Sadece elti olsa iyide. Çocuklar çat kapı gelir. Senin varsa onlara gider.. Özel hayat bırakmazlar. Ben komşumun kızından bile köşe bucak kaçıyorum. Her dakka gelmek istiyor. Akraba olunca da izine pek ihtiyaç duymazlar. İyi bir durum değil.Merhaba bayanlar. Canım çok sıkkın. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Şöyle ki; uzun zamandır ev arıyorduk nihayet istediğimiz gibi bir evi uygun fiyata bulduk ve almaya karar verdik.Eşim ailesine haber verdi. Eşimin abisi de ev arıyordu. Gidip evi gezmişler.beğenmişler. ve tam karşı dairemi almışlar. Eltimle öyle çok sıkı fıkı değiliz. Mesafeli durmayı severim ona karşı. Çok güvenemem. Şimdi kafam çok karışık. Eşime diyorum habire satsakmı acaba evi başka birine diye. O da tedirgin tabi çok özel hayatımız olmaz ama sonuçta abim, Ev almalarına çok sevindim diyor. Nasıl yapsam ne etsem bilmiyorum. Mesafeli olabilirmiyim komşu olduğumuzdada sizce? Öyle karışıkki kafam. Sevinemedim bile doğru dürüst ev aldığımıza.
Eşiniz ılımlı yaklaşmış neyse ki umarım fikrini değiştirip ilerde size baskı yapmaZ. Bu arada ben olsam satarım evi. Ev mi kalmamış gitmiş karşı daireden almışlar bu ne saçmalık ?Eşimle bir süre oraya taşınmama kararı aldık. İzleyelim uzaktan. Seversek o ortamı taşınırız. Eşimle de defalarca konuştuk.o da hatalı olduğunu kabul ediyor. Hemen söylememem gerekiyordu diyor. Olmadı biraz süre geçince satarız taşınmadan.
Ahhhh bilsem neden haber verdiğini hemen.
Kapılar sürekli açık terliksiz karşı daireye girip çıkan bir görüntü canlandı gözümde ayyyyYani ben ne kadar düşünüyosam eltiminde o kadar düşünmesi gerekmiyormu. Sonuçta benim yaşadıklarımı o da yaşayacak. Gelio karşı dairemi almaya ne gerek var. Koskoca site. Boş daireler de var başka. Amaann
yok yaa o kadar da olmaz.. onunda mesafeli olacağına eminim. Sonuçta o da rahatsız olur pıt pıt bi onda bi bende. O da çalışıcak bende çalışıyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi bize bağlı aslında. Baştan mesafemizi belli etmemiz gerekir. Kardeşler ne zaman görüşürse görüşsün, asla ona müdahale etmem. Valla hayırlısı. Bugün daha alıştım bu fikre sanki. Bu yıl biz taşınmayı düşünmüyoruz zaten.Kapılar sürekli açık terliksiz karşı daireye girip çıkan bir görüntü canlandı gözümde ayyyy
bende bilmiyorum, bana alternatif sunulsa asla aynı katta daireyi istemem. O nasıl olduda kabul etti anlamadım.Yani o elti nasıl elti ki hemen özenmiş karşı daireni kapmış. Yuh diyorum. Bende istemem şahsen çok rahatsız olurum. Ama şu durumda yapılabilecek bi şey yok. Mesafe koyMan lazım nasıl başlarsa öyle devam eder.
Benim oturduğum eski binada mülk sahipleri benimle aynı katta oturuyordu 3 daire sürekli kapıları açıktı giren çıkan belli değil çocuklar şamata offf onlarla aynı katta olmak bile kabustuyok yaa o kadar da olmaz.. onunda mesafeli olacağına eminim. Sonuçta o da rahatsız olur pıt pıt bi onda bi bende. O da çalışıcak bende çalışıyorum. Diğer arkadaşların dediği gibi bize bağlı aslında. Baştan mesafemizi belli etmemiz gerekir. Kardeşler ne zaman görüşürse görüşsün, asla ona müdahale etmem. Valla hayırlısı. Bugün daha alıştım bu fikre sanki. Bu yıl biz taşınmayı düşünmüyoruz zaten.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?