Arkadaşlar bende yazıp içimi dökmek istiyorum artık. Eşimle cok severek evlendik mutlu bir evliliğimiz var. Benim sorunum sevgili eltim.
Kendisi devamlı bana bir hava atma derdinde. Açıkcası maddi manevi eş ev ve fiziksel olarak her yönden ondan Allah'ıma şükür Artı durumdayım. Benim ona belki hava atıp laf sokmam gerekirken aksine o bunun peşinde. Bunun eşim de farkında aramızda konuşuyoruz ve bana hak veriyor. Aslinda eltimi seviyorum da yeri geldiğinde cok iyi anlaşıyoruz. Zaten benim bir laf sokma ya da hava atma çabam olmadığı için benden yana bir sorun çıkmıyor. Ama bu laf sokmaya çalısmasından sıkıldım. Yani fesatligi her hareketinden cümlesinden kendini ele veriyor. Annem kendini eksik gördüğü için on plana çıkmaya Çalışıyor diyor sen ses etme sus duyor. Susuyorum bende aileyiz diyorum eşim beni anladıktan sonra ne Önemi var diyorum ama bazen de laf ağzımın ucuna kadar geliyor tutamicak gibi oluyorum kendimi. Sizce ne yapmam Lazım susmaya devam mi yoksa onun laf sokmalarına Karşılık vermeli miyim ???