Elveda Derken - Kanal D

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ateş vuruluyor, Lale şoke oluyor

Ege, Lale’ye duygularını anlatır ve tekrar evlenme teklif eder. Tuna, Ateş’e hissettiklerini, aşkını söyler. Kerim, Şeyda’ya vazgeçmesini, kendisini bırakmasını söyler. Lale, Ateş’e gider Ege ile konuştuklarını ona anlatır. O sırada kapı çalar. Gelen kişi Ateş’i vurup kaçar. Ege gazetelerden Ateş’in vurulduğunu ve o sırada Lale’nin de onun yanında olduğunu öğrenir ve şoke olur. Lale ile velayeti paylaşmaktan vazgeçer. Zeynep’e evliliklerini kurtarmak için bir şans vereceğini söyler. Lale, Tuna’nın davayı geri çekmediğini öğrenince deliye döner. Şeyda, Kerim’i eve bağlayan şeyin aslında onun olmadığını söylemeye karar verir.

06 Şubat 2008 Çarşamba Saat:22.00

alıntıdır

yarınki bölüm yine süper oolacakk.....

artık dizinin son bölümleri müthiş bi final yapacak:teytey:

ama bitsın istemıyorum yaa çok güzel bi dizi oyuncular bi kere bir numara

arkadaşlar yarın final bölümüü
nasıl olurda diziyi izleyip fianlin yaklaştığını anlamazsınız şaşırdım doğrusu.
lale saçları uzamış bir şekilde camda çocuklarına bakıyordu.bence lale ölmeyecek
şeyda ölecek zeynep asu zeynebe gidcek annem öldü sen benim annem olurmusun diyecek.
zaten babası murat denen o adam bu kesin.
zeyneple kerim evlencek asu onlarla olcak.ege ve lale mutlu olcak.ateşde tunayla birlikte olcak.çocukları erkek olcak.
işdeee senoryomu yazdımm.ama tabi bunlar benimm tahminlerimm:))

Final bence de güzel oldu .Hep hastalık vallahi içim karardı ,her dizide bir ölüm vakası yeter artık :çok üzgünüm:.Mutlu son ,hepimiz mutlu olduk :1hug:

çokkkkk güzel bitti of ama ağlamaktan içim şişti ya:sm_cool::dance:

evet gerçekten çok güzeldi bende çok ağladım babam aradı annemde durmdan ağlamışşş eşimde diziye mi ağlıyosun diye güldüüüüüüüü

ya bende takip ediodum ama evde olamadığm için isleyemedim kısa bi özet geçseniz çok mu şey istemiş olur sevgilir a.s. Şeniz

ya bende takip ediodum ama evde olamadığm için isleyemedim kısa bi özet geçseniz çok mu şey istemiş olur sevgilir a.s. Şeniz

Tekrarını verirler ben sana haber veririm , bende kk yı takip etmekten düzgün izleyemedim :roflol::roflol::roflol:

final güzeldi arkadaşlar biraz geyikti lalenin yaşaması tuhaf kaçtı hoş gerçi seymende mayınların arasından hortlamıştı.düşününce lalenin yaşaması pekte ilginç değil .

final güzeldi arkadaşlar biraz geyikti lalenin yaşaması tuhaf kaçtı hoş gerçi seymende mayınların arasından hortlamıştı.düşününce lalenin yaşaması pekte ilginç değil .

nası yanı en son 3 aylık ömru kalmıstıı:bbo:neyse mutlu sonla bıtmıs galıba izleyemedım ben sevındım...

kızlar en sonunda lale kızlar ve ege gitti ya aradan 1 sene geçti,mayıs ayının 2. pazar günü yani anneler gününde başladı,tuna ve ateşi gösterdi,yukardan bebeklerinin ağlama sesi geldi.ateşte ben bakarım ogluma dedi.daha sonra eda ve erkek arkadaşının adı neydi unuttum onlar evlenmişti.kahvaltı yapıyolardı beraber.ondan sonra zeynep ve kerimi gösterdi.onlarda evlenmiş,küçük zeyneple yaşıyorladı.ece ve naz bahçede resim çiziyordu,egede kitap okuyordu,biraz onları gösterdi,lale bir şiir okudu ama öldümü kaldımı belli degildi.sonra bahçeye açılan kapıda göründü (ben orda nasıl agladım anlatamam) çocuklar koştu hemen yanına sarıldılar,ege fotograf makinesini ayarladı,ailecek resim çekildiler.orda da bitti.

güzel bi finaldi ama en çok kerimle zeynebin evlenmesine sevindim.

nihayet herkes bi rahat yüzü görmüş:dilcikar:
ne diziydi ya kadın öldü ölecek diye diye dizi geçti:sm_confused:

dizi bittiği için çok üzgünüm amaaa herkes mutlu oldu ya sevindim akşam nasıl bitecek acaba diye meraktan çatladım çok severek izlediğim bir diziydi yaa ağlamaktan kırldım valla akşam güzel bi sondu
zeyneple kerim kavuşamayacak diye ödüm koptu,lalede ölmedi ha ölcek derken ölmedi onlar erdi muradına biz çıkalım kerevetine

evet gerçekten dizi çok güzel bitti dizinin bitmesiyle birlikte öyle içten bir ooof çektimki anlatamam . izlerken stres olduğum ama bir türlü izlemekten vaz geçemediğim bir diziydi neyse sonu iyyi bitti allahtan ateşin sayesinde tabii

bende hepinize katiliyorum.
Dizi cok güzel bitti. Zaten güzel bir diziydi. Ama su varki diziyi cok az bir bölümden sonra bitirdiler, daha uzun olabilirdi yani. Ben diyorumki herhalde hep tutulmadida ondan. Ama bilmiyorum, ben cok bir büyük keyfle izliyordum. Artik esimde alismisdi ;)

Back
X