elveda kilolar merhaba saglikli beden

alinaras

Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
50
0
6
35
Hollanda
Ben de bu gun basladim yeni yasima ve yeni bir gune benimle yol arkadasi olmak isteyenler buyursunlar birlikten guc dogar felsefesiyle yol alalim :))

Son düzenleme:
Oncelikle kendimden bahsedeyim yurtdisinda yasiyorum 5 yillik evliyim bir oglusum var ve de onunu alamadigim kilolarim var hedefim 45 kiloyu bedenimden atmak

Bu sabah gune bir barda elma sirkeli ilik suyla basladim sonra iki dilim kepekli ve tahili ekmekle iki ince dilim peynir ve bir domates yedim ve yaninda da sekersiz yesil cayla gune basladim birazdan bir greyfurt yiyip yesil cayimi icecegim ve oglumla bir saatlik yuruyusumuze baslicaz

kimse reaksiyon gostermesede ben kendim icin yazacagim.dun yagmurdan dolayi yuruyusumuz hayal oldu ama uc kat merdiveni inip ciktim dizlerim titriyordu toplam 30 basamak olsa da :34: 10 kere olunca bayagi zorluyor greyfrtumu yedim yesil cayimi ictim ogleyn bir kase yogurtla 6 kasik ispanak yemegimi yedi yaninda bir ince dilim tahilli kepek ekmegile tabi saat 14:00 civari bir elma ve 16:30 5 tane kayisi yedim bol bol su ictim suyu zaten cok severim ama bol bol cis :52: aksam 18:00 gibi yemekte tavuk baget ve6 kasik makarna yedim sonra 20:30 gibi iki tane mandalina yedim yesilcayimi ictim 21:45 gibi kahveyle burada bu zamanda cok tuketilen pepernoodjes denilen tarcinli kurabiyeden yedim 15 tane kadar findik buyuklugunde oluyorlar:17: sonra bol bol su icitim yatarkende su icip yatarim hep dunu pepernoodjes kriziyle atlatsamda iyi sayilirdi

bu gune gelince gene 2 kasik elma sirkeli ilik suyumla basladim gune yarim saat sonra kahvaltida 2 ince dilim tahilli kepek ekmegi ince dilim peynir domates salatalik kalmamis bende ijsberg marul dogradim ceyregi kadar yumurta sevmesemde esimin israriyla yumurta yedim yesilcayla 6-7 yildir seker kullanmiyorum zaten tabi birazdan greyfrurtla yesil cayimi icecegim :21:

Hayırlı olsun diyet günlüğün ben yaklasik .bir haftadir yaziyorum insan yazinca daha dikkatli yiyor :-) kaç kilosun kaç kilo fazlan var yasin kac vs yazarsan belki daha iyi olur ben 31 yasindayim 165 boyundayim bir 8- 9 gün önce 90 kilo ile basladim şimdi 86 yim daha önümde uzun bir yol var istersen arada uğrarim kilo durumumuza yada diyet nasil gidiyor ona bakariz yediklerimi günlüğüne sıkılmadan yaziyoru sende yaz bence

Hayırlı olsun diyet günlüğün ben yaklasik .bir haftadir yaziyorum insan yazinca daha dikkatli yiyor :-) kaç kilosun kaç kilo fazlan var yasin kac vs yazarsan belki daha iyi olur ben 31 yasindayim 165 boyundayim bir 8- 9 gün önce 90 kilo ile basladim şimdi 86 yim daha önümde uzun bir yol var istersen arada uğrarim kilo durumumuza yada diyet nasil gidiyor ona bakariz yediklerimi günlüğüne sıkılmadan yaziyoru sende yaz bence

Coook sagol yalniz olmadigini bilmek muthis bir duygu bunu bana yasattin :)) 35 sime yeni girdim ve 102 kiloyum bildigin tombalak birseyim ve 1.65 boyundayim daha once diyetisyenle baslayip 8-9 kilo verdim ama aldim diyetisyenin soyle bir faydasi oldu sabah kahvalti etmeyi ve gun icinde yemeyi ogrendim ve yuruyus yapmayi disipline ediyor bence olaganustu bisey degil her sey kafadaymis cidden once ayip olmasin diye gaza geliyosun sonra kilo verdikce motive oluyorsun ;)) ve sen cok guzel kilo vermissin bence buyuk basari tavsiyelerine uyacagim nasil verdin ? Belli bir listen var mi?

