Eltimle bardağı taşıran son damla..

Bazı yorumlar gördüm, ilk evliliğini niye kabullenemiyorsun tarzı...
Allah aşkına, bunun kabullenememekle ne ilgisi var yahu ?
Şahsen, sevgilimin benden önceki ilişkileri beni ilgilendirmez geçmişte kalmıştır ama kalkıp da fotoğrafları gözümün önüne gelirse,
kıskançlık yaratırım yani ! Yatıp kalkıp aklıma gelir o fotoğraf benim !
Hoş bir şey değil yani yapılan.

Bir de yemenden içmenden niye bahsediyorsun denmiş, şahsen ben o kısmı okudum geçtim. İyi bir hayatları varmış, ALLAH daim etsin.
Burada nispet yapacak hali yok :)

Ama , konu sahibi arkadaşım...,Öğretmensin,çok güzel bir işin var ve Sana bağlı, sana sahip çıkan, seni kollayıp koruyan , laf söyletmeyen bir eşin, çok iyi bir hayatın, biri küçük biri karnında iki yavrucağın var...

Daha ne istersin? Bırak yahu, eltiymiş , şunu yapmış bunu yapmış... Ben var ya tam bir laf sokma özürlüsüyüm. Ama bu iyi niyetimden.

Hayatta laf sokamam. Ya pat diye direk söylerim. Ya da susar otururum. Kalkıp hiç botoks motoks tarzı şeylere aklım ermez.

Ben senin yerinde olsaydım, açık açık tüm her şeyi söylerdim. Ve görüşmeyi keserdim. Bu kadar basit , huzurlu bir şekilde biterdi muhabbet.

Ama sen de iyi niyetini kaybedip, "benim babam senin babanı döver" muhabbetine girmişsin.

Ya düşünsene, o sana laf sokuyor, sen ona laf sokuyorsun. Bi o , bi sen... Böyle huzur mu olur yahu ? Sürekli diken üstünde.

Her bir şeyiniz var, kendi kendinize huzurunuzu kaçıyorsunuz....

Aile olarak durumumuz iyi demek bence kafi
Bu da benim görüşüm beğenir veya beğenmezsiniz

Kötü niyetle yazmadım ama sen kötü niyetle okumuşsun nyse sorun değil..buraya insanlar dertlerini paylaşmak icin giriyo birileritle münakaşa etmek icin değil..

Karadutsarabi bu sana: ben kocamın hayatına neden saygı duymayım kabul etmesem evlenmezdik hayatım! Bir de lütfen beni annenle kıyaslama sonuçta onun cocukları var ve ölene kadar görüşmek zorunda.. Benim esım ve ailesi esimin eski karısının hayaline kursun sikarken ve kötü ayrilinmisken esım ona lanet edip tüm fotoları yakıp yaktirmisken neye saygı duymamı bekliyorsun? Ortada kapanmış 4 yıllık sadece nikahli bir hayat var neden o kadının fotoları bana gösteriliyor ben bunun peşindeyim sen de parazit yap!

Hamilelik konusunda da herkes biliyor kıskançlığından hamile kaldığını..evet ben de önce yok artık bu kadar da olamaz demiştim ama hareketleri söylemleri ve duyumlarım beni bu sonuca itti nokta

Bazı yorumlar gördüm, ilk evliliğini niye kabullenemiyorsun tarzı...
Allah aşkına, bunun kabullenememekle ne ilgisi var yahu ?
Şahsen, sevgilimin benden önceki ilişkileri beni ilgilendirmez geçmişte kalmıştır ama kalkıp da fotoğrafları gözümün önüne gelirse,
kıskançlık yaratırım yani ! Yatıp kalkıp aklıma gelir o fotoğraf benim !
Hoş bir şey değil yani yapılan.

