- 19 Mart 2017
- 2.274
- 3.263
- 133
- Konu Sahibi Renklipuantiye
Bence siz aynı şeyden bahsetmişsiniz.
Neden konu donlarda kaldı anlamadim
Kibir olayına su şekilde katılıyorum. Etrafimda var öyle benim evim, kimse bakmasın görmesin diye misafir çağırınca odalarını kitleyenler bile var daha yeni gelin evinde. Sanki insanlar eşyasını yiyecek. Arkadaş bunu demek istemiş bence o evime sokmazdım anında kovardım diyenlere cevaben.
Evet yatak odasını kız düzeltse daha iyi olur. Görünmesini istemediği şeyler olabilir.
Ama istemezdim kovardım olayı bana da çok saçma geldi.
Mesela 5.5 yıl önce benim ev dizmemde 5 gorumcem 1 kv var. Benim de bi kız kardeşim var sadece. Ev dizmeye gideceğimiz zaman ben hiç biz yaparız siz gelmeyin demeyi düşünmedim. Açıkçası bilmiyordum da kız tarafının yapacağını kk da öğrendim. Geldiler yüklendi eşyalar. Ben annem kızkardeşim. Onlarda 5 görümce 1 kv. Eşimin teyzesi. 3 yeğeni. 2 kuzeni ve eşim. Toplam 3 erkek de taşımak için. Yani çoğunluk onlardı.
Benle kizkardesim yatak odasını dizdik. Birisi yataklarımi yastiklarimi dolaba dizdi. 2 3 kişi paketlerden çıkan bulasiklarimı makinaya dizdi. Kalanını elde yıkadı. Birisi salonu silip edip halisini serdi cıktı. Biri banyoya girdi yerleştirdi paspasıdır bornozudur . Kimse gelip donlarima da bakmadi.
Iyiki de geldiler. Yoksa 3 gun icinden cikamazdim. Hatta o an sey dusunmustum. Yapsınlar yardım etsinler, niye yarın öbür gün gelip evime süzülecekler kardeşimizin evi diye. Cefasini da ceksinler şimdi diye![]()
Donlar önemli

Aslında sonuç hep aynı yere varıyor tercih.. Sen hoşlanırsın rahatsız olmazsın ben rahatsiz olurum istemem hepimiz aynı olamayız ki . Saygı duymak lazım değil mi .
Benim gibi tek yapan da yoktur galiba :) ama gerçekten kafam rahat istediğim gibi sakin sakin hallettim hiç pişman değilim :) Kibirimden mi yaptım şimdi . Koskoca bir genelleme yapılınca olmuyor işte .
Hani bazıları kapı kilitliyor vs yazmışsıniz ya o "bazıları" heryerde onlar yüzünden herkesi yaftalayalim mi simdi ne yapalım :)