Elveda Rumeli - Atv

Düşüncesiz,bencil,şımarık,kaba ve hafiften bayan maganda modundaki Vahide karakterini hiç sevemesem de,bir ailenin evladını kaybetmesi çok acı.Ama Berrak Tüzünataç'ın diziden ayrılmasına çok sevindim açıkçası.Zaten Rumeli'yi güllük gülistanlık terk etmek zorunda kalmadık.Bunun anlaşılabilmesi için daha çok kayıplar olacak kanımca.Vahide sadece bir başlangıç oldu.Berrak' hanımın diziden aşk için değil,rolü azalacağı için ayrıldığını açıkladı dizi yapımcıları.Bu çok anti-profesyonel bir tutum.Dizi sektörü,yeteneğine,eğitimine ve tecrübesine bakmadan,salt güzel(tartışılır!) ve magazinel diye birilerini tepesine çıkarırsa olacağı budur işte..Önümüzdeki sezon doğaldır ki;Mustafa,Alex ve Zarife'nin de rolleri nispeten azalacaktır.Onlar niye ayrılmıyor?!Yeterince şımarmamışlar demek!!!
Neyse,yeni sezonda umarım Emine-Hacı Ali aşkı başlar ve sağlam oyuncular seçilir de;Elveda Rumeli;2 manken oyuncu öne çekilecek diye;gayet kısır bir öyküyken metazori abartılan Mustafa-Vahide aşkı uğruna harcanan Hasan-Hatice,Alex-Zarife,Meryem-Dilaver aşklarının yerine geçebilecek,bu sayede de yeniden kaybettiği popülerliği diziye geri kazandırabilecek çarpıcı bir çift kazanır.Bunun için oyuncular;gerçek oyuncu,hikaye de gerçekçi ve yaşayan bir hikaye olur umuyorum.

Haberiniz var mı kızlar bugün gazetede okudum ıspanak Namık diziden ayrılmış...mafoldumben

Şu ismini unuttum şimdi Ramizin karısının röpörtajı vardı..Ona sormuşlar niye ayrıldı diye..Yorum yapmak istememiş..Gazetede böyle yazıyodu..ınşallah yalandır..Bende seviyodum Namık'ımafoldumben

çok seviyordum bu diziyi ama berrak nejat işler le beraber olcam diye diziden ayrıldı bizde ekran başında ağlamaktan helak olduk

alçak vahide. mahvetti göz pınarlarımı

namıktan sonra para anlaşmazlığı yüzünden erdal özyağcılarda diziden ayrıldı
inşallah ikna ederler sütçü ramiz de diziden giderse :gitme::gitme:

ya herkes gidiyor anlamadım bu işi:l yapımcılar başrolü kybetmeyi nsıl göze alıyorlr anlamadım :l ama yeni gelecek oyuncular için çok heyecnlıyım.inşallah güzel ve yetenekli oyuncular bulurlar.şive çok önemli

Fatma ölmüş..:gitme:

ayyyyyyyyyy heyacanlanıyorum her sahnesinde yeni oyuncular yeni hikayelerrrrr bayılıyorum bu diziye

Fatma ölmüşmafoldumbenkızancıklar büyümüş..Kızçeler büyümüş..Kim kimdir kafam karıştı valla..Kasabın karısı yok.Namık ın karısı yok.ınşallah güzel devam eder..
heee...Kızçelerin aşk mektuplarına ve postacının velespitine bittimkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

Evet bende çok karıştırdım bu bölümde.
Kasabın karısı vardı, karşılamay ramizlerin evine gelmişlerdi.
Namık ve karısı ise bir yerde galiba - gelemdiler hala dedi annesi.
Bakalım bu seonda güzel olacak sanırım.
Önce bir yeni gelenleri tanısak....

kızlar valla bende çok karıştırdım herkes büyüyünce kafam allak bullak oldu..
ama yinede çok güseldi yaaa....

harika bi bölümdü. :lepi:
çocuklar büyümüş, serpilmiş ama diğerleri heçç yaşlanmamış.
ama olsun ya ben çok beğendim. kim kimdir eccik benim kafada karıştı.
Genç subay Mustafa Kemal in harita çizdiği sahnede için acayip oldu yaa.:sinifsinif:

Son düzenleme:
ay cok güldüm cok eylendim bu bölüm.ama emineyi beğenmedim yani küçükken sapsarı olan kız esmer olmuş.tmm küçükken sarışı olanlar sora değişiyo ama en fazla kumral olmasını beklerdim.küçük zarifeyi cok begendim ama.velesbite bende bittim ikidebir hasana bagırıyo ya postacı "çekılsana önumden cıkıp duruysn önüme" nası bi sinirle bagırdı:d
umarım ilerde mustafa emine aşkı olmaz ya nblm brz şüphelendm

kızlar bende bu bölümü çok beğendim..
ama kafamı karıştıran şeyler var...
şimdi bu meyremin 5 adet oğlu vardı bu hafta gösterdikleri oğlan sayısı 3 (matemetik problemi gibi oldu)diğer 2 oğlan nerede?
bu küçük adam sütçü kim oluyor?çözemedim onu varmıydı önceki sezonda ?

hacıalimiydi neydi ona gıcık oldum kaymakama neler dedi öyle yaaaa....üzüldüm...

bu emine okuyup geldiya hani valla aynı vahide ablasına benzemiş...
hem tip olarak hem inatçılığından..
ayy onlarda mustafayla nasıl itişip kakışırlardı eskiden orda bi tuhaf oldum....

aklıma bişiy geliyo ama çekiniyom söylemeye..
ilerde bu emine tıbbiyeli mustafaya aşık olmasın?????
olur olur valla....
vahideyle mustafanın aşkıda böyle başlamıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…