Yeriniz de olsam barışmak için uğraşmazdım. Tecrübe ile sabit. Bizim de eltimle aramız da benzer konular geçti. Ortayı karıştıran kişi kv ve görümce olduğuna emindim neredeyse. Çünkü iyi anlaşmamızı çekemediler. Ya da ben kendimi buna fazla inandırdım bilmiyorum. Birgün aradım konuşmak için açmadı. Belkide duymamıştır ümidi ile mesj attım. Ara da küslük olmasın, uzatıcak bi durum yok, hatam varsa özür dilerim sen benden büyüksün yazdım. Açtı ağzını, yumdu gözünü. Nefret ettiği kv_görümce için de ben onlarla eşim için konuşuyorum felan yazdı, benimle konuşmak istemediğini söyledi. Saygı duyuyorum o halde yazdım. Ama bir görsen nasıl samimi davranıyor, ağızlarına yemek vermediği kaldı o derece. Ben tabi kişiliğimi hiç bozmadım. Herkesle kaldığım yerden konuştum, kendisiyle asla konuşmadım. Bi kaç kere bi şeylerin yerini sordu, bilmiyorum deyip çıktım yanından. Ne mi oldu 1 sene sonra bana bir mesaj bu küslük bitsin, karşılıklı hatalarımız oldu, seni kırdım özür dilerim felan. Sadece gülücük emojisi attım. Sonra da bi baktım bunlar kendi araların da problemli, kimse kalmayınca bana geri dönmüş

aynı düzen devam ettim. Selam verirse aldım, nasılsın derse iyyim dedim. Bu kadar. Yeterli de bence. Kimsenin bir yerlerini kaldırmaya gerek yok.