Eltisine gıcık olanlar hadi nerdesiniz?

havi1453

kocişinin bitanesi
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2011
1.058
253
323
ben eltime gıcık oluyorum eşimle 10 yıl çıktık eltim biz çıkarken eşimin ailesini bana kötülerdi sürekli evlendik hep surat yapar kendisi.gerçi şu anda çoooooooook mutlu bende daha tık yok o 2.çoçugunu dogurdu geçen ay ilk çoçugu kız ikincisi erkek oldu havasından yanına varılmıyor çıldırcam birisi akıl versinnnnnnnnnnnnn

bak ne dicem iyi biri olsa zaten sana karalamaz bulundugu aileyi evii sen uzaklaş ondan pek muhattap olma

bak ne dicem iyi biri olsa zaten sana karalamaz bulundugu aileyi evii sen uzaklaş ondan pek muhattap olma

canım zaten çok fazla gidip gelmiyorum kendisiyle söyladim ya nerde küçük bi bebiş görsem üzülüyorum bide elti felan çekemiycem

Kızlar merhaba elti mağdurlarından biride benim kendisinden o kadar nefret ediyorum ki sormayın kendisi iğrenç görgüsüz arsız insanın teki fesat yarabbim böyle insanlardan herşey beklenir onlardan bizi korusun

Çok mutlu olduğu, iki çocuğu olduğu için mi gıcık oluyorsunuz, burayı anlamadım.

ben eltime gıcık oluyorum eşimle 10 yıl çıktık eltim biz çıkarken eşimin ailesini bana kötülerdi sürekli evlendik hep surat yapar kendisi.gerçi şu anda çoooooooook mutlu bende daha tık yok o 2.çoçugunu dogurdu geçen ay ilk çoçugu kız ikincisi erkek oldu havasından yanına varılmıyor çıldırcam birisi akıl versinnnnnnnnnnnnn

Eltin 2. çocuğu doğurdu ve mutlu diye mi gıcık oluyorsun?

yoksa sana karşı olumsuz tavırları mı var?

başkalarının mutsuzluğundan mutlu olmak,
başkalarının mutluluğundan mutsuz olmak...
ilginç bir bakış açısı..

Kötüleme isini anlamıyorum altında iyi birsey de göremiyorum..
Evin daha icine girmemis bir kıza böyle seylerin anlatılması cok yanlıs.
Karsı tarafın sorun ettigi seylerde hep bireysel seyler.
Aslında burda dillendirmek istemiyordum ama, sevgilimin abisi' nin bebegi oldu, tanısmıstım ailesiyle samimi degildim yalnız, bebegi görmeye gittim gözünaydın olsun' a evi isime cok yakın zaten cok karsılasırdık. Bana öyle seyler dedi ki, sasırdım kaldım. Öyle bir öfkeyle anlatıyor ki, bende kıza kimbilir ne yaptılar? diye düsündüm. Ama anlattıkları karsısında sok oldum cünkü tüm anlattıkları, incir kabugunu doldurmayacak tarzda seylerdi.

O kadar alınan, darılan bir insan ki, erkek arkadasıma kızmıs onlara yardım etmiyor diye bunu bana söyleyince ne diyecegimi sasırdım zaten ne diyecegimi bilemedigimden de mimiklerimle cevap verdim. Tabiki' de gıcık olmuyorum ona. :34:

Bence sende olmamalısın.. :3:
Eltinin senin cocugun olmuyor diye sana hava atıyor degil de, cocugu oldu diye mutlu olmasını, cocuklarını sevmesini sen yanlıs anlıyor olabilir misin?

Son düzenleme:
Ben onların mutluluğundan mutsuzluk cıkarmıyorum kızlar yalnız anlamayın sakın bize yaptıkları biz nişanlım ile ilk tanıştığımız dönemlerde ne ben nede o nişanlıydık kız benim nişanlıma msn den bireysel kendine ait olan resimleri yollamaya başladı bır oldu sesimi cıkarmadı 2 oldu yine bişi demedim 3 oldu artık yeter yane demeye başladım bana göre normal bişi degil kızlar bu tarz şeyler abisi ile olan çekimleri olsa anlarım ne diye paylaşılır ki bu tarz şeyler anlamam ardından geçen sene eylül ayında onların nişanı oldu benım nısanlım oraya gıttı benım nısanlımın fotograflarını paylastı facebook ardından kuzenıne altına yorumlar yaptırmalar felan ardından bızım nısan fotolarımızı bukup albümün içine koymalar ve ben ona güzel bir dille nişanlımın agzından msj attım resmi kaldırmasını istedim 1 sayfa dolusu hakaret mesajları benım nısanlıma sen kımsın sana benım kuzenlerım yorum yapsın onların hepsını ben yaptırıyorum benım kuzenlerımın hepsı evlı nısanlı sanamı kaldılar neler neler kusura bakmayında böyle bır ınsanı sevmem ıcınde aklımdan zorumun olması gerek

