• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Emanet verdiğim arabamı geri alamamak

Daha 6 aydır birlikteymişsiniz. Evleneceğiz diyorsunuz ama ne söz ne nişan hiç bir şey yok. Dışarı çıkmanıza bile izin vermeyen, ancak haftada bir görüştüğünüz biriyle evleneceğinize inanıyor musunuz? Birde arabanıza el koymuş😡 kendi yetmemiş SİZİN ARABANIZI kendi babasına verecekmiş. Niye, sizin ihtiyacınız yokmuş çünkü.

O kimki hayatınız hakkında bu kadar söz sahibi olabiliyor. Eşiniz dahi olsa bunları yapmaya hakkı yok. Maddi yardım yapıyor musunuz peki, kesin paranızı da yiyordur bu.

Yapmayın ya, birde çocuğunuz varmış. Çocuğunuzun rızkını bu asalağa yedirmeyin. Onu rahat ettirmek için arabanızı verip dolmuşlarda sürünmeyin.

İsteyin arabanızı, babamın arabası tamirdeymiş, memlekette arabaya ihtiyacım var, çocukla perişan olmak istemiyorum deyin. Oda arabamı kiralıyor yoksa alıyor mu naparsa yapsın, kendi sorunu.

Ve en önemlisi, size değer vermeyen bu adamı hayatınızdan çıkarın

Ya siz bu başlıkta evliliğiniz için de ailenizi suçlamışsınız. Sanki sizi 18 yaşında zorla evlendirmişler gibi. Halbuki siz kendiniz kaçmıssınız, aldatıldığınız halde de çocuk yapmışsınız. Boşandığınızdan beri de sürekli adamlarla ilgili konular açmışsınız. Boşanır boşanmaz evli bir adama aşık olmuşsunuz, yok biriyle tanısmıssınız sevgiliniz şöyle yapmış böyle yapmış yok efendim babanızın yanında açık giyinemiyormussunuz çok kötülermiş vs vs. Umarım çocuğunuza aileniz bakar hep eminim hiç de kötülediğiniz gibi değillerdir. 18 yaşındaki kızları kaçmış, yine de affedip bir de kız evliyken onu üniversitede okutup iş sahibi yapmışlar ama bu kız üstüne aldatılıp şiddet gördüğü halde o adamdan çocuk yapmış yine de boşanmamış kocası boşanmak istemiş (bakın konularınızda bunlar yazıyor). Bu kız Özgür olup gezip tozmak isteyip bakıcı parasını ödeyemiyorum yeeeaaa diyip çocuğu bir de anne babasının yanına yollamış, ana babası arayınca da boğuluyorum gezip tozamıyorum sıktılar artık bile demiş. Siz var ya akıllanmazsınız sizi engelliyorum çünkü dünyada böyle sorumsuz böyle bencil böyle bir biyolojik anne olduğunu bilmek istemiyorum.Eki Görüntüle 2888050
İnsan sadece konu sahibinin çocuğu için üzülüyor değil mi? Bu arada bu kadar baskıcı ve kötü(!) aileye nasıl çocuk baktırılıyor kafam almadı.. ya konu sahibinin çocuğuna da kötü davranıyorlarsa.. konu sahibi çalışıp gezmek istiyor ve çocuk kendisine ayak bağı olacaktı.. aileye atıp kurtuldu.. akşamları çocukla görüntülü konuşmak bile zulüm geliyor..

Maddi sıkıntılar yaşadığı için çocuğuna memleketteki ailesinin baktığını söylemişti. Kıt kanaat geçiniyormuş. Akşam olup da çocuğuyla görüştürmek için çok fazla arıyorlarmış da rahatsız oluyormuş özel hayatı kalmamışmış. Memlekete gitse ailesi rahat vermiyormuş falan. Bu ne perhiz anlayamadım ben. Çocuk orda annesiz. Dert edinilmesi gereken kalbi kırılacak ayrılacak diye dert edinilen kişi sevgilisi değil çocuğu bence. Allah akıl fikir versin.
Eğer böyle bir anneyse bu adam iliğini sömürse konu sahibinin müstehak, hatta az bile yapıyor.

Kıt kanaat geçiniyorda nasıl arabası oluyor? Çocuğuyla başka şehirde olduğuna göre memurdur, ee maaşıda iyidir. Kendi çocuğuna gelince kıt kanaat geçiniyor ama elin adamlarına neyi var neyi yok önüne seriyor, yazıklar olsun.

Ne demek çocuğuyla görüntülü konuşmayı özel hayatım kalmadı diyerek şikayetlenmek? Böyle kadınlar anne olmamalı. Yazık çocuğa çok üzüldüm, bu konu sinirlerimi bozdu ya.

Vaz geçtim bir önceki yorumumdan. Konu sahibi, kesinlikle ayrılmayın bu adamdan. En kısa zamanda evlenin. Bu adam size layık olduğunuz hayatı yaşatacak potansiyelde.

Pardon da daha aranızda ciddi bir nişan söz yokken arabanızı alması üzerine vermemesi ve de babasına lazımmış gibi davranması 🙄
Bayramda işim var diyin isteyin bu kadar da olmaz……Ayrıca niye dolmuşlarda sürünüyorsunuz araba sizin değil mi rest çekin nereye gidecekseniz söyleyin bi zahmet sahiplenmesin arabanızı.

