Elveda Rumeli - Atv

Etrafimda duyduklarim kadariyla bu yayinlanan bölümde herkes aglamis,
ben bir gözyasi bile dökmedim ki bu tür sahnelerde tutamam hic aslinda kendimi. senağlama
Nedeni ise Berrak'in diziden ayrilis sebebini bildigim icin, o sebebi bildigim sürece gözyasimida dökemezdim acikcasi.

Yalniz oyunculuklarina diyecek bir seyim var,

harika ! alkisalkisalkis

aynen ben de öyle...
asker bile görsem tv de ağlarım ben..ama berrak tüzünataç'ın sevgülüsü için ayrıldığını duyduğumdan gözyaşı dökmedim..bilsemeseydim ağlardım ama, sevdiğim bir dizi ve gerçekmiş gibi oynanan bir aile tablosualkisalkisalkis

Ben bildiğim halde ağladım hemde zırıl zırıl dizi başladı ben başladım dizi bitti ben hala ağlıyorum 2-3 günde tuhaf hissettim yaa
senağlamasenağlamasenağlamasenağlamasenağlama
Diziyle gerçeği ayırmak lazım aslında ben o diziye gerçek hayattan alıntı olduğu için gerçekmiş gibi bakıyorum:1closedeyes:
Benim için onlar orada yaşıyorlar ve ben hayatlarını okuyorum görüntülü olarak nasıl gerçek bir hayatı okurken gözünüzde canlanır onun gibi
Tv de magazincilere kızıyorum aslında neymiş biz ekran başında ağlarken o sevgilisiyle geziyormuş ne yapacaktı tabi ki oturdu diziyi izledi ama almış bir karar ve olan oldu artık diziden çıktı üzüldük ağladık ama hayat onun nasıl isterse
olayın büyüsünü kaçırıyorlar yaaakötükedihüso

Mustafa rolünü oynayan çocuk Berrak'ın ayrılmasına o kadar üzülmüşki izin almış 2 gün ıstanbula gelmiş...kaydirigubbakcemile3

Bende Vahide'nin ölümüne acayip üzüldüm gerçek hayatta tanıdığım biri ölmüş gibi hemde oyuncuları kutlamak lazım kolay değil bu kadar insana o hüzünlü anları böylesine gerçekci yaşatmak alkışlıyorum hepsinide

bır sevda ugruna ....

sızde bır seylerı feda etmezmıydınız .... bu karıyer bıle olsa ....

kalplerı evırıp cevıren Allah' dır ... ve sevdayı kalbe koyarsa ... yurekde sevdayı alır goturur .... her zaman kazanan "yuregının goturdugu yere gıden ...." degılmıdır ....

ben olsaydım ...bende berragın yaptıgını yapardım .... " sevda' mdan ... buyuk "zırve ... " olmazdı benım ıcın ....

bence guzel oynadı ... guzel gıttı ... dılerım sectıgı yolda onu guzellıklere ulastırır ....

Son düzenleme:
vahidenin seneye yada öbür sezona oynayacagini tahmin etmiyorum.eger öyle birsey olsaydi senaryo yu baska türlü cekerlerdi,mesela vahide istanbula gidebilirdi,görümcesinin yanina.cünkü birara bunun konusu olmustu,mustafayla istanbula tasinma konusu.ama vahide degil de baska karakterle girebilir,mustafada vahide ye cok benzedigi icin tekrar bir ask olabilir,biz burda vahidenin durumuna aciyip vah vah,tüh tüh diyelim,o bodrumlarda sefa sürsün..ama seyirci kitlesini cok kizdirdi bence.gerci bir evlilik lafi dönüyor ama,belkide evlenecegi icin ayrildi

ben de ağladım be tektim zaten salya sümük senağlama
saonra dedim ne ağlıyosun be sil burnunu ilze filmini alla alla:mymeka:

evleri bosaltmaya basladılar , çok acı bişey yaaa ,
insanın yerınden yurdundan dusman için ayrılması senağlama senağlama

Allah'ım kimseye yaşatmasın senağlama
artık hep ağlatçaklar bizi galiba

babaannemın anlattıklarıyla bu diziyle hayal ettıklerımı gormus oluyorum açıkcası a.s

Offf valla içim şişti, ağlayıp durmaktan, evlat acısı, yerden yurtta olmak...senağlama

nasıda yalvarıo abdül ölmek istemıomusmusss
zaten serefli ve cesur olsaydı dusmanlara yakalık yapmazdı klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…