• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltimm

wellknown

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2017
26
13
3
33
Merhabalar KK üyeleri ;

Öncellikle yeni üye oldum. Konum biraz uzun olabilir, bu yüzden okuyan herkese teşekkür ederim. Direk konuya geçiyorum. 26 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. Esim ve benim iyi mesleklerimiz var cok sukur. Ama benim derdim eltim. Nişanlıyken eşimin abisini ve yengesini 1 hafta misafir ettik. (evlenip oturacagımız evde ) Çünkü nisanlimin ailesi ve abisi baska bir sehirde yasiyor. Biz evimizde kalmadan onlar kaldilar yani. Hicbir sikinti yok bunda benim acimdan.

Ama şoyle bir durum yasandi; nisanlimla hic o gune kadar tartismadigimiz sekilde abisi ve yengesinin yaninda tartistik. Ve nisani atma noktasina kadar geldim. Uzun sevgililik surecimizde bile 1 kere bile ayrilmayan biz o gun deliye donduk. Sebebi ise yengesinin ve abisinin bize surat asmasindan kaynaklandi aslinda o an da hazmedemedim. Ama bir kac saat sonra biz sakinlestik hicbir sey olmamis gibi devam ettik.. Ama ben uzun sure atlatamadim bu durumu tanimadigim iki insanin yaninda rezil olmustum ve su an en dusuk seviyede antidepresan kullaniyorum 10 aydır.

Ve dugunumuz oldu bitti vs. eltim facebook ve instagramimda ekliyken beni bir anda beni sildi. 1 ay sonra da esimi sildi. Hicbir muhabbettimiz samimiyetimiz olmamasina ragmen boyle bir sey yapti. Ki ben onu beni sildikten sonra cocugu hastalandi aradim ve mesaj attim. Benimle soguk soguk konustu. Ve simdi bayramda hep birlikte olacagiz nasil davranmaliyim?? Yuzune karsi beni neden sildigini sormali miyim? Ya da bu hareketini kv kp soylemeli miyim?

Kv-kp katmaya gerek yok bence.
Acikca sorun bi problem mi var diye eger yok derse ustelemeyin siz ustunuze duseni yapmis olursunuz.
Bu arada bence bu kavga olayinin ozellikle onlarin yaninda gecmis olmasi modlarini dusurmus ya da sizle arasindaki olan iliskiye etki etmis olabilir. Ama bu hakli bir sebep degil.

Belki yanlarında tartışmanızdan dolayı , üzerlerine alındılar bu yüzden silmş olabilirler sosyal medyadan...
En güzeli sorup öğrenmek.

Kavga sebebi ne

Hep duygularınız uçlarda mı

Yani başka şehirdeki elti ve kayın yanında kavga ettik diye antidepresanlık olmak fazla geldi bana

Neden otelde vs kalmadı da gelip sizin evde kaldılar hem de bir hafta muhtemelen ilk anda sorun edilmese de sonra bu patlamış

Bayram'da da merhaba merhaba oldu bitti

Kv de evinde karşılaştığında akraba hiç tanımadığınız birisi ile bayram ziyaretinde karşılaşmış gibi soğuk mesafeli olun işte nasılsınız iyi Bayram'lar sonra da bak önüne otur

Merhabalar KK üyeleri ;

Öncellikle yeni üye oldum. Konum biraz uzun olabilir, bu yüzden okuyan herkese teşekkür ederim. Direk konuya geçiyorum. 26 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. Esim ve benim iyi mesleklerimiz var cok sukur. Ama benim derdim eltim. Nişanlıyken eşimin abisini ve yengesini 1 hafta misafir ettik. (evlenip oturacagımız evde ) Çünkü nisanlimin ailesi ve abisi baska bir sehirde yasiyor. Biz evimizde kalmadan onlar kaldilar yani. Hicbir sikinti yok bunda benim acimdan.

Ama şoyle bir durum yasandi; nisanlimla hic o gune kadar tartismadigimiz sekilde abisi ve yengesinin yaninda tartistik. Ve nisani atma noktasina kadar geldim. Uzun sevgililik surecimizde bile 1 kere bile ayrilmayan biz o gun deliye donduk. Sebebi ise yengesinin ve abisinin bize surat asmasindan kaynaklandi aslinda o an da hazmedemedim. Ama bir kac saat sonra biz sakinlestik hicbir sey olmamis gibi devam ettik.. Ama ben uzun sure atlatamadim bu durumu tanimadigim iki insanin yaninda rezil olmustum ve su an en dusuk seviyede antidepresan kullaniyorum 10 aydır.

Ve dugunumuz oldu bitti vs. eltim facebook ve instagramimda ekliyken beni bir anda beni sildi. 1 ay sonra da esimi sildi. Hicbir muhabbettimiz samimiyetimiz olmamasina ragmen boyle bir sey yapti. Ki ben onu beni sildikten sonra cocugu hastalandi aradim ve mesaj attim. Benimle soguk soguk konustu. Ve simdi bayramda hep birlikte olacagiz nasil davranmaliyim?? Yuzune karsi beni neden sildigini sormali miyim? Ya da bu hareketini kv kp soylemeli miyim?
antidepresan kullanmaya sebep sadece o olay mı inanılmazsınız...
bence o yokmuş gibi davranın hiç ses çıkarmayın önemsemeyin bile.

