ay benimkide yanımda oturuyordu diziyi izlerken.
annem olmasaydı yanımızda boynuna sarılıp ağlicaktım ben seni hiç bırakmicam diye senağlama
ben onu yaptim canim hüngür hüngür kocisimin kollarinda agladim.reklam arasinda annemi aradim annemde agliyordu canim annecigim.öff cok fenaydi,simdi ne olacak ki,bence vahidenin yerine yeni birisi gelebilir,tabiki baska rolle.bu ramizin yada fatmanin yegeni olabilir ne bileyim iste buna benzer seyler olabilir.mustafada yeni gelen o kisiyede zamanla asik olur. genelde de bir film yorumlarken dediklerim cikar.................ay benimkide yanımda oturuyordu diziyi izlerken.
annem olmasaydı yanımızda boynuna sarılıp ağlicaktım ben seni hiç bırakmicam diye senağlama
ben onu yaptim canim hüngür hüngür kocisimin kollarinda agladim.reklam arasinda annemi aradim annemde agliyordu canim annecigim.öff cok fenaydi,simdi ne olacak ki,bence vahidenin yerine yeni birisi gelebilir,tabiki baska rolle.bu ramizin yada fatmanin yegeni olabilir ne bileyim iste buna benzer seyler olabilir.mustafada yeni gelen o kisiyede zamanla asik olur. genelde de bir film yorumlarken dediklerim cikar.................
arkadaşlar vahide karakteri neden sonlandırıldı ki acaba
bileniniz var mı?
ve akşamki bölüm müthişdi...
beni en çok ramiz babanın kızı için döktüğü gözyaşları çok etkiledi...
mustafa da harikaydı ama ramiz baba beni bitirdi
o ne oyunculuk ya hepsi müthişdi.. çok inandırıcıydı... sanki mahallemden birsinin kızı ve karısı ölmüşde akrabalarıyla birlikte bende ağlıyor gibiydim...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?