- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.100
- 598
- Konu Sahibi TheQueeninthenorth
Benim Eltim benden 5-6 yaş küçük. Bazı hareketleriyle çok sinsi gelmişti gözüme ama yaşının küçüklüğüne verdim salak gibi. Farklı ilçelerde oturuyoruz. onların düğün arefesinde ben daha yeni doğum yapmıştım, uykusuzluk tavan, bebek zor filan… doğal olarak hiçbir işine yardımcı olamadım: Ev taşımak, ev düzmeK ne bileyim en basitnden evi temizlemeye gitmek gibi (her şey tek başına yaptı çünkü Kaynım askerdeydi ve kvde de o anlamda ona hiç yardım etmedi) Ama onların olduğu ilçeye her gittiğimde mutlaka aradım buradan getirilecek bi şey var mı, bi şey lazım mı gelirken alayım diye Ki bu arama işi her hafta oldu çünkü kendi annemle aynı ilçede oturuyorlar. Yani sık sık anneme gittiğimde onu da aradım. bazen bebeği uyutup, anneme bırakıp, eşimle yarım saatliğine parka gittiğimizde onu da çağırdık kendini yalnız hissetmesin diye. neyse, düğün oldu filan, bana yapılmayan her şey ona yapıldı. Maddi manevi, Kv acayip derecede evlat ayrımı yaptı, ben resmen çöp yerine konuldum yine de surat asmadım. En son eşim kv ile bir küslük yaşadı, kv kp ile görüşmeme kararı aldık. ben üstüne bir daha hamile kaldım, bebeği aldırmak zorunda kaldım filan derken bu elti kişisi beni 6 ayda 1 kere aramadı. Kv kp de aramadı tabii. Eltim, bebeğin düştüğünü öğrenince mesaj yazdı yine arama zahmetinde bile bulunmadı, ben de mesaj İle sitem ettim. O olaydan sonra herkes herkesi her yerden engelledi. ben aptal gibi abla olayım kafasındaydım ama ağzımın payını aldım. Eğitim seviyesi ve çalışma alanı hiç önemli değil, insanlık olsun yeter.
kıssadan hisse, mesafeli olmak güzeldir konu sahibi. Senede 1-2 kez gör yeter.
kıssadan hisse, mesafeli olmak güzeldir konu sahibi. Senede 1-2 kez gör yeter.