Kavga sebebi ne

Hep duygularınız uçlarda mı

Yani başka şehirdeki elti ve kayın yanında kavga ettik diye antidepresanlık olmak fazla geldi bana

Neden otelde vs kalmadı da gelip sizin evde kaldılar hem de bir hafta muhtemelen ilk anda sorun edilmese de sonra bu patlamış

Bayram'da da merhaba merhaba oldu bitti

Kv de evinde karşılaştığında akraba hiç tanımadığınız birisi ile bayram ziyaretinde karşılaşmış gibi soğuk mesafeli olun işte nasılsınız iyi Bayram'lar sonra da bak önüne otur

antidepresan kullanmaya sebep sadece o olay mı inanılmazsınız...
bence o yokmuş gibi davranın hiç ses çıkarmayın önemsemeyin bile.

Takıntılı ve hassas biriydim. Aşagilanmis ve rezil olma duygusunu kaldiramadim. Ve bir pskologa gitmeyi tercih ettim ve sonra pskytr.

bi arkadaşım beni silmişti sosyal medyadan. ama cidden sebebi yoktu olamazdı yani.
kız arkadaşından ötürüydü biliyodum ben. ama çok kırılmıştım çünkü kötü davranışım veya gereksiz samimiyetim yoktu hani el kol hareketleri fln.
gidip sormuştum. geveledi kıvırdı fln. salak

Çok ilginç bir konu yani başkasının yanında tartsitiniz diye mi antideprasana başladınız? Yani bunu bu kadar taktıysanız evlenmeseydiniz. Şimdi de sizi sosyal medyadan sildiler diye dertlenmişsiniz. Tepkileriniz farklı geldi bana. Silerlerse silsinler nedir yani? Ben olsam konuşurlarsa konuşurum susarlarsa susarım. Şimdi siz sorsanız niye sildiniz beni diye ya da kv falan sordursaniz iyi bir cevap alacağınızı düşünmüyorum bundan da etkilenirseniz ne olacak daha fazla yıpranacaksınız

Son düzenleyen: Moderatör:
Takıntılı ve hassas biriydim. Aşagilanmis ve rezil olma duygusunu kaldiramadim. Ve bir pskologa gitmeyi tercih ettim ve sonra pskytr.

Ama işte rezil olma duygusu gerektirecek durum yok

Herkes tartışıyor bu hayatın gerçeği

Bunun elti ve kaynın yanında olması sizi bu kadar yıpratmamalı

Muhtemelen eşiniz bunu onlara yahut annesine söyledi onlar da sizinle muhatap olmamak için sildi

Ben de büyük ihtimalle öyle yapardım bu kadar abartılı hassas insanla uğraşamam benden uzak olsun derdim

Ama işte rezil olma duygusu gerektirecek durum yok

Herkes tartışıyor bu hayatın gerçeği

Bunun elti ve kaynın yanında olması sizi bu kadar yıpratmamalı

Muhtemelen eşiniz bunu onlara yahut annesine söyledi onlar da sizinle muhatap olmamak için sildi

Ben de büyük ihtimalle öyle yapardım bu kadar abartılı hassas insanla uğraşamam benden uzak olsun derdim

Baskasinin yaninda kavga etmek sizce rezillik ya da kaba bir davranis degil mi? Sahsen ben kendime yakistiramamistim.

Ama whatsap durumumdan paylastigim resimlere dakikasinda bakiyor. Muhattap olmak istemeyen insan neden ordan takipte??

Sosyal medya hesabınızı kontrol edecek kadar neden onemsiyorsunuz bu elti kişisini silip silmedigini kontrol etmissiniz ve neticeyi almissiniz.Bence gidip sormanız kendi ağzınızla küçücük bir mesele için küçük dusmenizi sağlar yüzümüze söylemese bile "Ne kadar önemli biriymiş ki beni takip ediyor" diye düşünebilir önemsemeyin bilmiyor gibi davranın kiskancliktan sildiyse zaten yakında size tekrar istek yolar merak etmeyin.

Baskasinin yaninda kavga etmek sizce rezillik ya da kaba bir davranis degil mi? Sahsen ben kendime yakistiramamistim.

Ama whatsap durumumdan paylastigim resimlere dakikasinda bakiyor. Muhattap olmak istemeyen insan neden ordan takipte??

Bakar merak eder ama işte sizinle bir paylaşıma girmek istemez

Burada ne konular var eltim Kv ile foto koydu Bana nispet yaptı vay kocasını övdü laf soktu vs diyen bu tarz bir olay içinde kalmak istememiştir

Burada ne konular var eltim Kv ile foto koydu Bana nispet yaptı vay kocasını övdü laf soktu vs diyen bu tarz bir olay içinde kalmak istememiştir

İşte öyle biri degilim. Sosyal biriyim herksle iyi gecinen misafiri eksik olmayan insani insan oldugu icin deger veren.. eltimle oyle oluruz diye dusunuyordum ama gereksiz kapris yapmis anlasilan dediginiz gibi mesafeyi korumak gerek o zaman..

. Bence whatsapptan engelle gitsin senden rahatsız olup sosyal medyadan silen insan senin durumunu merak edip bakmaz sorun sende değil onda ;)

Back
X