Elveda Rumeli - Atv

zavallı meryem, hem onun için hem kaymakam için hem de eski kocası için çok zor bi durum yasenağlama

Bende çok seviyorum bu diziyi.Baştan beri takip ediyordum ama akşam eşimin gazabına ugradım.Neler kacırmısım yaw.

inanamıyorum bildiğin öldü vahide yaaa... ooff neden güzel şeyleri hep böyle bozuyorlar anlamıyorum!!

benim gözyaşları yine başladı
biran kendimi mustafanın yerine koydum ,Allah korusun eşime bişey olursa diye

inanamıyorum bildiğin öldü vahide yaaa... ooff neden güzel şeyleri hep böyle bozuyorlar anlamıyorum!!

Nedenini söyliyimmm
kendine sevgili bulmuş o nedenle diziden ayrılıyormuşsenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Ben başladığı günden beri izliyorum bu dizi yi benim için onlar gerçekten hala Rumelide yaşıyorlar...
Gerçek hayattan alınmış bir öykü zaten sırf tarih anlatıyor diye geçtim ilk gün başına ama acayip bağlandım şuan nasıl ağlıyorum yaaasenağlamasenağlamasenağlama
Vahide bu diznin herşeyiydi yaaaasenağlamasenağlama
Nasıl gidecek bilmiyorum diziye 2.5 yıl daha ömür biçiyorlar Yani daha Rumeli Elveda sırası gelmemiş ama vahidenin ayrılışı çok kötü olacakkkksenağlama

Ya madem sonuna kadar götüremeyecektin neden,baslarsin ki.Hic hoslanmiyorum bundan.Dizinin tadini kaciriyorlar böyle yapip.Aynisi kirik kanatlar da da olmustu.kötükedihüso

mine sende lostu izliyorsun anlaşılan hemde elveda rumeliyi
aynı kafadanız desene

kırık kanatları da izliyordum ben orda kim ayrılmıştııı?
deryacık evet haklıymışsın nejat işlere zaman ayıramadığı için ayrılmış..
onla sevgiliymiş 1.5 yıldır. bence kendisi de ilerde çok pişman olur
çünkü oyunculuğunu çok ilerletmişti çok başarılıydı bu dizide.
artık dizinin tadı tuzu kalmadı valla ya
böyle masal gibiydi o masal bağını koparıp bizi gerçeğe
döndürdüler gibi bişey oldu...

mezarının başında mustafa
ayy daha bebeği olcaktı vahidenin ama ya

Çok değerli tiyatrocularla bir dizide oynamamın değerini bilemiyor işte çok yazık
İleride evet pişman olacak

Mezarını mustafa kazdı
Kefenini eniştesi Hasan dikiyor inanamıyorumsenağlamasenağlamasenağlama
senağlamasenağlamasenağlamasenağlama

dışarıda volkan konak konseri var ama ben diziyi bırakamıyrum kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…