Embriyo aşaması

Melissss_9394

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
2 Ekim 2019
233
90
18
31
Kızlar benden dun 34 tane yumurta toplandı 20 tanesı olgun yumurtaymıs bugun aradılar 12 tanesı döllenmiş durum ne sızce kacıncı gun donduruluyor benımkı dondurulmus transfer olucak

Canım benim 32 yumurta toplanmıştı 25 i olgundu 20 si döllendi 2.güne 14 tane kaldı 3.güne 13 tane kaldı ve 5.güne 3 embriyom blastokist oldu. Sizin ne olacağı kesin değil tam bilinmez sonuçta sperm yumurta laboratuvar hepsi etken unsurlar ben size kendimden örnek verdim

Benim 17 tane yumurtamı döllemişlerdi, beşinci günün sonunda arayıp bi tane kaliteli blast var diğerleri çöp dendi. Laboratuvar’ın bu konuda çok önemli olduğunu düşünüyorum, sizi aradıklarında üçüncü günde dondurulmaya müsait olan varsa onu da dondurmalarını söyleyin bence. Hayırlı sonuçlar almanız dileğimle

Tamam canım persembe arıycak doktor tekrar bakalım dedıgın gıbı ucuncu gun dondurulması iyi

Bu döllenmede spermin etkısı ne kdar pekı cunku benım esımde sperm sayısı ve hareketlılık azdı
Biz de erkek faktörü sebebi ile tedavi olduk.
13 yumurtam toplandı 12 tanesi işleme uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne kadar 10 tanesi de geldi ama hepsinin bölünmesi günü ile uyumlu değildi sonuç olarak
5. Güne 1
6. Güne 1 adet embriyom geldi. 5 gün embriyomu transfer oldum, umudunuzu yitirmeyin inşallah sağlıkla ilerlerler.

Ay inşallah canım benımde onıkı tane döllenmiş şuan dondurulma işlemi olucak bende

O zaman persembe ucuncu gun oluyor canım arıycam dedı ne zaman dondururlar bıl ıyorum ucuncu gunmu besıncı gunmu
Biz tedavinin en başından konuşmuştuk yani doktorum 5. Gün embriyosu elde etmek istediğini söylemişti o yüzden bekledik sona kadar. Tabi nasip 3. Veya 5. Gün ikisi de sıkıca tutunabilir ya da tam tersi olabilir. Sadece doktorların kendine göre prensipleri oluyor.
Yumurta toplamdan sonraki 1. Gün 3. Gün ve 5. Gün aramışlardı beni.

Canım pekı adetten kac gun sonra transferın oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…