Coook sagol yalniz olmadigini bilmek muthis bir duygu bunu bana yasattin :)) 35 sime yeni girdim ve 102 kiloyum bildigin tombalak birseyim ve 1.65 boyundayim daha once diyetisyenle baslayip 8-9 kilo verdim ama aldim diyetisyenin soyle bir faydasi oldu sabah kahvalti etmeyi ve gun icinde yemeyi ogrendim ve yuruyus yapmayi disipline ediyor bence olaganustu bisey degil her sey kafadaymis cidden once ayip olmasin diye gaza geliyosun sonra kilo verdikce motive oluyorsun ;)) ve sen cok guzel kilo vermissin bence buyuk basari tavsiyelerine uyacagim nasil verdin ? Belli bir listen var mi?

bu gunun herkes icin iyi gecmesi dilegiyle evrene olumlu mesajimizi yollayip:16: bu sabahtan baslayalim elma sirkeli ilik suyumla baslayip kahvatida yesilcay 2 ince dilim tahilli kepekli ekmek bir bucuk ince dilim peynir domates ve marul yedim simdi yesil cayimla sitede deyim dun ogleden once bir mandalina yedim sonra yesilcay ogle yemeginde 8 catal makarna yedim yogut kalmamis saat iki gibi 5 tane gun kurusu kayisi yedim uc bucukta bir greyfrurt aksam karnibahar corbasi ve bezelyeli pilav yarim tabak 6-7 kasik kadar yedim sonra yesilcay 3 tane mandalina birde su aramizda kalsin dizisini seyrederken insan fena oluyor surekli yemek ama cok samimi bir dizi Binnur Kaya nin oyunculuguna hayran kaliyorum kisacasi seyrederken yemek istiyor insanin cani ama yemedim;) kendimi kutluyorum alkis bana:46: unutmadan 3 litre su tukettim

Merhaba alinaras :) benim de günlüğüm var elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Cevap yazan olmasa da okuyan birileri var sen kararlılıkla devam et güzel beslenmeye :) yazdıklarını okudum, bu yaptığın gibi devam edersen gayet guzel kilo verebileceğini düşünüyorum :) bol şans dilerim

Merhaba alinaras :) benim de günlüğüm var elimden geldiğince yazmaya çalışıyorum. Cevap yazan olmasa da okuyan birileri var sen kararlılıkla devam et güzel beslenmeye :) yazdıklarını okudum, bu yaptığın gibi devam edersen gayet guzel kilo verebileceğini düşünüyorum :) bol şans dilerim

tesekkur ederim insan cidden motive oluyor sanada saglikla kilolarini vermen icin bol sans tum cabalarimizin semeresini almak dilegiyle :3:

merhaba gunlugun ve yeni yasin hayirli olsun insallah bir sonraki yasina istedigin kiloda olusun
bende 31 yasindayim kilo vermeye calisiyorum 76.8 kiloyum kk ya yazmak gercekten ise yariyor

merhaba gunlugun ve yeni yasin hayirli olsun insallah bir sonraki yasina istedigin kiloda olusun
bende 31 yasindayim kilo vermeye calisiyorum 76.8 kiloyum kk ya yazmak gercekten ise yariyor

tesekkur ederim insallah hepimiz diledigi hersey gerceklesir en onemlisi saglikli bir yasam sureriz iyi dilekler insani muthis motive ediyor yazmak gerceketen super soz ucuyorda yazi baki kaliyor :16:ruhsal ve bedensel hafiflemis bedenler ...

Merhaba canım.
Çıktığın yolda başarılar dilerim.
Ben de 40 kilo vermek için diyete başladım.
2 haftam dolmak üzere.
Kendi topicim olduğu için buradan yazmam fazla ama arkandayım.
Başarılar :16:

Merhaba canım.
Çıktığın yolda başarılar dilerim.
Ben de 40 kilo vermek için diyete başladım.
2 haftam dolmak üzere.
Kendi topicim olduğu için buradan yazmam fazla ama arkandayım.
Başarılar :16:

coook tesekkur ederim bilmukabale destek almak ve yazmak cok guzel :16: bende senin tobicigine misafir olurum:3:

