• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltisiyle karşı karşıya oturanlar

aysezeynep

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2010
29
2
36
İstanbul
eltimden negatif elektrik alıyorum. onun da benden negatif elektrik aldığını düşünüyorum. ama maalesef evlerimiz karşılıklı aynı kattayız....gerçi 5 aydır çalışıyor. ama yine de nefesi yetiyor benim için... bana niye ordasın vs... demeyin çünkü olan olmuş...

aynı sitede başka bir daireye çıkmak sizce bir çözüm olur mu? hadi diyelim çıksam millet ne der? benim iki küçük oğlum ,onun ise bir kızı var.mecburen yüz yüze bakmak zorundayız.hem akrabayla ilişkiyi kesmek dinen uygun değil. hal böyleyken ne yapmalı??? şu negatif elektrik olayını nasıl çözmeeli?

negatif elektrik alıyorum derken
aranızda tartışmamı yaşandıda böyle hissediyorsunuz
ya da sizemi öyle geliyor anlayamadım.

negatif elektrik alıyorum derken
aranızda tartışmamı yaşandıda böyle hissediyorsunuz
ya da sizemi öyle geliyor anlayamadım.

bende eltimle altlı üstlü oturucam zor olacak gibime gelioyor bide nişanlımın ailesi çok sever her yerde överler onu bana gelince şimdilik birşey yok hala ona tek gelin gibi davranıyorlar

Siz başka bir eve çıkarsanız eltinizin ağzına laf vermiş olursunuz bu da daha sinir bozucu olur.Zor bir durum sabredin belki eltiniz taşınır.

siz guzel guzel yaklasmayı deneyın o zamn ,nefesı bıle yetıyo dıyerek sızde kötu bı elektrık yaratıyosunuz bence

belliki bişiler yaşanmış,mesafa koyun araya
oda size bayılmıyormuş baksanıza,zaten çalışıyormuş, nefestemi almasın kadıncağız
size yetiyormuşya:9::9:

biz üç eltiyiz bir de görümcemiz var. k.validem zamanında babadan kalma yerlerini inşaat firmasına vermiş hem kendisine hem çocuklarına birer daire almış. daha biz evlenmeden kendisi küçük olan daireyi seçmiş eşim ve kardeşleri de aralarında kura çekmiş. ortanca eltimle şu anda karşı karşıya oturuyorum. pek sıcak bir ilişkimiz yok. çünkü çok farklıyız. ama bu karşı karşıya oturmamıza sorun olmuyor. o ediyorsa bilemem de en azından ben etmiyorum. resmi bir komşuluk ilişkisi içindeyiz. birbirimizi gördüğümüzde selamlaşırız, nadiren müsait olduğumuzda çay, kahve içmeye birbirimize geçeriz. kendi adıma ziyaretleri kısa tutmaya çalışıyorum. çünkü bir şekilde konuyu k.valideme ya da k.pederime ya da görümceme getiriyor. ben de bu durumdan çok rahatsız oluyorum. onun dert ettiklerini ben dert etmiyorum çünkü. aileye ben neysem o da o. ikimiz de geliniz yorum yapmıyorum. ziyaret biraz uzun olsa ısrarla yorum yapmamı bekliyor ben de nezaketle sözünü kesip kalkıyorum.

siz de böyle yapabilirsiniz. dert etmeyin derim:)

bende eltimle birkaç ay altlı üstlü oturdum sonra eşimin işi dolayısıyla taşındık.bende eltim ve kaynımdan pek haz almıyorum.onlarında bize bayıldığını sanmıyorum açıkcası:97:bu nedenle gayet resmi bir ilişkimiz vardı.aslında akraba bu kadar resmi olmamalı ama bunu onlar istediler.görümcelerimle çok iyi anlaşırız aynı sıcaklığı ve iyi niyeti onlardan da görseydim onlarlada iyi anlaşırdım ama maalesef göremedim :19:kısacası eltim ve kaynıma mesafeli olmak için çok sebebim var.şimdi de arada gider 1-2 saat oturur geliriz
eşim emekli olunca oraya taşınma ihtimalim var ama şimdiden başka ev alma oraya taşınmama planları yapıyorum:23:
bu nedenle sevmediğin insanlarla birarada oturmanın ne kadar zor olduğunu bildiğim için allah yardımcın olsun diyorum
eğer evin malın değilse bencede bir bahane bulup evini değiştir:6:

bizim binada babaannem ve 2 elti altlı üstlü kankalar daire değiştire imkanlarıda var ama 2 elti iyidirler annemle dahada iyirler annem büyük elti ama biz aynı binada değiliz:27:

biz karsilikli oturmuyoruz hatta ayni semtte bile degiliz.birbirimizede bayilmamamiza ragmen eltim ordan buraya yetisiyo bana.sirf merakindan.neler yapiyorum diye.herseyimi kopyaliyo sinir oluyorum.mesafe önemli degil bence.keske o da benim negatif elektirigimden anlasada uzak dursa biraz benden.inanin hic arayi düzeltmeye calismazdim.nihayetinde elti.sanirim su dünyada beni onun kadar hic kimse kiskanmamistir:97:

Milletin ne düşündüğü sizi çok mu ilgilendiriyor ki?
Siz huzuru nerede bulacaksanız,imkanlar elverdiği sürece onu yapacaksınız.
Madem akrabayla küs durmak günah,millet onu der,bunu der diye düşünüyorsunuz..
Eltinizin kapısını tıklayıp,sarılıp öpüşün barışın..Böylece negatif elektrik,pozitife dönüşecektir emin olun..

