- 20 Kasım 2018
- 13.926
- 52.596
- 598
- 35
- Konu Sahibi Balbocekkus
-
Yok o bacanak oluyorKayınbirader iki kız kardeşin eşlerine denir aynı mı valla değil diye biliyordum
Aynıymıș vallaKayınbirader iki kız kardeşin eşlerine denir aynı mı valla değil diye biliyordum
Benim devreler yandı doğruYok o bacanak oluyor
O bacanak oluyorKayınbirader iki kız kardeşin eşlerine denir aynı mı valla değil diye biliyordum
Kayınbiraderle kayın aynı şey değil mi?
Kayınbirader iki kız kardeşin eşlerine denir aynı mı valla değil diye biliyordum
Kızımın uyanma sebebisiniz aşk olsunO dediğiniz bacanak oluyorakrabalığa giriş 101
Kızımın uyanma sebebisiniz aşk olsun
Estafurullah, çok tatlısınız.Kendi adıma özür, minnoşa da derin gece uykusu diliyorum
Ay valla gece gece karıştırdım onu biliyordum aslındaO bacanak oluyor
Çok özür dilerizKızımın uyanma sebebisiniz aşk olsun
Kayınço var bideAy valla gece gece karıştırdım onu biliyordum aslındaama kayın ile kayınbirader aynı değil sanıyordum
Çok özür dileriz
Oda aynıymıș araştırdım biraz önce de ben farklı sanıyordum hepsiniKayınço var bide
Oda aynıymıș araştırdım biraz önce de ben farklı sanıyordum hepsini
Eltiniz normal degil.bulaşmayın.ama sizdede şöyle bir tuhaflık var kaynanızı eltinizle paylaşamıyorsunuz sanki bırakın kayınvalidenzi cocuk degil sonucta.rahat edemez yada iyi bakılmazsa ona göre hareket eder siz niye kafayı taktınız kiMerhaba kk ,saniyeler önce üye oldum bu ilk üyeliğim ve biraz heyecanlıyım cok uzun yazmamaya calışacağım ,yorumlarını bekliyorum yorum yapmayan üyelerinde canı sağolsun okumaları yeter...
Eşimle 4 yıl önce evlendim yaşlar 28-30 eşimle üniversiteden beri tanışırız bazı aile konularını biliyordum.Eşimle abisi o yıllar küsmüşlerdi evlendiğimiz zaman eltimi ilk orada görmüştüm,sohbetim vs yok.Kayınvalidem hastalandı 2 hafta önce hastaneye gittik apar topar koah teşhisi koydular.O günden beri izin alıp kendi isteğimle kayınvalideme baktım evinde cok tatlı,hoş sohbetli birisidir.Bugün sabah kahvaltıda gecmiş olsuna gelenler vardı misafirler kahvaltı hazırlarken eltim geldi ama suratı asık hastaneye gelmemişti hic aramamışta neyse oturdu bebeğim 9 aylık ağlarken yeter artık sustur şu bebeği zır zır ağlamasın dedi ben ve misafirler tepki gösterince birden o cemkiren kadın diğer odaya gecerek kayınbiraderimi aramış ağlama ses tonuyla neymiş az cocuğu sustur musun demiş tüm misafirler şahit bildiğiniz bağıra bağıra sustur şu bebeği dediğini ben daha fazla kalmak istemedim misafirlerle evden gittik kayınvalideme de ayıp oldu aslında hic sucu yok alakası bile yok galiba kayınbiraderim ona tokat atmış burdada mı ortalığı karıstırıyosun diye aslında üzüldüm ama bugün kv kalıcaklar sizce kv oradan almalı mıyım ?cünkü aşırı ilgisizler bunu bende gördüm eşim annem onlardan bişey istemez dedi ama kv yaşlı 4 gün kalıcak eltim acaba iyi bakabilir mi yoksa kv ev yemeği yapıp göndermeli miyim
Kayınvalidem yaşlı ve şuan bir hastalık teşhisi kondu .İyi bakılması gerek beslenme düzeni, pskilojisi önemli o acıdan bakmak istedim
nasıl iyi gelinsin ya başkası olsa umursamaz heralde sana hiç zararı olmadığından ötürü böylesinMerhaba kk ,saniyeler önce üye oldum bu ilk üyeliğim ve biraz heyecanlıyım cok uzun yazmamaya calışacağım ,yorumlarını bekliyorum yorum yapmayan üyelerinde canı sağolsun okumaları yeter...
Eşimle 4 yıl önce evlendim yaşlar 28-30 eşimle üniversiteden beri tanışırız bazı aile konularını biliyordum.Eşimle abisi o yıllar küsmüşlerdi evlendiğimiz zaman eltimi ilk orada görmüştüm,sohbetim vs yok.Kayınvalidem hastalandı 2 hafta önce hastaneye gittik apar topar koah teşhisi koydular.O günden beri izin alıp kendi isteğimle kayınvalideme baktım evinde cok tatlı,hoş sohbetli birisidir.Bugün sabah kahvaltıda gecmiş olsuna gelenler vardı misafirler kahvaltı hazırlarken eltim geldi ama suratı asık hastaneye gelmemişti hic aramamışta neyse oturdu bebeğim 9 aylık ağlarken yeter artık sustur şu bebeği zır zır ağlamasın dedi ben ve misafirler tepki gösterince birden o cemkiren kadın diğer odaya gecerek kayınbiraderimi aramış ağlama ses tonuyla neymiş az cocuğu sustur musun demiş tüm misafirler şahit bildiğiniz bağıra bağıra sustur şu bebeği dediğini ben daha fazla kalmak istemedim misafirlerle evden gittik kayınvalideme de ayıp oldu aslında hic sucu yok alakası bile yok galiba kayınbiraderim ona tokat atmış burdada mı ortalığı karıstırıyosun diye aslında üzüldüm ama bugün kv kalıcaklar sizce kv oradan almalı mıyım ?cünkü aşırı ilgisizler bunu bende gördüm eşim annem onlardan bişey istemez dedi ama kv yaşlı 4 gün kalıcak eltim acaba iyi bakabilir mi yoksa kv ev yemeği yapıp göndermeli miyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?