Merhaba alinaras günlüğün hayırlı olsun ve bol kilo vermeli olsun :D bende 45kilo vermeye çalışıyorum 105kiloydum 1haftda 3.8kilo verdim.ikinci haftamda çok hareket etmedğim için pazartesiden biraz korkuyorum tartılıcam diye :) hareket önemli,yediklerin kurabiye dışında gayet iyi ve bu kararlılıkla çok güzel kilo verirsin.bu yolda olan herkes yanında ve aynı şeyleri yaşıyor.yeterki pes etme,bu kiloları eninde sonunda vermek zorundayız,sağlık sorunlarımız çıkmadan kendi irademizle vermek en iyisi.yemenin sonu yok çnküü bunu anladım bende :)

Yok canim belli bir liste takip etmiyorum yediklerimi yaziyorum gormussundur ne yersem yeyim oncekinin cok daha azini yiyorum tatlidan kaciyorum asitli icecek yok birde bir ogun cok kacirdiysam öbüründe ceza veryorum ya cok az yada hic yemiyorum bol su arada ot çayı birde her gun yarim saat yada bir saat bisiklet cok canim istemezse yürüyüş yapiyorum bu arada tavsiyen iyi oldu yurumek daha eğlenceli olacak cuma geçti ama pazartesi bersemi ile tarti günümüz gaza getirsin diye haftada iki yapmaya karar verdik istersen sen de yaz

Merhaba alinaras günlüğün hayırlı olsun ve bol kilo vermeli olsun :D bende 45kilo vermeye çalışıyorum 105kiloydum 1haftda 3.8kilo verdim.ikinci haftamda çok hareket etmedğim için pazartesiden biraz korkuyorum tartılıcam diye :) hareket önemli,yediklerin kurabiye dışında gayet iyi ve bu kararlılıkla çok güzel kilo verirsin.bu yolda olan herkes yanında ve aynı şeyleri yaşıyor.yeterki pes etme,bu kiloları eninde sonunda vermek zorundayız,sağlık sorunlarımız çıkmadan kendi irademizle vermek en iyisi.yemenin sonu yok çnküü bunu anladım bende :)

Tesekkur ederim destegin icin:16: insallah hepimizin gayreti bu yonde sende cok guzel ilerleme olmus korkma bence kilolari hop diye almadik birdenbire de gitmez zamana yay bence sindire sindire verirsen vucudunda da deformasyon olmaz spor yapiyorsan cok iyi toparlarsin benimde gayretim yuruyuste insallah saglikla kilolarimizi tarihin karanlik sayfalarina gomeriz:Dbol sans:3:

Yok canim belli bir liste takip etmiyorum yediklerimi yaziyorum gormussundur ne yersem yeyim oncekinin cok daha azini yiyorum tatlidan kaciyorum asitli icecek yok birde bir ogun cok kacirdiysam öbüründe ceza veryorum ya cok az yada hic yemiyorum bol su arada ot çayı birde her gun yarim saat yada bir saat bisiklet cok canim istemezse yürüyüş yapiyorum bu arada tavsiyen iyi oldu yurumek daha eğlenceli olacak cuma geçti ama pazartesi bersemi ile tarti günümüz gaza getirsin diye haftada iki yapmaya karar verdik istersen sen de yaz

super olur bende yazarim pazartesi ben psikopata bagladim :35: dakkada bir tartinin ustundeyim nerdeyse sinir bozucu oluyor budan kurtulurum ve dedigin gibi gaza getirir :3:

Merhaba canıım bende bi diyet değil ama yediklerime dikkat etmeye başladım 3-4 gündür arada kaçamaklarım oluyo ama elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalısıyorum fırsat buldukca bende sana eşlik etmek istiyorum :)

Merhaba canıım bende bi diyet değil ama yediklerime dikkat etmeye başladım 3-4 gündür arada kaçamaklarım oluyo ama elimden geldiği kadar dikkat etmeye çalısıyorum fırsat buldukca bende sana eşlik etmek istiyorum :)

hosgedin tabi birlikten guc dogarmis beraberce destekleserek bu kilolarin ustesinden geliriz .:36: bol sanslar :3:

benim icin gunaydin yeni uyandim :34: simdi elma sirkeli ilik suyumu ictim itiraf ediyorum dun aksam meyveyi cok kacirdim 2 mandalina bir greyfrut yarim portakal yuhhh bana gec yatinca yazinca durumun vehametini goruyor insan:14:

Back
X