Eltimle bardağı taşıran son damla..

bu forumda biri eltisiyle ilgili bir konu açıp "bana sürekli laf sokuyor ne yapmalıyım" diye sorduğunda çoğu kişi "iş sana düştüyse sen sakın lafını esirgeme" diyor. konu sahibi de artık baş edemeyeceğini anlayıp kendisi de onun yaptıklarını yapınca burda "cahil" oluyor "eski defterleri kapatmayan sürekli geçmişe bakan takıntılı insan" oluyor.

benim babam da annemle ikinci evliliğini yapmış annemden yaşça büyük olan ve tıpkı annem gibi meslek sahibi olan yengem sürekli laf çarpıtıyormuş anneme. tıpkı anlattığınız gibi babamın eski eşinin resimlerini filan kasıtlı olarak oraya buraya sıkıştırıyormuş. hatta ben de hatırlarım küçükken bana gizlice o kadının fotoğrafını gösterip güzel mi abla güzel mi hadi söyle bakalım? dediğini. açıkçası annem ilk iki sene olay çıkmasın diye susmuş bakmış yengem sustukça tepesine çıkıyor annemin annem de sizin yaptığınızı yapmaya başlamış.

bir süre sonra bu yaptıkları kesiliyor kendisi sizinle boy ölçüşemeyeceğini anlayınca görüşmeyi kesecektir :) biz 6-7 yıldır hiç görüşmüyoruz :) yaşamayan bilemez halinizi burdaki insanlara da kızmayın onlar empati yaptıklarında o kadar derin hayal edemezler. anneme okuttum konunuzu kocaman bir kahkaha attı :) kendisi de öğretmendir sizin gibi

üfff püfff içim şişti walla konuya bak eskiden bir çatı altında yaşarmış eltiler kayınvalideler rekabet olurmuş şimdi herkesin evi hayatı ayrı tarzı aynı değişmeyen tek şey klasik çekişmeler.Arkadaşım eşinin evlenip ayrıldğını bilmiyormuydunki yaşanmmışlıkları görünce sinirini bozdun. Şu mantıkla düşün birde önceki eşi iyi olsaydı şimdi yanında o olurdu ayrılmazdı.Şu an sen varsın yanında aslanlar gibi,eltin çatlasın kumamı geldin sanki ahhh o elti bana düşcek maymuna çeviririm ama sinirlenmeden sakin sakin yüzüne güle güle sinirlerimi bozmadan.Sen bu konuda böyle agrasif tepkiler verirsen 1_0 sıfır yenilirsin umursamaz görüncen takmamış görüncenki malzeme verme eltişkoya:)

Seni iyi anliyorum canim.bende ikinci esim ve benim eltilerim degil resim sözünü dahi etmezler.görümcelerimde öyle.bence de bu iste art niyet var.görüsme gitsin.

az once esımle tekrar konusu acıldı ona da yemın ettırdım dedımkı ıs yerınde bu konu acılırsa benım karnımdakı 8 haftalık mınık yavruyu uzduler sırf bunun ıcın sert cıkısacaksın dıceksınkı sen karına kızacagın yerde benım karıma kızıyorsun olayı cıkaran senın karın uzulen azar yıyen benım karım..esım de soz verdı aynen boyle soylıckmıs daha da soylıcem dedi..kayınvalıdem de terbıyesız gerızekalı falan dedı aılem cıldırdı zaten..ama cok fazla ınsan duysun da ıstemıyorum arkamızdan esek kadarlar tartısıyorlar demesınler :( kendısınden gencım kendısınden guzelım kendısınden mutluyum kocam daha cok ustume tıtrıyor bu ayın sonunda da yurt dısına cıkıyoruz ıyıce catlıcak..ha aklıma gelmısken bız balayına ıtalyaya gıttık..fotolarımı gosterıyordum bilgisayardan saf saf ılk evlendıgımde bırkac tanesıne baktı sonra esnemeye basladı bilgisayarı kapattı dedıkı bız de balayına ıtalyaya gıttık ..ben de esıme sordum yok oyle bısey dedı evlendıkten bırkac ay sonra ıtalyaya ıs gezısı olmus oyle gıtmısler o da bana balayı dıye hava atmıs anlıcagınız :)

Bence siz fazla şımarmışsınız. Sonradan görünce oluyor böyle şeyler:52::52: Yokluktan birden zenginleşen fakat eğitim seviyesi düşük bir aileye gelin gitmişsiniz.İki elti birbirinizle uğraşıyorsunuz.Kim daha genç, kim daha güzel, kim daha mutlu:27:

ben bu aileye doğacak çocuklara üzüldüm en çok, bu kadınların elinde yarış atına dönecekler.senin çocuğun benım çocuğuma çevirecekler olayı...