Bir de yemenden içmenden niye bahsediyorsun denmiş, şahsen ben o kısmı okudum geçtim. İyi bir hayatları varmış, ALLAH daim etsin.
Burada nispet yapacak hali yok :)

Ama , konu sahibi arkadaşım...,Öğretmensin,çok güzel bir işin var ve Sana bağlı, sana sahip çıkan, seni kollayıp koruyan , laf söyletmeyen bir eşin, çok iyi bir hayatın, biri küçük biri karnında iki yavrucağın var...

Daha ne istersin? Bırak yahu, eltiymiş , şunu yapmış bunu yapmış... Ben var ya tam bir laf sokma özürlüsüyüm. Ama bu iyi niyetimden.

Hayatta laf sokamam. Ya pat diye direk söylerim. Ya da susar otururum. Kalkıp hiç botoks motoks tarzı şeylere aklım ermez.

Ben senin yerinde olsaydım, açık açık tüm her şeyi söylerdim. Ve görüşmeyi keserdim. Bu kadar basit , huzurlu bir şekilde biterdi muhabbet.

Ama sen de iyi niyetini kaybedip, "benim babam senin babanı döver" muhabbetine girmişsin.

Ya düşünsene, o sana laf sokuyor, sen ona laf sokuyorsun. Bi o , bi sen... Böyle huzur mu olur yahu ? Sürekli diken üstünde.

Her bir şeyiniz var, kendi kendinize huzurunuzu kaçıyorsunuz....

canım oncelıkle cok tsk ediyorum benı anladıgın ıcın...ben de senın gıbı laf sokma ozurlusu ıdım..taa kı bırkac ay oncesıne kadar..dusun bu bahsettıgım eltım bana KOYUN dedı ortamda..koyun gıbı her seyı kabul edıyorsun dedı yıne seslenmedım.. baktım herkes lafını sokuyor bana seslenmıyorum uzulup aglıyorum sonra bır gun karar verdım ben uzulecegıme baskası uzulsun dıye...ondan sonra ben de arka arkaya botoks yas mevzusunu kattım ve bozdum...ortada bır savas vardı hep uzulen bendım aglayan bendım ama aklım basıma geldi..evet b undan sonra gorusmucem esım de saf saf dıyorkı yengem arayıp senden ozur dılıcek :) eltım benden ozur dılıcekmıs ruyamda gorsem ınanmam

canım oncelıkle cok tsk ediyorum benı anladıgın ıcın...ben de senın gıbı laf sokma ozurlusu ıdım..taa kı bırkac ay oncesıne kadar..dusun bu bahsettıgım eltım bana KOYUN dedı ortamda..koyun gıbı her seyı kabul edıyorsun dedı yıne seslenmedım.. baktım herkes lafını sokuyor bana seslenmıyorum uzulup aglıyorum sonra bır gun karar verdım ben uzulecegıme baskası uzulsun dıye...ondan sonra ben de arka arkaya botoks yas mevzusunu kattım ve bozdum...ortada bır savas vardı hep uzulen bendım aglayan bendım ama aklım basıma geldi..evet b undan sonra gorusmucem esım de saf saf dıyorkı yengem arayıp senden ozur dılıcek :) eltım benden ozur dılıcekmıs ruyamda gorsem ınanmam

:) Keşke özür dilese ... Zaten özür dilemesi de gerekirdi. Ama ben de sanmıyorum arayıp özür dileyeceğini.

ozur dılemeyı bırak yaptıkları hatadan utanacaklarına karı-koca bana kızıyorlar bagırıp cagırıyorlar olabılırmıs nıye kalkmısmısımm! ha bır de ıs yerınde kardeşi kocamı gormus konusmamıs nıye evlerını terk etmısmısız! hem suclular gem guclu zeytınyagı gıbı su yuzune cıkıyorlar allaha havale ettım onları.

canım senın de belırttıgın gıbı ,aılede tek unv mezunu olan o olup ,sımdı sen de unv mezunu olunca bellı kı sana takmıs kafayı .

sen de belırtmıssın ,egıtımıyle sureklı hava atan kendını ustun goren bırıymıs .ezık kompleksı kıskanc bır bayan.

