Eltimle sonunda hesaplaştım.

avare34

Bal oğlum abi oluyor
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
618
103
123
34
Slm kızlar !

Ben 1,5 senelik evliyim.büyük eltim 6 senelik,küçük eltim ise 3 aylık evli ve aynı apartmanda yaşıyoruz.Kaynanam dul küçük eltimlerle beraber kalıyor.yazları memlekete gider kışa kdr da gelmez.bu sene de aynı oldu kaynımı evlendirdi gitti ve daha dün geldi.Neyse ben size 3 hafta olan olayı anlatim.Aslında bzm olaylarımız çok karışık yaşanan çok şeyler var ama şimdi anlatıp başınızı ağrıtmayayım.Kısaca size şunu söleyebilirim ki büyük eltim gibi kıskanç fesat içten pazarlıklı iftiracı iğrenç bir insan daha da yoktur heralde.bu zmna kadar arkamdan çok konuştu çok lafları kulağıma geldi ama allaha havale ettim hep.hiçbi zmn kavga gürültü çıkarmadım huzursuzluk çıksın istemedm.Bnm 3 görümcem var bi tanesi kastamonuda evli 2 tanesi bize yakın oturuyor.k.monuda olan görümcem geldi.büyük eltimde kalıyodu.h.sonuda bizde kalcaktı.çalıştığım için. h.içi alamıyodum.neyse onuna beraber küçük görümcemide çağırdım yemeğe gelirsiniz diye.bunlar geldiler oturuyoz. küçük görümcem dediki gidip diğer gelinlere de göriniyim geldi de bana uğramadı demesinler kırılmasınlar dedi.tmm dedm tam çıkıyodu büyük eltim geldi bize neyse sen otur ben küçüğün yanına çıkıp geliyim dedi.k.monudan gelen görümcemde yukarda küçük eltimin yanındaydı.bu gitmiş gelin bunun suratına bakmamış sadece h.geldin demiş.hiç otur fln dememiş veya nasılsn fl hiçbşy dememiş.bu da sinirlendi geldi aşağıya diğer görümcemde geldi.işte sölendi biraz ben naptım ki ona bana surat yapıyo evine gitmiyim diyemi yapıyo ben kırılmasınlar diye ne evlerine ne barklarına karışmıyorum.yaptığına bak fln dedi. bende dedm ki olabilir abla belki bi problemi vardır veya o an morali bozuktur.bi dahaki gelişinde de aynısını yaparsa o zmn sana karşı bi garezi olduğunu anlarsın ona göre yargılarsın dedim.büyük eltimde dediki burda onu kötülemen yanlış git yüzüne söle elti eltinin yanında kötülenmez !!!!! olay böle kapandı.olaydan sonra da hiçbi eltinin yüzünü görmedm zati.sabah gidip akşam geliyom. aradan 1 hafta geçti.pazar günüydü küçük görümcemle konuştuk tarif fln verdim.aradan yarım saat geçti bi baktım bize gelmiş aa hayırıdr dedm demin konuştuk bşy sölemedn dedim.sana gelmedm büyük eltim x olsun.xle yüzleşmeye geldim dedi.neden dedim.o gü konuştuklarımıızın hepsini küçük gelinede y olsn.y'ye anlatmış üstüne de katmış karıştırmış.sonra bu çıktı yukarı x kabullenmemiş kıvırmış fln.görümcem ağlaya ağlaya gitti bi daha kapını açmam dedi.sonra k.monudan gelen görümcem geldi noldu ya fln dedim.o da sen y'nin hakkında gelen gideni aratmışsın demişsin dedi. ben aynen böle :53::53: ben mi demişim dedm.evet x le söledi dedi.sonra ara bozulmasın diye ben yanlış anlamışımdır öle bşy yok diye kıvırdı bende üstelemedm.aradan 2 gün geçti y geldi faturamı getirdi dedim ki x sana gelip böle böle söledimi.o da evet dedi ama ben senden öle bşy beklemediğim için x'in ne b.k olduğunu bildiğim için sana gelip sorma gereği bile duymadım dedi.tmm dedim ben gidip yüzleşcem.dün yüzleşme fırsatımız oldu.dedim ki bak kuran okuyosun ben böle böle bşy dedim mi o da yok tam olarak öle demedn dedi.dur y'yi çağırcam dedm gelsin yüzleşin bakalım dedim.sonra kıvırmaya başladı aslında sen şakayla karışık dedin tam olarak öle demedn ama lafın oraya gittiğinin düşündüğüm için öle söledm dedi.allahm ölürmüsün öldürürmsn.dedimki bak bnm arkamdan konuşmayı bırak.sölemediğim şeleri sölemişim gibi aksettirme insanlara.bu zamana kdr çok şeyini duydum ama sustum sırf aynı binadayız olay çıkmasın diye ama yeter.bundan sonra sakın bnm hakkımda konuşma dedim.ben sabah çıkıp akşam geliyorum.yüzünüzü bile görmüyorum benden uzak durun dedim.bu sefer yine kıvırdı ben slında görümceme kızdım gelip bzm yanımızda niye kötülüyo.ya dedm o an kırıldı o hararetle geldi dertlendi ne var bunda onun problemi bizi ilgilendirmez.yok gidip yüzüne sölesin bize sölemesn dedi. bende dedm ki sanki sen bnm hakkımda gidip millete kötü kötü şeler anlatmıyomsn herşeyi biliyorum dedm.arkasına bakmadan kaçtı.kızlar bunu size anlatmamın amacı bundan sonra onunla görüşmeyi düşünmüyorum.Sizce haksımııyım.daha neler neler var anlatsam ağzınız açık kalır bu da son damla oldu.gördüğüm yerde selamımı veririm ondan da öteye gitmez muhabbetimiz.

