he he başlığı görürgörmez atladım ben ben benbende 2 tane var biri cahil ne söylediğini bilmez ama çokta kötü değil diğeri içten pazarlıklı baştan beri beni sevmedi hatta eşimle flört dönemimizde eşimi başkalarıyla tanıştırmaya kalktı yani baştan beri sevemedik birbirmizi.... ikiside aynı şehirde görümcelerde onların olduğu şehirde Allah muhabetlerini arttırsın şükürler olsun farklı bir şehirdeyiz bayramda seyranda işte arada gittiğimizde de söylediklerin kulaklarımı kaatıyorum,çok muhattap olmuyorum ne halleri varsa görsünler diyorum...hatta birinde benim arkamdan konuşuyolardı bana çok bilmiş ,kendini beğenmiş,öğretmen olmuş ama kibirinden geçilmiyo gibi laflar ediyolardı bende lafın üstüne geldim benden bahsettiklerini tabiki biliyordum ama kavga etmedim hiçbir zaman bende aaa kimmiş o terbiyesiz banada söyleyin bende öğreneyim dedim şook oldular hepsi birbirne baktı ses çıkaramadılar...yarın bayram malum gitcez yine..umursamıyorum yoklarmış gibi davranıyorum böylece huzursuz olmuyorum aksine kendileri deli oluyor...
Lafın üzerine gelmişsiniz, süper olmuş. Gerçi utanmaz da pek böyleleri.