- 22 Ocak 2010
- 7.158
- 19.671
- 498
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçen bayram ne yaptınız?
kv ve kp söylemekteki amaç nedir? anlayamadımda ? şikayetmı edıceksınız küçük çocuk gibi. görüşmek istemıyormus demekkı ayıp etmıssınız zaten eltınıze kusura bakmayın yanınızda tartıstık hoş olmadı dedınızmı bence demelıydınız
Yeni evlenecek insanların evinde kalınır mi yahu ? Gitsin otelde kalsınlar ... hem siz çift olarak o evde hiç kalmamissiniz, hem de sizin evinizi otel gibi kullanıyorlar ..yalnız yanlarında tartışmak iyi olmamış ..farklı bir odaya yada balkona cikabilirdiniz. .Merhabalar KK üyeleri ;
Öncellikle yeni üye oldum. Konum biraz uzun olabilir, bu yüzden okuyan herkese teşekkür ederim. Direk konuya geçiyorum. 26 yaşındayım ve 7 aylık evliyim. Esim ve benim iyi mesleklerimiz var cok sukur. Ama benim derdim eltim. Nişanlıyken eşimin abisini ve yengesini 1 hafta misafir ettik. (evlenip oturacagımız evde ) Çünkü nisanlimin ailesi ve abisi baska bir sehirde yasiyor. Biz evimizde kalmadan onlar kaldilar yani. Hicbir sikinti yok bunda benim acimdan.
Ama şoyle bir durum yasandi; nisanlimla hic o gune kadar tartismadigimiz sekilde abisi ve yengesinin yaninda tartistik. Ve nisani atma noktasina kadar geldim. Uzun sevgililik surecimizde bile 1 kere bile ayrilmayan biz o gun deliye donduk. Sebebi ise yengesinin ve abisinin bize surat asmasindan kaynaklandi aslinda o an da hazmedemedim. Ama bir kac saat sonra biz sakinlestik hicbir sey olmamis gibi devam ettik.. Ama ben uzun sure atlatamadim bu durumu tanimadigim iki insanin yaninda rezil olmustum ve su an en dusuk seviyede antidepresan kullaniyorum 10 aydır.
Ve dugunumuz oldu bitti vs. eltim facebook ve instagramimda ekliyken beni bir anda beni sildi. 1 ay sonra da esimi sildi. Hicbir muhabbettimiz samimiyetimiz olmamasina ragmen boyle bir sey yapti. Ki ben onu beni sildikten sonra cocugu hastalandi aradim ve mesaj attim. Benimle soguk soguk konustu. Ve simdi bayramda hep birlikte olacagiz nasil davranmaliyim?? Yuzune karsi beni neden sildigini sormali miyim? Ya da bu hareketini kv kp soylemeli miyim?
Yeni evlenecek insanların evinde kalınır mi yahu ? Gitsin otelde kalsınlar ... hem siz çift olarak o evde hiç kalmamissiniz, hem de sizin evinizi otel gibi kullanıyorlar ..yalnız yanlarında tartışmak iyi olmamış ..farklı bir odaya yada balkona cikabilirdiniz. .
Son olarak ,eltinden otomatikman uzaklasmissin daha ne istiyorsun ? Böyle tuhaf hareketleri varsa zaten uzak olsun ..
Bu ilk değil o zaman ..sanırım sürekli bir dengesizlik var ..kıskançlık da sezdim ..uzak olmak en iyisi tabi ..aileler sebebiyle bu olamıyorsa da mesafeli olmak en güzeli ..bugün can ciğer kuzu sarması olursunuz, yarın bir dengesizliği tutar ,zamanına ,emeğine yazık olur ..Haklisiniz galiba en iyisi hic yuz goz olmamak. Bir kere daha evlenmeden esimi engellemisti esim profiline ben ve annesiyle resmini koyduktan sonra esim ailesine soylemisti ve ailesi eltime sormustu yanlislikta yaptim falan demisti.. sanirim simdi ben sorsamda farkli bir cebap alamam
Takıntılı ve hassas biriydim. Aşagilanmis ve rezil olma duygusunu kaldiramadim. Ve bir pskologa gitmeyi tercih ettim ve sonra pskytr.
