Elveda Derken - Kanal D

• Konu Sahibi Konu Sahibi Emez
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
arkadaşlar seyrediyormusunuz bilmem ama gerçekten harika bi dizi ben tv sadece haberleri izlemek çin acardım ama bu dizi gerçekten harika ya mutlaka izleyin

Bir kere izledim ama hep duygu sömürüsü yapıyorlar. Bir daha da seyretmeyi düşünmüyorum.

ben netten izloyodum ama bıraktım aslında saçma geldi bana bir insan kocasına herşeyi anlatmayacaksa neden evlenirki hayatı söz konusu ikisibirden daha doğru bir çözüm bulamazlarmı
e tabi film olduğu için biraz heyecan gerekli ama bence yinede saçma geldi bana

Niye kocasını bu kadar arka plana atıyor ki? Çocukları önemli olabilir ama kocası çok mu önemsiz? Ayrıca çocuklarına yeni anne bulmak ta ne demek? Kocasının yerine karar veriyor.... Çok istiyorsa, çocuklarına varsa anneanneleri ya da baaanneleri baksın... Ya da kocasıyla açık açık konuşsun... "Çocuklarıma benden sonra benim kadar iyi bakabilecek biriyle evlen" diye.... Üstelik neden son zamanlarını çocukları ve eşiyle birlikte geçirmiyor... Onları terkeden kötü bir anne izlenimi bırakmak daha mı iyi? 2 aylık ömrü kaldıysa, bir o kadarlık mutluluğu da esirgiyor çocuklarından.... Bence senaryo bir facia... Ama oyunculara laf diyemem...

:mymeka: Bu tokat senariste gitsin... Saçmalamış resmen...

ben izliyorum ama sırf duygu sömürüsü. zırıl zırıl ağlıyorum ben izlerken. saçma sapan bir dizi izlemek istemiyorum ama izliyorum işte:utangac: bu da bana :mymeka:

Çok saçma geliyor bana da bu dizinin konusu ama işte orjinallik olsun diye saçmalayabiliyorlar bazen...

aslında saçma geliyo ama izliyorum(nasıl oluyosa)
söyle de biz de rahatlayalım diyorum ama söylemiyo işte kocasına:oklava:

13 haziran çarşamba

Lale, ameliyat olmaya karar veriyor

Lale, avukat Uğur’a Ege’den hiçbir şey istemediğini, çocukların velayetini de vereceğini söyler.
Naz hala Zeynep’e mesafeli davranmaktadır. Ege, Naz’la konuşup kimsenin annesinin yerini alamayacağını söyler.
Selçuk evin kapısına satılık ilanı asar.
Şeyda altınlarını bozdurup ajans sahibi sandığı Cevahir’le buluşmaya gider.
Hastanenin başhekimi Lale’yle çalışma saatleri hakkında konuşur.
Lale ameliyat olmaya karar verir. Ancak bunun boşanmadan sonra olmasını ister.
Ece ve Naz, gece Zeynep ve Ege uyuduktan sonra annelerini bulmak için evden kaçarlar.

alıntıdır

Ege ve Zeynep evlenmek için başvurularını yapmışlardır. Yine de usulüne uygun olması için Ege, Zeynep’i ailesinden istemeye gider. Selçuk bu evliliği pek istemese de bir şey demez. Kerim, Kasım’a Zeynep ve ailesinin yeni taşındıkları evin adresini sorar. Kasım’dan Zeynep’in evleneceğini öğrenen Kerim şoke olur.
Eda yurtdışından döner. Ateş ona, Lale ile ilgili tüm gerçekleri anlatır.
Şeyda, Kerim’den ayrı bir evde annesi ve kızı Asu ile yaşamakta ve o çok istediği şarkıcılığı yapmaktadır.
Ateş, Lale’nin ameliyatında başarısız olduğu için kötü haldedir. İşteki performansının düşmesi başhekimin dikkatinden kaçmaz.
Ege sonunda romanını bitirmiştir. Zeynep ile yayınevine romanı teslim etmeye giderler. Kerim de orada ek iş olarak redaktörlüğe başlamıştır.
Nikah için konuklar Ege’nin evine gelmiştir. Ege ve Zeynep nikah masasına otururlar. Kerim de oraya gelir.

alıntıdır

ya lalae ölüyomu ben ece uslu için izliyodum diziyi zaten onu öldürürlerse izlemem

tamamen saçma bir dizi, hele bir doktorun böyle bir durumda tedaviyi reddetmesi, eşinden gizlemesi gibi olaylar iyice saçma, başlarda seyrediyordum sonra vazgeçtim

Lale yavaş yavaş toparlanıyor

Lale uyanmıştır ve yavaş yavaş toparlanmaktadır. Bir an önce ayağa kalkmak istemektedir. Ebru’nun Ege’ye kendi durumu ile ilgili bir mektup yolladığını öğrenir ve Ege, her şeyi bildiği halde yanında olmadığını düşünür.

Ateş ve Eda gazetelerden Ege’nin Zeynep ile evlendiğini öğrenirler. Lale’den gizlerler.Kerim’in dünyası Zeynep’in evliliği ile yıkılır. Ege ve Zeynep ilk gece ne yapacaklarını bilemez. İkisi de tedirgindir. Naz hala Zeynep’i istememekte ve onu üzmek için her şeyi yapmaktadır.Gazete genel koordinatörü Hikmet, Esin’in asistanından Şeyda’nın telefonunu ister. Şeyda’yı arayıp yemeye davet eder.Esin, Ege ile kitabı hakkında röportaj yapmak ister. Ege kabul etmez. Esin ona Lale ile görüşeceğini söyler.Aradan uzun zaman geçmiştir. Hiç beklemedikleri birini kapıda gören Zeynep şoke olur.