cok var boylelerı .bunlara ne yapsan da cozum bulamazsın .en iyisi gorusmemek ırtıbatı kesmektır .

eskı esın fotografı kesınlıkle komple oldugunu dusunuyorum ben de .

araya sıkıstırılmıs unutulmus bır fotonun ılk sırada ne ısı var:53:

ırtıbatını kes ,bır daha da muhattap olma yuz verme.

eşinle mutlumusun esın senı koruyup kolluyor her konu da destekcın mı !

tamam bıttı .gerısı bos .dıs faktorlerı bu kadar hayatınızın ıcınıze almaya ınan gerek yok

Son düzenleme:
canım sinirlerine hakim olmaya çalışmalısın. böyle yaparak seni kötü göstermeye çalışıyorlar. benimde kaynanam eşimin eski nişanlısı için bişeyler demişti iki lafla ağızlarını kapatmıştım. sende biraz sinsice davranarak alt edebilirsin. zaten eltin amacına ulaşmış seni sinirlendirmiş huzurnuzu kaçırmış. sinir olsanda oyna biraz mutluluğunuzu onların dahi hiçkimsenin bozamayacağını anlat.

eltilerimden 2 tanesi 50 yas civarında oldugu ıcın aramızda saygı cercevesınde bır ılıskı var ama dıger ikisi..ben 27 yasındaım onlar 35..nişanlandıgımdan beri tutturdular hemen hemen aynı yastayız bıze abla deme ismimizle hitap et diye yoksa samımı olamazmısız...ikisi bir araya gelince butun ailenin dedikodusunu yapıyorlar bunu soylemlerınden ve hareketlerınden anlıyorum...diğerını de gectim hele ki bi tanesı ailenin tek okumus geliniyim diye hava atarken ben cıktım geldim e ben de üniv mezunuyum bu ona birinci darbe oldu..nişanlandıgım gunden bu yana devamlı bi kıskanclık esımın eskı esınden bahsetmeler vs vs vs her gıttıgımde eskı eşi söyleydi böyleydi toplumda benle konusmaz sohbet etmez cocuklarına esımın ailesinin benım hakkımda soyledıgı kücük elestırılerı anlattırarak gorumcelerımle aramı bozmaya calısır.

Dedikodumu yapıyorlar,hakkınızda sarfedilen küçük eleştirilerimi aktarıyorlar fırsat vermeyin,direkt susturun...

Ortamda olmayan biri hakkında konuşulmasından hoşlanmadığınızı söylesin...

Emin olun devam edemeyeceklerdir...

albumun ılk sayfasında esım ve eskı esımın sarmas dolas fotografı ...eltim sırf bana ınat aradan o kadar sene gecmesıne ragmen 10 sene oncesının fotografını yeni albumun arasına sıkıstırıp bı sekılde bana gosterip huzurumu kacırdı.bunlara karsılık ben mı naptım o an YA YETER ARTIK DEYIP ESIME SOYLEDIM ESIM DE KARDESİNE KIZDI NE BU FOTOGRAF DEDI DAHA MI SAKLIYORSUNUZ YETER ARTIK DEDI kalkıp eve geldık kapıdan cıkarken de kaynım ve eltım bana saygısız demeye getırdıler kaynım da karısına kızacagına fotograf ıcın bana kızdı yaptıgım cok gereksızmıs evlerını neden terk edıyormusum falan filan..neyse esım dediki iyiki yaptın hadlerını bılsınler senden korksunlar bundan sonra konusunu yapmasınlar...

