Eltiyle komşu

Sadece elti olsa iyide. Çocuklar çat kapı gelir. Senin varsa onlara gider.. Özel hayat bırakmazlar. Ben komşumun kızından bile köşe bucak kaçıyorum. Her dakka gelmek istiyor. Akraba olunca da izine pek ihtiyaç duymazlar. İyi bir durum değil.

Eşimle bir süre oraya taşınmama kararı aldık. İzleyelim uzaktan. Seversek o ortamı taşınırız. Eşimle de defalarca konuştuk.o da hatalı olduğunu kabul ediyor. Hemen söylememem gerekiyordu diyor. Olmadı biraz süre geçince satarız taşınmadan.

Eşiniz ılımlı yaklaşmış neyse ki umarım fikrini değiştirip ilerde size baskı yapmaZ. Bu arada ben olsam satarım evi. Ev mi kalmamış gitmiş karşı daireden almışlar bu ne saçmalık ?

Aranızda ne kadar mesafe olursa olsun, yakın oturmak malesef çok zor.Geleniniz gideniniz,aldığınız verdiğiniz,evde kaçta olduğunuz yada olmadığınız hepsi biliniyor,çok tatsız can sıkıcı durumlar yaşanıyor..

Eltin nasil biri ki ?
O kendine ne kadar güveniyor ne güzel karşina tasinacak.
Sende hic takma.

Biraz eltinize ve size bağlı aslında.ben de eltimle 3 sene aynı apartmanda oturdum.öyle denk geldi.hiç sıkıntı olmadı.hatta ayrı semtlerde oturdugumuzdan daha az görüştük.bunun esprisini bile yaptık hatta.calışan insanlarsanız hele haftaici sabah cıkıp akşam gelirsiniz.herkes kendi derdinde olur.haftasonu da iş güc ,evin alışverişi ,gezme tozma deyin.yani görüşebileceginiz zamanlar kısıtlı olur.calışmıyorsanız bilemem tabi.

Ben hiç rahatsız olmamistım o zaman.eltim de benden olmadı zira.kimse kimseyi cagırmadan öbürüne cat kapı gitmedi.o zaman eşim lig tv satın almisti.esim her hafta her maça cagırmasına rağmen ben rahatsız olmuyorum gel dememize ragmen kaynım anca derbilerde gelirdi.yani eltinizin ve kaynınizın karakterini en iyi siz bilirsiniz biz ne desek boş.

Allah baslara vermiye cooook berbat bi sürec bekliyor seni hazir ol

"Bizim evin altında yatır varmış" deyin kaçsınlar topukları totolarına vura vura, ehehe. Şaka bir yana cidden berbat bir durum. Hele de karşınıza taşınıyorlarmış, ben bu insanların çok özel hayatınıza saygılı olacaklarını düşünmüyorum.

Kapılar sürekli açık terliksiz karşı daireye girip çıkan bir görüntü canlandı gözümde ayyyy

Kapılar sürekli açık terliksiz karşı daireye girip çıkan bir görüntü canlandı gözümde ayyyy
yok yaa o kadar da olmaz.. onunda mesafeli olacağına eminim. Sonuçta o da rahatsız olur pıt pıt bi onda bi bende. O da çalışıcak bende çalışıyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi bize bağlı aslında. Baştan mesafemizi belli etmemiz gerekir. Kardeşler ne zaman görüşürse görüşsün, asla ona müdahale etmem. Valla hayırlısı. Bugün daha alıştım bu fikre sanki. Bu yıl biz taşınmayı düşünmüyoruz zaten.

Eskiden olsa kendi elti ikişkime bakarak iyi olur derdim ama 13 yıl sonra bile olsa gerçek karakterini görmüş biri olarak asla derim
Kim olursa olsun hiçbir yakınımla komşu olmak istemem
Baştan çok güzel olsa bile sonradan suistimaller küslükler oluyor
İstisnai durumlar bana hiç denk gelmedi

İki kardeş bir olup ayarlamış olabilirler mi acaba?Saçma geldi bana biraz.Eşiniz gidip söylüyor,onlarda ne hikmetse gidip tam karşınızdaki evi alıyorlar.Siz satalım deseniz bile satılmaz bence o ev.Hoş bir durum değil,ben istemezdim.Yapılacak bir şey yok gibi.Emrivaki olmuş, en iyisi mesafeyi korumak.Her şekilde laf söz olur.

Eltiyle komşu olmak , aynı binada oturmak, çok mecbur kalmadıkça yapacağım bir şey değil .Zamanında bana da teklif edildi aynı binada oturmak kabul etmedim.Sizin için hayırlısı olsun ama ben tavsiye etmem.

Yani o elti nasıl elti ki hemen özenmiş karşı daireni kapmış. Yuh diyorum. Bende istemem şahsen çok rahatsız olurum. Ama şu durumda yapılabilecek bi şey yok. Mesafe koyMan lazım nasıl başlarsa öyle devam eder.

bende bilmiyorum, bana alternatif sunulsa asla aynı katta daireyi istemem. O nasıl olduda kabul etti anlamadım.

Hayır demeyi bilen bir insansaniz sorun olmaz cat kapi gelecek ikide bir beraber bir seyler yapmak isteyecek veya özel hayatınızı soruşturmaya çalıştığında sessiz kalcaksaniz uzak durun değilse sorun olmaz o da cok merakli degilse ayni tedirginligi yasiyor olabilir.Tabii esinizin tutumu da cok onemli

Benim oturduğum eski binada mülk sahipleri benimle aynı katta oturuyordu 3 daire sürekli kapıları açıktı giren çıkan belli değil çocuklar şamata offf onlarla aynı katta olmak bile kabustu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…