Elveda Rumeli - Atv

benim aklım çok karıştı arkadaşlar ramizin karısına fatmaya noldu...

namık la nevreste nerde ben o iksiini çok sewiyodum..we ne yalan sölim fatmayla namıkın bölümlerini seyrediyodum daha çok...

çok üzüldümya olmayışlarına (

hiç tadı kalmamış...bağlıolar bizi diziye sonra kafalarına göre hareket ediyolar....çok kızdım yaa

Bu oyuncularla iyi bi sözleşme yapmaları lazım dizi bitene kadar ayrılamasınlarlmaz:

alex de yoktu değilmi yoksa ben mi kaçırdım karısı öldü adamın izin mi aldı acaba .bütün oyuncular balkan düğününe geçiş yaptı zaten abdül baytar dede eşkiyalar hepsi orada
dizide dikkatimi çekti de pembe küççükken renkli gözlümüydü

Bu oyuncularla iyi bi sözleşme yapmaları lazım dizi bitene kadar ayrılamasınlarlmaz:
evet katılıyorum neredeyse sütçü ramizde gidiyordu diziden para konusunda anlaşamadıklarından
demekki anlaşmış ki dizide

evet bu dediklerin
balkan düğününde oynayacaklar ama sanırım elveda rümeliyede gelirler
ayrılmadılarsa tabi
biraz ortalık karışık gibi toparlamak zor olacak
ne cabuk evlenmiş hacıali ya düğüne çağırmadılar bizi :roflol: ben küstüm kaymakam beye :dilcikar: ve meryeme

Alex ayrılmış diziden..

sanırım şebnem hanımın yani fatmanın gercek hayatta kardeşi trafik kazası gecirmiş ve ölmüş.ondan ayrılmış diziden.alexin daha belli degilmiş diziden cıkacagı.namık ve nevreste tamamen cıkmıs.baytar dede dizide öldü balkan düğününe gecti.haberler büle ,)

benim adamım ıspanak namıktı
nasıl gider diziden ya en çok ona gülüyordum

giden oyuncular geri gelsin lütfen teee o kaaa

Sıkıldım ben şu pembenin mektup olaylarından

evet ya bu yeni sezon bayagı saçma gibi birşey olmuş yani tadı tuzu kalmadı artık yani vahide ve fatma ana diziden ayrıldılar bi hoş dizi oldu
ama ordaki bazı oyuncular balkan düğünün de
şimdik rakabetim o dizi

ya en sonunda bı dızınınde seyını cıkardılarrrrrrrrrrrr.:umursamaz:

Bıraktım bunları bu akşam Ezeli seyrettim..Bi ara baktım yine Pembe mektup okuyoduakannehirSıkıldım artık..:gitme:

[/URL][/IMG][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
[/URL][/IMG]
şunların şekerliğine bakın yahuuu.. niye gitti u şekerleerrr

Son düzenleme:
Atv bu diziyide katletti, yarın Final bölümü yayınlanacak.
Tabi ne kaa final bölümü orası mechul, yeni bölüm yerine final yazıp yutturacaklar güya seyirciye. lmaz:

Atv bu diziyide katletti, yarın Final bölümü yayınlanacak.
Tabi ne kaa final bölümü orası mechul, yeni bölüm yerine final yazıp yutturacaklar güya seyirciye. lmaz:

Hadi ya:gitme:

Tutamadılar oyuncularını elde böyle oldu iştelmaz:

Son zamanlarda ezel yüzünden bırakmıştım ama yinede üzüldüm:çok üzgünüm:

evet ya yarın final dediler saatini düzgün bişe yapsalardı ya olmaz yeni dizi başlıycak boş yer yok tabi yer açmaları lazım olan bu diziye oldu gene ondan kaldırıyorlardır bu atv dayak istiyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…