Kayınvalıdeme anlattım benı haklı buldu anvcak kayınvalıdem dısında herkes eltımı haklı buluyoır neymıs efendım araya karısmıs olabılırmıss ınsanlık halıymıs neden bu kadar kızmısım!!! benımse sormak ıstedıgım gecen sene yaptırılan bır albumun ıcınde ılk sayfasında araya sıkıstırılıp benım kucagıma bak dıye atılan fotograf esımle eskı esının sarmas dolas fotografı ıse bunu nasıl karsılayabılırdım ben bu ısın ıcınde komplo sezdım kotu nıyet sezdım cunku ben o albume daha once bakmıstım..neyse arkadaslar şimdi ben napıcam bu kadını? sozde kulturlu mantıklı olgun ama seytanın tekı...zehırlı oyunlarından korkmaya basladım resmen trıbune oynuyor esıme bunları anlattıgımda soyledıgı sey NAPIMMM DUSMAN MI OLIYIM KARDESIMLE :(((

Hiç hoş değil gerçekten yaptığı.:19:

Araya karışma ihtimali yok :19:

Eşinizin kardeşiyle olan ilişkisine müdahalede bulunmayın fakat siz asgari müştereklerde bir araya gelin sadece...

Görüşüp kendinizi üzdüğünüze,ona yeni saçmalıklar yapma fırsatı verdiğinize değmez...

böylece kimin ne olduğunu iyice öğrenmiş oldunuz.

tedbirinizi elden bırakmayın.

eşinizin eski evliliği hakkında karşınıza ne çıkarsa çıksın umursamamaya çalışın.

sonuçta o bayandan boşanmış. bitmiş...

tavsiyem; 2.bebeğinizi yapın. (neden bunu yazdım bilmiyorum, içimden geldi)

Eltin grçekten çok tehlikeli.
Zira hasedt ve kıskançlık çok kötü bir ahlak.

Verceğin tepki değişir bu durumda.
Eğer konuşmaktan anlayacaksa güzelc ekonuşursun.Ama anlamayacaksa kısasa kısas yaparsın.Nitekim yapmışsın da.

Sen de lafını ver.Devamını getirme.

Kesinlikle sen de onun gibi kalbine hast ve kıskançlk sokma.

Yaşamaya bakın mutlu mesut.

Hayat çok kısa....

eşinizin eski evliliği hakkında karşınıza ne çıkarsa çıksın umursamamaya çalışın.

:9::128: Süper tavsiye...

Kesin elti hanımda yapar 2.yi,tüm enerji bebişlere gider,başka seylere zaman ve imkan kalmaz .:34:

arkadaş zaten hamileymiş şu anda :1::1:

eltinin seni kıskandığı art niyetli olduğu çok aşikar.eşin senin yanında seni savunuyor gerisini umursama canım boşver gitsin araya mesafe koy en az seviyede görüş ne derse desin tınlama:31:böyle fesat tiplerden ne kadar uzak durursan o kadar iyidir:40:

Modern insanın çağdaş dertlerini okumayı özledim bu forumda...

Off içim şişti...:ssz:

ben bir de konuya ufak bir yorum yapmak istiyorum yanlış hatırlamıyorsam 5 eltiler ve sadece iki kişi okumuş ama ne hikmetse okumamış olanlar değilde okumuş olanlar arasında cahilce bir sürtüşme var diğer 3 okumamışta hiç bir sorun yok demekki neymiş okumakla adam olunmuyormuş hem de çok ama çok üzgünüm ikiside öğretmen galiba :15:

üfff püfff içim şişti walla konuya bak eskiden bir çatı altında yaşarmış eltiler kayınvalideler rekabet olurmuş şimdi herkesin evi hayatı ayrı tarzı aynı değişmeyen tek şey klasik çekişmeler.Arkadaşım eşinin evlenip ayrıldğını bilmiyormuydunki yaşanmmışlıkları görünce sinirini bozdun. Şu mantıkla düşün birde önceki eşi iyi olsaydı şimdi yanında o olurdu ayrılmazdı.Şu an sen varsın yanında aslanlar gibi,eltin çatlasın kumamı geldin sanki ahhh o elti bana düşcek maymuna çeviririm ama sinirlenmeden sakin sakin yüzüne güle güle sinirlerimi bozmadan.Sen bu konuda böyle agrasif tepkiler verirsen 1_0 sıfır yenilirsin umursamaz görüncen takmamış görüncenki malzeme verme eltişkoya:)

Back
X