helal olsn kız hangi ara okudunda yorum yaptın.:52: diyorum ya bu zmna kdr olan şeleri anlatsam aklınız durur nasıl hala o binada duruyosun diye.bunlar bi ara boşanmaya kalktılar anasını babasını fln çağırdı geçen sene ramazan bayramıydı.tuttu ben avareyi kıskanıyorum o geziyo dolaşıyo üstüne başına alıyo bn yapamıyorum.herkes şoklarda kaldı ztn herkes biliyodu ama onun da ağzından duydular.en basit örneği evime bi çivi bile çaksam bi resim bile assam aynısını yapıyo resmen beni kopyalıyo 2 günde bi mutlaka inerdi evime etrafa bakardı yeni bşy yapmışmıyım eve şy almışmıyım diye kolaçan ediyodu etrafı yeni bşy vrsa hemen o da atağa geçiyodu :1::1: neler neler.

evet görümceniz yanlış yapmış büyük eltinizin yanında konuşmaması gerekiyormuş.. hadi görümceniz sinirlendi kırgınlıkla geldi sizlere dert yandı olabilir insanlık hali de sen (b.eltin için sölüyorum) görümcen konuştu diye söyleniyorsunda söyllenenleri aksettirince sende görümcenin ardından konuşmuş olmuyromusun..eyy allahım iinsanlar kendilerine bakmadan tövbe.. elbetteki çok fazla sıkı fıkı olmamanızda yarar var ama b.eltinizi tamamen dışlamanızda hoş olmaz.neyse şimdi olay daha sıcak zamanla siz zaten dengeyi kurarsıınız geçmiş olsun..

evet görümceniz yanlış yapmış büyük eltinizin yanında konuşmaması gerekiyormuş.. hadi görümceniz sinirlendi kırgınlıkla geldi sizlere dert yandı olabilir insanlık hali de sen (b.eltin için sölüyorum) görümcen konuştu diye söyleniyorsunda söyllenenleri aksettirince sende görümcenin ardından konuşmuş olmuyromusun..eyy allahım iinsanlar kendilerine bakmadan tövbe.. elbetteki çok fazla sıkı fıkı olmamanızda yarar var ama b.eltinizi tamamen dışlamanızda hoş olmaz.neyse şimdi olay daha sıcak zamanla siz zaten dengeyi kurarsıınız geçmiş olsun..

büyük eltimde çok temiz değil yani ortalığı karıştıran cinsten şuan büyük görümcemde küçük görümcemde eltilerimle konuşmuyolar.büyük eltimin amacı beni herkesle kötü etmek çünkü onun ne mal olduğunu cümle alem biliyo bende biliyorum.küçük eltimi yanına çekmeye çalışıyo ondan koruyo.yoksa merak etme onunda arkasından çok güzel hikayeler yazar.yorumun için teşekkür ederim.

aynen kızlar ne kdr uzak durursam o kadar iyi.en iyisi mesafe.:51:

annemin mükemmel sözü'kumanın gemisi yürürmüş de eltininki yürümezmiş' bu modeller böyle hep ben o slm verirse veriyorum yoksa da hiç konuşmuyorum çoook da mutluyum...

büyük eltiler genelde böyle kıskanç kibirli olur canım bende senin gibi ortanca gelinim benim büyük oturduğu yerde kafasında kırk tilki dolanır Allah herkesin gönlüne göre versin canım boşver bahane olmuş işte konuşma kafanı yormana bile değmez

aynen kızlar.benmde anamın bi sözü var.herkes kendi hürmetinin üstünde oturur. yaptığına karşılık böle olmasını o istedi.çok da mutluyum :51:

en azından içinde kalmamış yha boşver:51:....saadece slm laş...büyük eltiler hep mi böyle acaba:44::44:

Back
X