Bence siz fazla şımarmışsınız. Sonradan görünce oluyor böyle şeyler:52::52: Yokluktan birden zenginleşen fakat eğitim seviyesi düşük bir aileye gelin gitmişsiniz.İki elti birbirinizle uğraşıyorsunuz.Kim daha genç, kim daha güzel, kim daha mutlu:27:

Sen kimsin ki bana sonradan görme diyosun ağzımı açtırma beni tanımıyorum etmiosun sana su kadarını söyleyimm esım ve ben dogdugumuzdan beri rahatiz Allah'a şükür sıkıntı çekmedik hiç..sana ailelerimizin mal varlığını sayacak değilim hem seni de enterese etmez! Egitim seviyesine gelince benim ablam doktor ben öğretmen Abi'm savcı..esım 3 univ mezunu kayınpederim 70 yasında ama univ mezunu sadece 3 eltim lise mezunu! bence sen insanların sikintilariyla uğrasan zavallı bı insansın hadi canım hadi başka tarafa burda sana yer yok! Konuyu beğenmediysen yorum yapma silah zoruyla mı okutuyoruz ya sabır ya sabır!

Bence sen kendine acı! Bizim cocuklarımız çok mutlu huzurlu sen rahatına bak;)

Şu yazdığınla zaten sen kime acınması gerektiğini göstermiş oldun.üzüldüm senin adına

eğitimciymişsin bir de terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye boşuna dememişler.

bu laftan başka da söyleyeceğim bir şey yok sen nasıl olsa dayanamayıp 3 5 mislini söylersin:34:

Arkadaslar buraya neden derdimizi yazıyoruz icimizi rahatlatmak icin dimi ben de bu sebeple yazdım kimseye derdimi anlatamıyorum çünkü korkuyorum laf götürüp getirenler olur diye.. Ama bazı dusuncesiz insanlar buraya gelip konuyla dalga geçiyor ya da saçma sapan seyler yazıyor rica ediyorum hoşunuza gitmediyse konu yorum yapmayın okumayın! Zorla sinirlendiriyosunuz insanı!!!!!

Şu yazdığınla zaten sen kime acınması gerektiğini göstermiş oldun.üzüldüm senin adına

eğitimciymişsin bir de terzi kendi söküğünü dikemezmiş diye boşuna dememişler.

bu laftan başka da söyleyeceğim bir şey yok sen nasıl olsa dayanamayıp 3 5 mislini söylersin:34:

Off def ol ya seviyesiz seninle ugrasamam isin gücün yok beni takip ediyosun! Kuyruk acın mı var bu kadar canını yaktı bu konu!

Sen kimsin ki bana sonradan görme diyosun ağzımı açtırma beni tanımıyorum etmiosun sana su kadarını söyleyimm esım ve ben dogdugumuzdan beri rahatiz Allah'a şükür sıkıntı çekmedik hiç..sana ailelerimizin mal varlığını sayacak değilim hem seni de enterese etmez! Egitim seviyesine gelince benim ablam doktor ben öğretmen Abi'm savcı..esım 3 univ mezunu kayınpederim 70 yasında ama univ mezunu sadece 3 eltim lise mezunu! bence sen insanların sikintilariyla uğrasan zavallı bı insansın hadi canım hadi başka tarafa burda sana yer yok! Konuyu beğenmediysen yorum yapma silah zoruyla mı okutuyoruz ya sabır ya sabır!

