...
bu onu rezil etmeyede bozmayada yeterdi arsızla arsız olcaksın valla bazen....
kıskanç,gıcık,hadsiz eltiye gününü gösterin artık :47:

süpersin wictoria:)

Kaynima nasıl bir tavır sergilemem lazım peki? Herkesin icinde gösterdiğim tepki icin bana kızdı gereksiz bulduğunu ifade etti..hiç şaşırmadım karısının kuklası çünkü..karısına tek laf bile etmedi korkak..karısıyla arası bozulacak diye ödü kopuyor onla da konusmucam!!!

Kaynima nasıl bir tavır sergilemem lazım peki? Herkesin icinde gösterdiğim tepki icin bana kızdı gereksiz bulduğunu ifade etti..hiç şaşırmadım karısının kuklası çünkü..karısına tek laf bile etmedi korkak..karısıyla arası bozulacak diye ödü kopuyor onla da konusmucam!!!

bencede görüşme bi süre böle burnu havada kendini beğenmiş ukala gelini oyna bi süre....
ben kocamla mutluyum hadi lennn sizde kimmişsiniz gibi :1:
uzak dur kendini ağırdan sat mesela...
eşin arkanda sonuçta bunun keyini çıkar zaten siz mutlu olunca onlar deli etmen için daha fazla bişey yapmana gerek kalmaz....
doktorunada tembihle seninle ilgili hiçbişey sölemesin ona ayyy ufak bi mantar olursun adını çıkarır bi elti insanın hastalıklı diye :1:

az once esımle tekrar konusu acıldı ona da yemın ettırdım dedımkı ıs yerınde bu konu acılırsa benım karnımdakı 8 haftalık mınık yavruyu uzduler sırf bunun ıcın sert cıkısacaksın dıceksınkı sen karına kızacagın yerde benım karıma kızıyorsun olayı cıkaran senın karın uzulen azar yıyen benım karım..esım de soz verdı aynen boyle soylıckmıs daha da soylıcem dedi..kayınvalıdem de terbıyesız gerızekalı falan dedı aılem cıldırdı zaten..ama cok fazla ınsan duysun da ıstemıyorum arkamızdan esek kadarlar tartısıyorlar demesınler :( kendısınden gencım kendısınden guzelım kendısınden mutluyum kocam daha cok ustume tıtrıyor bu ayın sonunda da yurt dısına cıkıyoruz ıyıce catlıcak..ha aklıma gelmısken bız balayına ıtalyaya gıttık..fotolarımı gosterıyordum bilgisayardan saf saf ılk evlendıgımde bırkac tanesıne baktı sonra esnemeye basladı bilgisayarı kapattı dedıkı bız de balayına ıtalyaya gıttık ..ben de esıme sordum yok oyle bısey dedı evlendıkten bırkac ay sonra ıtalyaya ıs gezısı olmus oyle gıtmısler o da bana balayı dıye hava atmıs anlıcagınız :)

Back
X