Elveda Rumeli - Atv

hadi ya allah kahretmesin emi...
atv nin huyudur zaten...
yediler caanım gibi diziyi...

dizinin fragmanını bulamadım kızlar...

Ben sonunu anlayamadım ya..O mezarlar zaten vahide ve fatmanın değilmiydi..

demek ki sorun bende değil,sonunu anlaşılmaz yapmışlar,alelacele bitirirlerse böyle olur
zühtü tam mektupları yazan bendim diyecekken vuruldu

Yok canım sorun sende olur mu ben de anlayamadım bi de reklam verdi tam sonunda o kadar bekledim nolcak diye koca bi hiç yani..akannehir

Allah Nasıl Biliyosa Öyle Yapsın Bu Kanal Yönetimini!!

Aile Dizilerini Tek Tek Yok Ediyorlar Resmen!!

Keşke 3. sezona hiç başlamasalardı geçen sezon adam akıllı bi final yapıp bitirselerdi...

hiç diziye yakışır bir final değildi zaten başlarda belliydi dizi oyuncuları diziden çıktıkça yaprak dökümü gibi sonu geldi

yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiii
dicek bişe bulamıyorum
canım diziye böylemi final yapılır allah aşkına ya
bu atv de mi bi gariplik var ya butun dizilerini böyle saçma sapan bi şekilde bitiriyo

yani nerde vahidenin öldüğü final nerde bu
bukadar saçma sapan bitemezdi helal olsun

ezeli izliyodum baktım final yazıyo üzüldüm bunu izledim dandik bir sonla bitti
dicek bişe bulamıyorumm
alkııııııııııışakannehir

yani hepsi öldü mü simdi ?en son eve ates actilar ki görüldügü kadariyla kimse cikmamisti o cocuk vuruldu atese verdiler evi,ama sonra ramiz vahideyle fatmanin mezardinda bisyler diyodu reklam girdi bakamadim yani orda ne dedi en azindan kimin öldügünü ne oldugunu anlardik...
gercekten cok güzel bir diziydi hem final yakismadi hemde oyunlar gidince birseye benzemedi

Göç başladı sanırım..Hepsi öldü..Bi ramiz kaldı o da vahide ve fatmanın mezarına gidip bi şeyler söyledi (ne söyledi bende anlayamadım duyan varsa söylerse sevinirim)sonra o da tek başına göçe katıldı..Ben bu sonucu çıkardım ama........?????

"Dört bir yanimizi sardilar,hem de nasil.Fena zorladilar fena,fena.Istiyler gidelim.":gitme:Ramiz in son sözleriydi.Fatma ve vahide nin mezarinda.Baska ölen falan göstermediler.Dizinin bitimin de atv dizi ile ilgili yorum yapti,eski bölümleri gösterdi.Biz onlari cok sevdik falan filan.
Seyrettigim tek diziydi,bu güzel diziyi böyle harcamak olmadi.klava:Insallah baska kanala gecer gibi umut ediyorum ,cünkü bittigin de 83.bölüm sonu diye yazdi.:Saruboceq:

Ayip ettin be atv,cok ayip ettin:tomato:

şimdi izledim netten ve bende atv çokkk ayıp etti diyorum.:mymeka::mymeka:
ben bu kadar kötü bi son beklemiyordum.
sadece zühtü öldü diye tahmin ediyorum ben.
ramiz ailesiyle göçe katılmış olabilir.
herkezin ölüp ramizin hayatta kalması saçma.
atv de bi bu diziyi bide canım ailemi izliyodum ama artık işim olmaz

evet çok saçma bi sonla bitirdiler zavallı zühtü söyleyemden öldü ama bana kalırsa o evde sadece zühtü öldü sonunda sadece ramiz vahide ile fatma nın mezarına gitti heralde göç etmeden son bikez mezarlarını ziyaret etti sonunda zatii göçüyodu insanlar eşyalarını yüklenmiş ama yazık ettiler güzelim diziye

Yani öyle bi bitirdilerki herkes kendine göre senaryo yazabilir kimi öldü hepsi der kimi sadece zühtü öldü der.. Adamakıllı bi final yapmadılar ki..akannehir

atv zaten iğrenç bi kanal hiç kaliteli değil ne güzel dizileri harcıyolar en üzüldüğümde aile saadeti gibi kaliteli ve güzel bir diziyi bitirdiler atv yi kınıyorum bu kadar para delisi bi kanal olamaz

bittimi elveda rumeli.. harcadılar valla güzelim diziyi.. geçen sezon müptelasıydım bu sezon izlenmeyecek derecede kötüydü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…