Negatif elektrik?
Bir tartışma,herhangi bir atışmaa vs..vs..bunlar olduda mı siz negatif elektrik alıyorsunuz?
Zaten bütün gün çalışıyormuş eltiniz..Nefesi bile sizi neden bu kadar rahatsız eder...detaylar önemli tabi..
Sevmek zorundan değilsiniz tabi ama aile içinde huzurunuz için,hiç kendinizi kasmayın..Siz ne kadar çok "karşımda eltim oturuyor"kısmına odaklanırsanız ,o kadar rahatsız olmaya devam edeceksiniz..
Ya da arkadaşların dediği gibi ..Çalın kapısı sizi ve onu rahatsız eden olay nedir konuşun..belki de boşu boşuna bu kadar dert ediyorsunuz..KArşıdakinin ne kadar insan oldugu çok önemli tabi ama tatlı dil,güleryüz bence tüm sorunları aşar...

Negatif elektrik?
Bir tartışma,herhangi bir atışmaa vs..vs..bunlar olduda mı siz negatif elektrik alıyorsunuz?
Zaten bütün gün çalışıyormuş eltiniz..Nefesi bile sizi neden bu kadar rahatsız eder...detaylar önemli tabi..
Sevmek zorundan değilsiniz tabi ama aile içinde huzurunuz için,hiç kendinizi kasmayın..Siz ne kadar çok "karşımda eltim oturuyor"kısmına odaklanırsanız ,o kadar rahatsız olmaya devam edeceksiniz..
Ya da arkadaşların dediği gibi ..Çalın kapısı sizi ve onu rahatsız eden olay nedir konuşun..belki de boşu boşuna bu kadar dert ediyorsunuz..KArşıdakinin ne kadar insan oldugu çok önemli tabi ama tatlı dil,güleryüz bence tüm sorunları aşar...

Hani bazı insanlar vardır konuşması,bakışları, gülmesi,düşünceleri size hiç uymayan...size gülerken bile samimi olmadığını hissedersiniz...yüzü mahkeme duvarı gibi olan...hep siz konu açarsınız konuşmak için veya hep siz alttan alırsınız, hep siz jestler yaparsınız....o da belki arada binde bir yapar ama zorlama....benim onunla aramda bir kavgam olmadı, bağrışmam kötü sözüm vs....

ama ondan pozitif bir elektrik almıyorum,onunlayken mutsuzum. ondan haz etmeme karşılık yine de mümkün olduğunca güleryüzlü ve iyi davranmaya çalışıyorum...ama artık karşılıklı oturmak istemiyorum. karşımda duvar olsun ama o olmasın istiyorum... inşallah aynı site içinde başka bir daire alıp gelecek sene taşınmak istiyorum....

belki o da benden elektrik almıyordur.. benim tavsiyem yakın akrabalrla bu kadar yakın oturmak kesinlikle doğru değil.bir üst sokak bir üst mahalle olsun ama karşılıklı olmasın...

Hani bazı insanlar vardır konuşması,bakışları, gülmesi,düşünceleri size hiç uymayan...size gülerken bile samimi olmadığını hissedersiniz...yüzü mahkeme duvarı gibi olan...hep siz konu açarsınız konuşmak için veya hep siz alttan alırsınız, hep siz jestler yaparsınız....o da belki arada binde bir yapar ama zorlama....benim onunla aramda bir kavgam olmadı, bağrışmam kötü sözüm vs....

ama ondan pozitif bir elektrik almıyorum,onunlayken mutsuzum. ondan haz etmeme karşılık yine de mümkün olduğunca güleryüzlü ve iyi davranmaya çalışıyorum...ama artık karşılıklı oturmak istemiyorum. karşımda duvar olsun ama o olmasın istiyorum... inşallah aynı site içinde başka bir daire alıp gelecek sene taşınmak istiyorum....

belki o da benden elektrik almıyordur.. benim tavsiyem yakın akrabalrla bu kadar yakın oturmak kesinlikle doğru değil.bir üst sokak bir üst mahalle olsun ama karşılıklı olmasın...

sen benim eltiyi anlatmışsın galiba:9:aynen dediğin gibi biri
bizimde bir tartışmamız sürtüşmemiz olmadı ama ilişkimiz bu şekilde işte:97:
bu nedenle bende onunla aynı yerde oturmak istemem:50:seni çok iyi anlıyorum canım:31:

Back
X