Ben onların mutluluğundan mutsuzluk cıkarmıyorum kızlar yalnız anlamayın sakın bize yaptıkları biz nişanlım ile ilk tanıştığımız dönemlerde ne ben nede o nişanlıydık kız benim nişanlıma msn den bireysel kendine ait olan resimleri yollamaya başladı bır oldu sesimi cıkarmadı 2 oldu yine bişi demedim 3 oldu artık yeter yane demeye başladım bana göre normal bişi degil kızlar bu tarz şeyler abisi ile olan çekimleri olsa anlarım ne diye paylaşılır ki bu tarz şeyler anlamam ardından geçen sene eylül ayında onların nişanı oldu benım nısanlım oraya gıttı benım nısanlımın fotograflarını paylastı facebook ardından kuzenıne altına yorumlar yaptırmalar felan ardından bızım nısan fotolarımızı bukup albümün içine koymalar ve ben ona güzel bir dille nişanlımın agzından msj attım resmi kaldırmasını istedim 1 sayfa dolusu hakaret mesajları benım nısanlıma sen kımsın sana benım kuzenlerım yorum yapsın onların hepsını ben yaptırıyorum benım kuzenlerımın hepsı evlı nısanlı sanamı kaldılar neler neler kusura bakmayında böyle bır ınsanı sevmem ıcınde aklımdan zorumun olması gerek

Eger anlattıgınız karakterde bir insan ise, gercekten korkulur ve sevmemenizi de anlarım sevilecek bir yanı yok cünkü.
Ama bunları dert etme artık görme, duyma muhatap olmak zorunda degilsin nasılsa.

Konuyu açan havi1453, detaylandıran akdenizmavisi3407... Ben mi çoklu üyelik gibi algıladım yoksa bu işte bir yanlışlık mı var?

Kızlar ben bırkac yorumu hızlı okudum ve benım msj cevap verıldı sandım kusura bakmayın olsun böylelıkle ıcımı dokmus oldum gercekten bunlar bırkacı bıldıgınız gıbı bır ınsan degıl bende hosnut degılım esım olcak kısının kardesının esı ıle problemlı olmaya nısanlım son olarak artık bana dedı sen konussan bıle bu saatten sonra ben ıstemıyorum o ınsanla konusmanı böylelerınden bıze her zarar gelır dedı bızım ıcın bu saatten sonra bıtmıstır zaten abısı de oyle dıyemedıkı sen kımsın daha bıze gelın olmadan benım kardesıme hakaret edıyorsun dıye ama yapamadı kardes degıl es daha agır bastı

kızlar benim sorunum çok büyük eltimle birbirimizi sevmiyoruz onun yaşı büyük ben önce evlendim diye komplekse girdi kıskandı (tabi herkes benim kıskandığımı düşünüo)ağzında allh kelamıyla konuşuo inş maş ay gunak yazık diye herkesi inandırıo benim sanssızlığım eşimle mesajlaşırken onun hakkındaki mesajlarımızı okudu hemde 2 kere yakalandık ve tüm olaylar ben,m üstüme döndüü yani oda açık bulduya vurdukça vurdu iki kardeş düşman oldu nerdeyse birbirlerini öldürcekler arada bişi yok kız herseyi takıo üstüne alınıo benim kayınvalidemlere gitmemi istemio herkes bana tavır alsın istio bana karsı herkesin görüşü değişti ama ii davranıolar ben suçlu değilim başıma buyuk bi talihsizlik geldi işte oda kozları eline almış oldu yaptıkları yazılcak anlatılcak gibi değil bana bi akıl veriri can ciğer kardeşler düşman oldu herkes beni suçlu ıkı yuzlu bilio napcam ben ya mutlu evliliğm bile çatırdıyo suçlanmaktan bıktım kendimi ifade de3mez oldum offfff yazdıkca yazasım gelio.....:((:(:(bu arada daha bi yıl bile olmadı o daha flöttü bu olaylar olunca şimdi daha yeni evlendi evlenmez olaydı.......

4 eltim var hiçbirini sevmiyorum hepsi birbirinden gıcık allahın cezaları kıskanç görgüsüz terbiyesiz sonradan görmeler oh be içim rahatladı topiği açandan allah razı olsun:kkk:

İtiraf ediyoruummmmmmmm bende eltimi sevmiyorummmmm :9: kıskanç kibirli iki yüzlü ve son derece kompleksli biri neyseki evimizi yolumuz işimiz düzenimiz ayrıda sık görüşmek zorunda kalmıyorum :1: sevmediği eltisiyle kayınvalidesiyle sürekli beraber olmak zorunda kalan arkadaşlara Allah sabır versin tez günde kurtarsın diyorum :9:

ben eltimi cok severim , iyi niyetli bir kadin kayinvalidemler zamaninda cok ezmisler iyi niyetinden tabiki.

sizin meseleniz de cok ilginc , yani eltinizin icin ve benzeri örnekler icin diyebilirim ki insanin sevgilisinin veyahut müstakbel esinin kardesi ile bu tarz iliskiler hastalikli mesafeyi koymak lazim , resmiyet gibisi yoktur. hic muhatap olmayin böyle insanlarla, ancak basiniz agrir, aman onun dedi bunu ima etti bosverin gitsin.

diger yandan facebook da neler dönüyormus öyle bunu da bu forumdan ögrendim :S

elti önceden aileyi sana kötülemiş, peki sen tam tersi aileni iyi olduklarını mı gördün?..
elle tutulur bişey anlatmamışsın ki ,bence sen eltiyi çocuk yüzünden kıskanıyorsun..

Back
X