- Konu Sahibi aysezeynep
-
negatif elektrik alıyorum derken
aranızda tartışmamı yaşandıda böyle hissediyorsunuz
ya da sizemi öyle geliyor anlayamadım.
Negatif elektrik?
Bir tartışma,herhangi bir atışmaa vs..vs..bunlar olduda mı siz negatif elektrik alıyorsunuz?
Zaten bütün gün çalışıyormuş eltiniz..Nefesi bile sizi neden bu kadar rahatsız eder...detaylar önemli tabi..
Sevmek zorundan değilsiniz tabi ama aile içinde huzurunuz için,hiç kendinizi kasmayın..Siz ne kadar çok "karşımda eltim oturuyor"kısmına odaklanırsanız ,o kadar rahatsız olmaya devam edeceksiniz..
Ya da arkadaşların dediği gibi ..Çalın kapısı sizi ve onu rahatsız eden olay nedir konuşun..belki de boşu boşuna bu kadar dert ediyorsunuz..KArşıdakinin ne kadar insan oldugu çok önemli tabi ama tatlı dil,güleryüz bence tüm sorunları aşar...
Hani bazı insanlar vardır konuşması,bakışları, gülmesi,düşünceleri size hiç uymayan...size gülerken bile samimi olmadığını hissedersiniz...yüzü mahkeme duvarı gibi olan...hep siz konu açarsınız konuşmak için veya hep siz alttan alırsınız, hep siz jestler yaparsınız....o da belki arada binde bir yapar ama zorlama....benim onunla aramda bir kavgam olmadı, bağrışmam kötü sözüm vs....
ama ondan pozitif bir elektrik almıyorum,onunlayken mutsuzum. ondan haz etmeme karşılık yine de mümkün olduğunca güleryüzlü ve iyi davranmaya çalışıyorum...ama artık karşılıklı oturmak istemiyorum. karşımda duvar olsun ama o olmasın istiyorum... inşallah aynı site içinde başka bir daire alıp gelecek sene taşınmak istiyorum....
belki o da benden elektrik almıyordur.. benim tavsiyem yakın akrabalrla bu kadar yakın oturmak kesinlikle doğru değil.bir üst sokak bir üst mahalle olsun ama karşılıklı olmasın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?