- 22 Kasım 2010
- 11.212
- 19.917
- 498
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Aslında hayatımdaki bir sorun değil bu, sadece fikir almak için konu açmak istedim. eşimin abisi evleneli 2 yıl oluyor. tanışma, nişan, nikah kısa zaman içerisinde oldu ve tam pandemi dönemiydi. hatta sokağa çıkma yasağının olduğu günlerde isteme+nişan oldu. oğlum da o zamanlar küçüktü. dolayısıyla bu süreçte pandemi korkusundan dışarda kısıtlı zamanlarda, hep ailelerle birlikte görüştük eltimle. iyi birisine benziyor. hala benziyor diyorum çünkü kendisiyle bayram seyran dışında pek bir araya gelmişliğimiz yok. kızı tanımıyorum. evime kaç kez geldi tabii sonrasında ama hep başkaları da vardı aileden. en son ramazanda bizi yemeğe davet ettiğinde bir araya geldik, gene kalabalık içinde ayaküstü muhabbet ettik. yani arada karşılaştığınız, ayaküstü konuştuğunuz ama asla gerçek bir paylaşımda bulunmadığınız ve gerçekten tanımadığınız bir komşu gibi düşünün. konuşurken elektriğimizin tuttuğunu düşünüyorum. benden bir yaş büyük. aslında kendisiyle yaşantılarımız benzer, ikimiz de boşanmış ailelerin çocuklarıyız. çekirdek aile yapılarımız birbirine benziyor vs vs. yani şu andakinden daha samimi olabiliriz pekala. da gereksiz bir beklenti mi bu sizce? eşlerimizin kardeşlik bağı iyi diyebilirim, tabii benin pek alışkın olmadığım şekilde sürekli bir itiş kakış laf sokma, dalga geçme ve yarış halinde olma durumu var beylerde. ama hallerinden memnunlar. ama kalkıp da hadi bir hafta sonu beraber bir plan yapalım şuraya buraya gidelim demezler. bazen eşime diyorum bir yerdeyken hadi x leri de arayalım vs pek umrunda olmuyor. bilmiyorum gereksiz bir beklenti mi eltiyle daha yakın olmayı istemek? ztn her dk içli dışlı olma şansımız yok yakın oturmuyoruz. benim küçük çocuğum var. ikimiz de çalışıyoruz. ama bir araya geldiğimizde daha samimi sohbet edelim istiyorum mesela beylik muhabbetler dışında. normalde ben de mesafe seven bir ,insanım, bir kaç dostum dışında hayatıma kolay insan alabilen biri değilim. acaba beni soğuk mu buluyor diyorum bazen. yani anlatabildim mi bilmiyorum :) sizlerin eltilerinizle aranız nasıl? gerçekten eltisiyle arkadaş olabilen var mı? ya da olmaya gerek var mı acaba_