Elveda Fazlalık 15 kilo :)))

Sevgilitweety

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
16 Şubat 2013
670
103
123
Yaza düğünüm var malum fazla kiloları vermek gerekiyor. Lakin ben bogazıma pek hakim olamayan özelikle fast food gibi şeyleri fazlasıyla tüketen biriyim :) Çalıştığım içinde diyet listelerine pek uyum sağlıyamıyorum.. Spor da yaptım denedim denedim kaç diyete başladım ama sonu hüsran :) 80 kilodan 65'e düşmek istiyorum. 170 boyundaym. kilomun boyuma göre fazla olmadığınıda söyliyenler var ama aynaya baktığınızda o vücudunuzun kıvrımlarının yağ tabakasıyla göründüğünü kimse bilmiyor tabi :) düğünde demesinler şu geline bak hele diye diyetime yarından itibaren başlıyorum... Yarın ne yediğimi , nasıl egzersiz yaptığımı herşeyi tek tek anlatıcam.. umarım mutlu son en kısa sürede olur :)

cnm inş verirsin kilolarını birkere gelin oluyorsun
bende hiç kilo veremiyordum taki aç gezene kadar
bu işin sırrı hem yememek hemde çok ciddi bir sabır .10 kilo verdim geriye 10 kilo daha kaldı
inan akşam 7 den sonra hiçbirşey yemiyorum hatta meyve bile. içerisindeki şekerden korkuyorum .
ekmek hiç yok pilav makarna kiç .
mayısın haziranın sonuna kadar 10 kilo vermem gerekiyor .

canım inşallah sende verirsin,benim bünyem çok fena su içsem yarıyor ya ... 10 kiloyu nasıl verdin pekiii

Bugun ilk gün oldugu için kendimi çok sıkmamayı tercih ettim ve çalışan biri oldugum için diyet listeme harfi harfiyen uyamıyorum

sabah 9 da : yarım simit,1 kiibrit kutusu kadar peynir,2 zeytin ve yarım domates
Öğlen 1 de : iş yerinde yapılan yemeği yemek zorunda kaldığım için 2 yemek kasığı kadar yumurtalı patates yogurt ve 1 dilim ekmek yedim..
Akşam 7 de : 1 kase çorba ....

Bakalım ilerliuyen günlerde daha cok sıkabilicekmiyim kendimi :)))

bi kaç gndur yazamıyordum bugunku uyguladığım listemi yazıyorum hemencik...

Sabah ;
2 Dilim kepek Ekmegi
5 adet yeşil zeytin
Kibrit kutusu kadar peynir
salatalık
Şekersiz çay..

Öğlen
3 yemek kaşığı kadar patlıcan yemeği
3 yemek kaşığı kadar pirinç pilavı
1 dilim kepek ekmeği
ve çok az yogurt

Akşam
2 yemek kaşığı kadar ıspanak
3 adet yağsız köfte
1 adet haşlanmış patates
1 adet kepek ekmeği
çok az yogurt...

Diyet yaparken insanın kendini sıkmaması ne istiyorsa yemesi ve en önemliside tabağın boyutunun küçültulmesı cok önemli...

Kızlar en son Tartıldığımda 80 idim... Bugun yemekten önce eve geldiğimde tartıldım 76.3 çıktım... 65'e az kaldıı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…