Yok artık yahu çocuk başka odada konuşur ne alaka yazıklar olsun size ya ...
Yanlış anladınız galiba. Çocuk anneannede kalıyor, akşamları konu sahibini arıyorlar görüntülü çocuk annesini görsün diye. Ama hanımefendi kendi çocuğuyla görüşmekten rahatsız oluyormuş, özel hayatı kalmamışmış. Ayy yazdıkça sinirim bozuldu

Çocuğunla ilgili yazılanları okuyunca sana acayip ifrit oldum konu sahibi.
Keşke dogurmasaydin...kocanı elinde tutmak için dogurdun ama çocuk kocayı elinde tutmaya yetmedi...koca gitti, çocukta aileye postalandı.

Neyse araba sevgilinde kalsın, geri almaya kalkma, yoksa adam soğur terk eder falan... koala gibi yapış olur mu...

Son düzenleme:
Yaşadığın hayat ,hayat değil.Cidden yapman gereken bence
_Önce çocuğunu yanına al.Yaklaşık 8 yaşında bir çocukla idare edebilirsiniz.(bakıcı,kreş gibi bir derdiniz olmaz)
_Arabanı o adam bozuntusundan al k.çına tekmeyi bas ve yalvarsa da affetme.
_Biraz da çocuğunla mutlu olmak için yaşa.Şimdiye kadar kendin için yaşamışsın,yazık ona da.
C idden bu hayat hayat değil.İleride çok pişman olursun çocuğunun rızkını elin heriflerin yediriyorsun resmen.

Pardon da ne münasebet. Yaptığı çok açık arsızlık, emanet aldığı arabayı babasına emanet veriyor, pes yani. Benim kocam benim arabamı sormadan başkasına veremez yani nasıl bir densizlik bu anlamadım.

Yarın bir gün benzin de doldur der kesin. Bide yanlış anladı diyosun yanlış anlasın ni zahmet babasının işleri ne alaka ya

Konu gercek degil mi acaba?
Detaylarda konu sahibinin evlenip boşandığı, çocuğunu hayatını kısıtlıyormuş diye annesine postaladığı, meşgul ediyor diye görüntülü konuşmak bile istemediği yazıyor.
Umarım konu gerçek değildir. Umarım böyle bir travma ile büyüyen bir çocuk yoktur.

Yanlış anladınız galiba. Çocuk anneannede kalıyor, akşamları konu sahibini arıyorlar görüntülü çocuk annesini görsün diye. Ama hanımefendi kendi çocuğuyla görüşmekten rahatsız oluyormuş, özel hayatı kalmamışmış. Ayy yazdıkça sinirim bozuldu
Ya bende babası arıyor diye düşündüm , çocuk annedeyken arıyordur felan diye...bu hâlini asla dusunemezdim ...bu normal bir şey değil ..uzman yardımı alsa iyi olur .

Lütfen uzman yardımı al yaptiklarin normal değil ...o çocuğunun ahı çıkar senden hayatta mutlu olmazsın bak ..o daha melek günahsız anlatabiliyor muyum ...

Merhaba kızlar

erkek arkadaşım her lazım odlugunda arabamı alıyor tabiki alsın ama arabam bana emanet oldu şu an çünkü bugun itibari ile arabasını sattı .ki evde kalabalıklar önceden de arabayı eve bırakıyor benimkini alıyordu
şimdi arabasız kaldım
sabah erken uyanırsa beni işe belki bırakır ki uyanmaz ise ben dolmuşlarda sürüneceğim
dün benim kuaföre gitmem lazım dedim minnet mi edyorsun tamam istemiyorum arabanı deyip tavır yaptı ben araba kiralarım dedi
ben de utandım yanlış anladı diye
bir ay araba almayı düşünmüyor ben kendi arabama emanet mi olacağım
bunaldım yetmiyor haftaya babasına bir haftalıgına arabamı bırakıyor ben ailemin yanında olacağım o da sana lazım değil babamlar bayramda işlerini görsünler diyor
delirmek üzereyim
Ne diye verıosunuz.Sankı mecbursunuz.Bu ne terbıyesızlık

Detaylarda konu sahibinin evlenip boşandığı, çocuğunu hayatını kısıtlıyormuş diye annesine postaladığı, meşgul ediyor diye görüntülü konuşmak bile istemediği yazıyor.
Umarım konu gerçek değildir. Umarım böyle bir travma ile büyüyen bir çocuk yoktur.

Bu detaylarla beraber gercek olmama ihtimali cok yuksek.
Konu acip sonra yorumlara cevap vermeyenleri ciddiye alamiyorum, fake duruyor.
Konu sahibi okuyup guluyor gibi :)

Ya lütfen lütfen uzman yardımı al ...o zamana kadarda vibrator felan al( heralde hormonlarin tavanda yoksa çekilmez senin sevgilin yani? ...daha ucuza gelir .. sağlıklı bir ilişki kurarsın önce çocuğunla sonra hayatına girecek yeni insanla..baka çocuğuna babalık yapacak çok güzel adamlar var emin ol .. benim kızıma o kadar güzel babalık yapıyor ki eşim anlatamam

Back
X