Elveda Rumeli - Atv

cok yazik etti.hemde sevgilisi nejat isler yüzünden ayrilmis.görüsemiyorlarmis,kiskanclikta var tabi.berrak da sevgilisini tercih etmis.2 gün sonra ayrilirsa pisman olur yani.böyle tutulan ve daha kac yil sürecek olan bir diziden ayrilmak,bence akilsizlik.............

salya sümüktüm dün akşam ki bölümü izlerken.
anneme didim ben bi daha izlemicem bunu çok ağlattı diye.
ne kadar gerçekçi yapmışlar yaaa senağlama

bende mahvoldum ağlaya ağlayasenağlama bitirdiler beni be yawwwwwwww
ama böyle olmamalıydı yani madem sevdiğini sececekti vahideyi öldüreçeklerine
yerine başkası girebilirdi yanim
baştan izleyenler varmı diziyi bilmem bu ölen vahide önceden başkası oynuyordu
o gitti bu vahide gelmişti
yine öyle yapabilirlerdi yani
oy oy mustafaya yazık oldu senağlama hem eşi öldü hem doğmamış bebişisenağlama
onların aşkı beni mest ediyordu ya
ula şu dimitiriyi ben vuracam sonunda :roflol:

çok fenaydı çoooooooooooook
gerçek gibi anlatmışlar hasanın önce gelinlik sonra kefen dıkmesi
evden gelinlıkle çıkması sonrada tabutla
yıkanırken haticenin o perdyı çekmesi
ayyyyyy anlatırken bile kötü oluyorum

kıs diziden çıktı olan bize oldu kendı nası izledi acaba
offf darlandım ya

ay benimkide yanımda oturuyordu diziyi izlerken.
annem olmasaydı yanımızda boynuna sarılıp ağlicaktım ben seni hiç bırakmicam diye senağlama

annem olmasaydı yanımızda boynuna sarılıp ağlicaktım ben seni hiç bırakmicam diye senağlama

bende eşimin yanında ağladım
kendimi vahidenin yerine koydum ve çocuklarımı düşündüm bensiz olmalarına
ve ailemi senağlama
eşim aklıma bile gelmedi bensiz ne yapar diye sadece aklımda çocuklarım vardı
anam babam vardısenağlama

bende kendimi mustafanın yerine koydum ağla ağla içim çıktı eşime bişey olursa diye
kocişimi aradım dedim vahide öldü, o da sanmış tanıdığımız biri öldü
elveda rumelideki vahide öldü dedim, deli misin sen bende korktum diyo

akşam içim kıyıldı seyrederken eşimle beraber izliyoduk ameliyat sahnesinden okadar etkilendiki allah bana böyle bişey göstermesin senin elimden kayıp gitmene dayanamam dedi canım kocam bende bi ameliyat geçirdim 4 sene önce ölümden döndüm sanrım o günler aklına geldi.bir kez daha çok sevildiğimi analadım ve çok mutlu oldum ama dizi çok duygusal yaptı bizi

ben onu yaptim canim hüngür hüngür kocisimin kollarinda agladim.reklam arasinda annemi aradim annemde agliyordu canim annecigim.öff cok fenaydi,simdi ne olacak ki,bence vahidenin yerine yeni birisi gelebilir,tabiki baska rolle.bu ramizin yada fatmanin yegeni olabilir ne bileyim iste buna benzer seyler olabilir.mustafada yeni gelen o kisiyede zamanla asik olur. genelde de bir film yorumlarken dediklerim cikar.................

ama gelmesin kimse yerine yaa :1closedeyes:
büyük aşklarının anlamı kalmaz o zaman :asigim:

Hiç bu kadar ağladığımı hatırlamıyorum... Mustafa' nın gözyaşları bitirdi beni....
Hele defin işlemleri o kadar dokunaklıydı ki perişan oldum resmen.... Hatice' nin ağlaması içime dokundu...Bu şekilde bitirmemeliydiler Vahide karakterini...Yerine başka birisi gelseydi bari...Yazık oldu Mustafa' ya kime üzülsün doğmamış yavrusuna mı karısını mı?
senağlama senağlama

hayir bence cok güzel oldu yani bende cok agladim vahideye mustafaya ama dizilerde hep feci kazalarda gecirilse hayata dönülüyor ezberlenmis artik bu neredeyse.. Farkini gösterdi bu dizi.. cok acikli ve cok gercekciydi

arkadaşlar vahide karakteri neden sonlandırıldı ki acaba
bileniniz var mı?
ve akşamki bölüm müthişdi...
beni en çok ramiz babanın kızı için döktüğü gözyaşları çok etkiledi...
mustafa da harikaydı ama ramiz baba beni bitirdi
o ne oyunculuk ya hepsi müthişdi.. çok inandırıcıydı... sanki mahallemden birsinin kızı ve karısı ölmüşde akrabalarıyla birlikte bende ağlıyor gibiydim...

valla nedenini bilmiyorum, belki yönetmen senarist her kimse onlarda benim gibi düsünüyordur, klasikten uzak farkli bir dizi.. ölmesi gerekiyordu diziyi gercekci kilabilmek icin ve öldü. Veya baska bir sebepten dolayi cikartilmasi gerekiyordu vahidenin kimbilir

evet ya ramiz baba aynen benim baba tipi içten ağlaması var ya hele kızlarına düşkünlüğüsenağlama
aynen benim babam yani bizlerin babasısenağlama
ya annenin bayılıp ayılması hepsi rollerini çok güzel oynuyorlar
adeta ailemizden bir parca gibi oldular senağlama

hepsi gerçekten vahide ölmüş gibi rol oynadılar süperdiler alkisalkisalkisalkisalkisalkis

benim babam makedon oldugundan ayri bi seviyoruz zaten bu diziyi sanki cok yakin tanidiklarimizmis gibi pazartesi evimize misafir geliyolar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…