12 Eylül Çarşamba Saat 22.00

Lale yavaş yavaş toparlanıyor

Hangi anne çocuklarını isteyerek bırakabilir ki? Yazgı değişiyor, duygular karışıyor, ödenecek bedel daha da ağırlaşıyor...

Lale uyanmıştır ve yavaş yavaş toparlanmaktadır. Bir an önce ayağa kalkmak istemektedir. Ebru’nun Ege’ye kendi durumu ile ilgili bir mektup yolladığını öğrenir ve Ege, her şeyi bildiği halde yanında olmadığını düşünür.
Ateş ve Eda gazetelerden Ege’nin Zeynep ile evlendiğini öğrenirler. Lale’den gizlerler.
Kerim’in dünyası Zeynep’in evliliği ile yıkılır.
Ege ve Zeynep ilk gece ne yapacaklarını bilemez. İkisi de tedirgindir. Naz hala Zeynep’i istememekte ve onu üzmek için her şeyi yapmaktadır.
Gazete genel koordinatörü Hikmet, Esin’in asistanından Şeyda’nın telefonunu ister. Şeyda’yı arayıp yemeye davet eder.
Esin, Ege ile kitabı hakkında röportaj yapmak ister. Ege kabul etmez. Esin ona Lale ile görüşeceğini söyler.
Aradan uzun zaman geçmiştir. Hiç beklemedikleri birini kapıda gören Zeynep şoke olur.

12/09/2007 Çarşamba Saat : 22.30

alıntıdır

16. Bölüm

Ege, Lale’yi kovuyor

Ege, Lale’yi karşısında görünce öfkelenir. Lale ona Ebru’nun yolladığı mektubu sorar. Ege ona yeni bir düzen kurduğunu, Zeynep’le evlendiğini söyler ve Lale’yi kovar.

Şeyda, Hikmet’in kendisine karşılıksız yiyecekler ve giyecekler göndermesine anlam veremez. Korkmaya başlar.

Esin’in asistanı Barış, Lale’yi ararken tesadüfen Eda ile tanışır.Ege, Lale’nin anlattığı mektubu bulur. Zeynep zarfı açması için ısrar eder.Ege’nin yayınevinin patronu Ege’nin kitabı için yemek düzenler. Kerim de o yemeğe davetlidir. Zeynep ve Ege yemeğe giderken, Ece ve Naz’ı Selçuk ve Ulviye’nin yanına bırakır. Selçuk onları çok sever ve kaynaşırlar. Lale, Ege’yi arar. Onunla yalnız görüşmek ister. Ege kabul eder.

19/09/2007 Çarşamba Saat 22.15

Lale kızlarıyla buluşuyor

Ege, Lale ile buluşur. Lale ona her şeyi açıklamak ister. Ancak Ege buna izin vermez. Lale de ona, çocukları almak için mahkemeye başvuracağını söyler. Zeynep, Ege’nin Lale ile buluştuğunu bildiği için huzursuzdur. Şeyda, Asu’yu yanına alıp Hikmet’le konuşmaya gider. Köşe yazarı Esin’in asistanı Barış, Eda’yı yemeye götürür. Amacı Lale’nin telefon numarasına ulaşmaktır. Ateş’in bulduğu evi Lale beğenir. Oraya yerleşir. Kerim arkadaşının arabasını alıp Zeynep’i takip eder. Ateş, Lale ile Akif Baba’nın yerine gider. Kerim de oradadır. Kerim, Lale’nin Ege’nin eski karısı olduğunu öğrenince çok şaşırır.
Ece ve Naz, Lale’nin doğum günü olduğu için kimseye belli etmeden Zeynep’in yardımıyla pasta yaparlar. Ege, Lale ile buluşmasından dönünce Zeynep’e bir şey anlatmaz. Zeynep ne konuştuklarını öğrenmek ister ve aralarında tartışma çıkar.
Ulviye ve Selçuk, Ege ve Zeynep’i ziyaret giderler. Selçuk kızlarla oyun oynarken çok mutlu olur. Ece ve Naz odalarında gizlice yaptıkları pastanın mumunu yakıp annelerinin doğum gününü kutlarlar. Ege onları görür ve çok üzülür. Ege kızlarını Lale ile buluşturur. Lale akşama kadar onlarla vakit geçirmek için Ege’den izin ister.

26/09/2007 Çarşamba Saat :22.30

alıntıdır

Ege, Lale'yi polise ihbar ediyor

Ege, kızlarını Lale ile görüştürür. Lale, Ege’den akşama kadar kızlarıyla birlikte vakit geçirmek için izin ister. Lale, Ece ve Naz’la vakit geçireceği için çok mutludur. Onlarla birlikte kahvaltı yapar. Zeynep, Adile’den Ege ve çocukların dışarı çıktığını öğrenince şaşırır. Ateş ve Eda, Lale’nin kızlarla beraber olduğunu öğrenirler. Yanlarına giderler. Esin, Barış vasıtasıyla Lale’nin yerini öğrenir. Bir foto muhabiri ile oraya gider. Lale söz verdiği saatte çocukları getirmemiştir. Ege polise haber verir.

03 Ekim Çarşamba Saat :22.00

alıntıdır

Back
X