• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eltiyle komşu

ayya10

Guru
Kayıtlı Üye
19 Eylül 2013
85
27
298
35
Bursa
Merhaba bayanlar. Canım çok sıkkın. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Şöyle ki; uzun zamandır ev arıyorduk nihayet istediğimiz gibi bir evi uygun fiyata bulduk ve almaya karar verdik.Eşim ailesine haber verdi. Eşimin abisi de ev arıyordu. Gidip evi gezmişler.beğenmişler. ve tam karşı dairemi almışlar. Eltimle öyle çok sıkı fıkı değiliz. Mesafeli durmayı severim ona karşı. Çok güvenemem. Şimdi kafam çok karışık. Eşime diyorum habire satsakmı acaba evi başka birine diye. O da tedirgin tabi çok özel hayatımız olmaz ama sonuçta abim, Ev almalarına çok sevindim diyor. Nasıl yapsam ne etsem bilmiyorum. Mesafeli olabilirmiyim komşu olduğumuzdada sizce? Öyle karışıkki kafam. Sevinemedim bile doğru dürüst ev aldığımıza.

Yani ben ne kadar düşünüyosam eltiminde o kadar düşünmesi gerekmiyormu. Sonuçta benim yaşadıklarımı o da yaşayacak. Gelio karşı dairemi almaya ne gerek var. Koskoca site. Boş daireler de var başka. Amaann

Merhaba bayanlar. Canım çok sıkkın. Sizlerin yorumlarını merak ediyorum. Şöyle ki; uzun zamandır ev arıyorduk nihayet istediğimiz gibi bir evi uygun fiyata bulduk ve almaya karar verdik.Eşim ailesine haber verdi. Eşimin abisi de ev arıyordu. Gidip evi gezmişler.beğenmişler. ve tam karşı dairemi almışlar. Eltimle öyle çok sıkı fıkı değiliz. Mesafeli durmayı severim ona karşı. Çok güvenemem. Şimdi kafam çok karışık. Eşime diyorum habire satsakmı acaba evi başka birine diye. O da tedirgin tabi çok özel hayatımız olmaz ama sonuçta abim, Ev almalarına çok sevindim diyor. Nasıl yapsam ne etsem bilmiyorum. Mesafeli olabilirmiyim komşu olduğumuzdada sizce? Öyle karışıkki kafam. Sevinemedim bile doğru dürüst ev aldığımıza.
Bende sevmem yakinlarla ayni apartmanda oturmayi ama siz mesafeliyim diyorsunuz belkide bukadr kafaya taktiyorsunuz belki araniz daha iyi olcak .belli olmuyoor ama genede iyi degil yakin biriyle ayni yerde oturmak.imkan versa kiraya verin ama bagzen ser düsündugunuz hayirr oluyor. Siz mesafeyi koydugunuzda hersey daha saygiyla oluyor eee herseyde gzili kalmiiyor okadr yakin oturunca,siz okadr hareketli aile degilseniz varsin oturun ayni yrde mesafe olduktan sonra sorunda olmaz ama kardeslerde okadr mesafe varmi bilmem

A ayya10
Gerekli mesafeyi koruyacağıniza eminseniz sorun yaşamazsınız bence. Sonuçta istemediğimiz sürece normalde yan dairemizdeki kişiyle ne kadar iletişim kuruyoruz ki..

Eşime sen istediğin kadar görüşebilirsin. Ama ben eskisi gibi olucam dedim. O da sen bilirsin dedi. Eşim yoğun çalışıyor. Bende çalışıyorum. Haftaiçi zaten akşamları evde oluyoruz sadece. Gerçekten o kadar kafam karışıkki.

Biz görümcemle aynı sitedeyiz site içinde oyun parkları var çocuklarımız oyun oynarken tartışsalar bile gelirdi bize kavkaya bu en basidi düşünün tanıdık biriyle asla yakın oturmayın biz nekadar mesafe koysakta eşler kendi akrabalarıya koymuyolar.

Eltiniz de masallah yani baska ev mi bulamamis.?

Neyse yapacak birsey yok.

Ama sunu asla unutma; nasil baslarsa oyle devam eder.

Bastan mesafeni koy..sonradan asla koyamazsin.

Bunu nasil yaparsin bilemiyorum ama yao.
Cat kapi gitme o zaman o da gelmez sanirim.

Niye sık sık gelmiyorsunuz falan derse yorgunuz calisiyorz falan dersin mesela.
Bunun gibi seyler.

Ne bileyim zor

Baskalari eltiyle sorun yasiyor diye siz de yasayacaksiniz diye birsey yok. Buradaki yorumlarla kendini doldurmayin, gaza gelmeyin.

Eger yasarsaniz bir sorun o zaman dusunursunuz. Daha hic bir problem yokken olacagini dusunurseniz problemi cikartan kisi siz olursunuz. Rahatlayin biraz.

Baskalari eltiyle sorun yasiyor diye siz de yasayacaksiniz diye birsey yok. Buradaki yorumlarla kendini doldurmayin, gaza gelmeyin.

Eger yasarsaniz bir sorun o zaman dusunursunuz. Daha hic bir problem yokken olacagini dusunurseniz problemi cikartan kisi siz olursunuz. Rahatlayin biraz.
Doğru söylüyosunuz ama ne bileyim yine de insan düşünüyor. Çat kapı gitmem gelse de bütük ihtimal yüzümü asarım. Duygularımı çok çabuk belli ederim çünkü.

Bence burada erkek kardeşler düşünüp almışlar yakın olalım diye..olan eltilere olmuş diyeceğim ama gerek yok çünkü yakında olsanız uzakta olsanız kadın zorla evinize gelecek değil anlar mesafeli olmak istediğinizi..bu arada eşinizin evi satacağını hiç zannetmiyorum..güle güle oturun.

Back
X