Baskasinin yaninda kavga etmek sizce rezillik ya da kaba bir davranis degil mi? Sahsen ben kendime yakistiramamistim.
Ama whatsap durumumdan paylastigim resimlere dakikasinda bakiyor. Muhattap olmak istemeyen insan neden ordan takipte??
Ben hicbir sey yapmamisken benim evimde kalip bana surat yapan birilerini cekmek zorundamiydim? Belki misafir diyip sabretmeliydim ama olmadi.
Konu sahibi evlenmeden eltisinin evinde kalmasına izin veriyor. Herşey güzel giderken, eltinin ve kayının birdenbire suratı düşüyor. Konu sahibi ve nişanlısı eltinin ve kayının suratları düştüğü için kavga ediyorlar. Sonra da kavga ettikleri için özür eltiden ve kayından özür diliyorlar. Suratları düştü diye konu sahibi eşiyle neden kavga ediyor? Burası önemli... Konu sahibini daha önceden tanırlar mıydı? Bende misafirliğe gittiğim bir yerde, hele ki yeni evlenecek biri evini bana açtıysa ve bu kibarlığı yaptıysa, durup dururken suratımı asmam...Evet aynen öyle şekerim. Sana surat yaptığını nerden biliyorsun peki? Ne amaçla geldiler belki işleri yolunda gitmemiştir.yani mutsuz olmasını gerektirecek 50 sebep vardır. Belki kocasıyla kavgalıydı. Gerçekten biraz garip tepkiler veriyorsun gibi geldi.
Misafiri olduğum yerde benim "suratsiz" olmam yüzümden kadın kocasıyla kavga etse ben de her yerden silerdim onları. Bir daha yaşamım boyunca da oraya gitmezdim. Ben senin düğününe de katılmadım ama eltin nazik bir insanmış yine de
WhatsApp fotonu değiştirince kimlerin baktığı görülüyor mu?
Konu sahibi evlenmeden eltisinin evinde kalmasına izin veriyor. Herşey güzel giderken, eltinin ve kayının birdenbire suratı düşüyor. Konu sahibi ve nişanlısı eltinin ve kayının suratları düştüğü için kavga ediyorlar. Sonra da kavga ettikleri için özür eltiden ve kayından özür diliyorlar. Suratları düştü diye konu sahibi eşiyle neden kavga ediyor? Burası önemli... Konu sahibini daha önceden tanırlar mıydı? Bende misafirliğe gittiğim bir yerde, hele ki yeni evlenecek biri evini bana açtıysa ve bu kibarlığı yaptıysa, durup dururken suratımı asmam...
Evet aynen öyle şekerim. Sana surat yaptığını nerden biliyorsun peki? Ne amaçla geldiler belki işleri yolunda gitmemiştir.yani mutsuz olmasını gerektirecek 50 sebep vardır. Belki kocasıyla kavgalıydı. Gerçekten biraz garip tepkiler veriyorsun gibi geldi.
Misafiri olduğum yerde benim "suratsiz" olmam yüzümden kadın kocasıyla kavga etse ben de her yerden silerdim onları. Bir daha yaşamım boyunca da oraya gitmezdim. Ben senin düğününe de katılmadım ama eltin nazik bir insanmış yine de
Misafir oldugunuz bir yer de surat asmak bence ev sahibine yapilmis bir ayiptir. Moraliniz bozuksa gitmeyyeceksiniz ya da o gun icin gulumseme maskenizi suratiniza takacaksiniz. Bence siz cok agresif bir insansinz kimse kimseye boyle tepkiler veremez