Öğretmenim, abimin "a" sı büyük harfle yazılıp "m"si de ayrılmaz:24::24: Size bunu öğretmediler mi?Ailenin mal varlığını yaz boynuna as da sen de rahatla biz de rahatlayalım.Buraya konu açıp da hoşuna gitmeyen yorumlara başkasının derdiyle uğraşan zavallı biR insansın diyorsan adres çubuğuna bir bak.Neredesin.Bence sen eltini falan boşver.13 aylık bebeğin varmış.Yine hamileymişsin.Hemen tekrar hamile kal da yerini sağlamlaştır.Yoksa mazallah seni de rüyasında görse kurşunlayabilir kocan:ssz:

Öğretmenim, abimin "a" sı büyük harfle yazılıp "m"si de ayrılmaz:24::24: Size bunu öğretmediler mi?Ailenin mal varlığını yaz boynuna as da sen de rahatla biz de rahatlayalım.Buraya konu açıp da hoşuna gitmeyen yorumlara başkasının derdiyle uğraşan zavallı biR insansın diyorsan adres çubuğuna bir bak.Neredesin.Bence sen eltini falan boşver.13 aylık bebeğin varmış.Yine hamileymişsin.Hemen tekrar hamile kal da yerini sağlamlaştır.Yoksa mazallah seni de rüyasında görse kurşunlayabilir kocan:ssz:

Tlf dan yazıyorum o yuZden düzgün yasamıyorum mal varlığımız sizi niye bu kadar rahatsız etti cok basitsin zenginin malı zugurdun çenesini yorarmış hahhahahahhahahahh canım merak etme kocam bana tapıyor isine bak hadi hadi :))))) alllah bilir sen de bahsettigimiz eltilerdensindir Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri...

Tlf dan yazıyorum o yuZden düzgün yasamıyorum mal varlığımız sizi niye bu kadar rahatsız etti cok basitsin zenginin malı zugurdun çenesini yorarmış hahhahahahhahahahh canım merak etme kocam bana tapıyor isine bak hadi hadi :))))) alllah bilir sen de bahsettigimiz eltilerdensindir Allah ıslah etsin seni ve senin gibileri...

:60::60::60: İlahi baby01 hiç güleceğim yoktu.Zavallı sen :1:

Ayrıca 3 de yaparım 5 de seni ilgilendirmez herkes hamile kalırken sana soracaktı kac tane yapacagını , kocasini nasil elinde tutacagini Allah Allah yaa!

Pes artık...
Ne kadar ayıp!
Allah kimseyi görgüsüz ve maddi varlığıyla insanları ezmeye çalışan bu kadar seviyesiz bir duruma düşürmesin...
Yazık,çok yazık...

Konu sahibesi !

Gerçekten bir derdin varsa yardımcı olalım, egolarınla uğraşamayacak kadar yoğun herkes.

Forumda seviye eksilerde, insanlara saldırma, belki yardımcı oluruz diye sayfalarca okuyoruz bir sürü rezalet. İnsanlar burada derdini paylaşıyor, kimsenin seni pohpohlayacak hali yok, telefon klavyesi kullanamıyorsan pc den yazmayı dene, hem öğretmenim deyip hem de bu Türkçe olmuyor. Hoş bence öğretmen de değilsin ama neyse. Kal sağlıcakla ...

acınası bir yorum..

ama anlar mı orası meçhul...

gerçi kendi seviyesini yerlerde sürükleyen bir insanı muhattap almak ne kadar doğru...

defol mefol diyo dayanamayınca demezse çatlar çünkü o kadar egoist...

Öğretmenlik o kadar özel bir meslek ki
Ama sizin gibiler sayesinde öğretmen antipatisi başladı
Öğrencilerinize ne veriyorsunuz çok merak ediyorum.
Belki sınırsız harcamalarınızı anlatıp egonuzu tatmin ediyorsunuzdur.
Bence iyi niyetli olsaydınız o yazıyı düzeltip maddi durumumuz iyi demekle yetinirdiniz.

Son düzenleme:
Öğretmenlik o kadar özel bir meslek ki
Ama sizin gibiler sayesinde öğretmen antipatisi başladı
Öğrencilerinize ne veriyorsunuz çok merak ediyorum.
Belki sınırsız harcamalarınızı anlatıp egonuzu tatmin ediyorsunuzdur.
Bence iyi niyetli olsaydınız o yazıyı düzeltip maddi durumumuz iyi demekle yetinirdin.

hayır konuyu okuyunca insan düşünüyor bu kadar hayatını neden anlatıyorsun hadı anlatta eltim böyle böyle yaptı de tamam anladık eltin kıskanıyor ama kendi görgüsüzlüğünü niye anlatıyorsun yok fabrikamız var harcamalarımız gezmelerımız arabalarıımız sınırsız anladık ya zenginsin...

madalya mı takalım şimdi...

Back
X