Eltimle bardağı taşıran son damla..

acınası bir yorum..

ama anlar mı orası meçhul...

gerçi kendi seviyesini yerlerde sürükleyen bir insanı muhattap almak ne kadar doğru...

defol mefol diyo dayanamayınca demezse çatlar çünkü o kadar egoist...

Sanki kendisi çalışmışta para kazanmış...Koca parasıyla edep ancak bu kadar oluyor.

Bu forumda maddi durumu hayli hayli yüksek olan kişiler var,bir kez bile böyle bir imada bulunduklarını görmedim.

Kaldı ki kimse kimsenin maddiyatını,yaşam standartlarını,sosyal statüsünü bilemez.

Yani bu şekilde insanlara itham etmesi hiç ama hiç hoş değil.

Zaten konuya girişinden belliydi kişilik yapısı...Boşuna demedim çağdaş insanın modern dertleri olsun diye...

Öğretmenlik o kadar özel bir meslek ki
Ama sizin gibiler sayesinde öğretmen antipatisi başladı
Öğrencilerinize ne veriyorsunuz çok merak ediyorum.
Belki sınırsız harcamalarınızı anlatıp egonuzu tatmin ediyorsunuzdur.
Bence iyi niyetli olsaydınız o yazıyı düzeltip maddi durumumuz iyi demekle yetinirdiniz.

Aklımdakini söylediniz resmen...

Off def ol ya seviyesiz seninle ugrasamam isin gücün yok beni takip ediyosun! Kuyruk acın mı var bu kadar canını yaktı bu konu!

neyse çok ağır oldu bu kadar ağır olmasın benım söylediklerim aramızda bi fark olsun.

Son düzenleme:
Bu KK Kadınları' nı seviyorum :kkk::kkk::nazar::nazar::54::54:Her zaman, her durumda kendini bilen, konumunu hazmedebilmiş, kendini tanıyan kadınlar çoğalmalı.Böyle örnek olmalı.Fakat eğitim için 7 çok geç 29 çok çok geç...

neden bu kadar eleştiriyoruz ki birbirimizi konuya odaklanmak mevzuya bi nebze cevap vermek yerine sadece eleştiriyoruz
konu gerçekten dert edinilesi bir konu (şahsi fikrim)
ha aranızdaki husumet yenimi eskimi bilmem ama inanın hiçbirinize yakışmıyor o ona laf yetiştiriyor o ona.
durduk yere konu kaynatılıyor konu sahibesi bi cırlıyor okuyanlar bir cırlıyor ??? bide eğitim seviyesi vay zenginlık para ne ayıp şeyler bunlar. hepimizin var gecincek parası sükür evet egolu bı hatunmus de geç , hepimiz bellı okullar okuduk yada okumadık herkes kendınce sorunlar yaşıyor ilkokul mezunuyla 5 üniv bitirenın ortak sıkıntısı yokmu ???
fake sede samımıyetsız buldunsa yazma cevap yok cevap vermek istiyorsan neden dilimiz bu kadar sivri??

neden bu kadar eleştiriyoruz ki birbirimizi konuya odaklanmak mevzuya bi nebze cevap vermek yerine sadece eleştiriyoruz
ha aranızdaki husumet yenimi eskimi bilmem ama inanın hiçbirinize yakışmıyor o ona laf yetiştiriyor o ona.
durduk yere konu kaynatılıyor konu sahibesi bi cırlıyor okuyanlar bir cırlıyor ??? bide eğitim seviyesi vay zenginlık para ne ayıp şeyler bunlar. hepimizin var gecincek parası sükür evet egolu bı hatunmus de geç , hepimiz bellı okullar okuduk yada okumadık herkes kendınce sorunlar yaşıyor ilkokul mezunuyla 5 üniv bitirenın ortak sıkıntısı yokmu ???
fake sede samımıyetsız buldunsa yazma cevap yok cevap vermek istiyorsan neden dilimiz bu kadar sivri??

Doğru söylüyorsunuz kendi adıma iyi niyetimle bu kadar maddi durumunuzu belirtmeyin dedim. Ben onun yerinde olsaydım hatamı farkedip hemen yazımı düzeltirdim ama konu sahibi bize söylemediğini bırakmadı seviye yerlerdeydi bir öğretmen olarak da yakıştıramadım.

ben konu sahibinin eltisiyle çocuklarını yarıştırma ihtimalini düşünüp yorum yaptım hatun bana sen kendine acı demiş ben onun çoluğuna çocuğuna acımışım gibi...yıne iyi bir şekilde cevap yazdım defol seviyesiz kuyruk acın mı var demiş siz olsanız ne derdiniz...görmezden mi gelirsiniz?

ki yıne sızın yazınız üzerine en son yazdığımı değiştirdim üzülebileceğini düşünerek...

yok bu kulübün sebebi ne? birbirimize destek olmak sorunlarımızı paylaşmak deilmi hepimiz aynıyız bi yerde kadınız
bi konu açılıyo biri muhalefet herkesde onun arkasında bende yaşadım konu actıgına pişman ediliyor.. ben moderatör değilim kurucuda deılım belki haddimede değil bunları söylemek sadece hiç bir kadına yakışmıyor bunlar
umarım bunları söyledıgım için banada tırnaklarını cıkarmaz kimse

butun yazıları okudum değiştirenlere teşekkür ederım

Son düzenleme:
Tlf dan yazıyorum o yuZden düzgün yasamıyorum mal varlığımız sizi niye bu kadar rahatsız etti cok basitsin zenginin malı zugurdun çenesini yorarmış hahhahahahhahahahh canım merak etme kocam bana tapıyor isine bak hadi hadi :))))) alllah bilir sen de bahsettigimiz eltilerdensindir Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri...

yazım tarzınızdan anladığım sizde eltinizden farklı değilsiniz. hep derim insan boşta kalmamalı. boştaki insan birbiri ile uğraşır.

Back
X