- 2 Ekim 2019
- 233
- 90
- 18
- 31
- Konu Sahibi Melissss_9394
-
Ümidini kırma sakın 2 yumurta çıkıp 2 sininde 5.güne giden çok insan varBenımde ümidim az nedense canım.
Tamam canım persembe arıycak doktor tekrar bakalım dedıgın gıbı ucuncu gun dondurulması iyiBenim 17 tane yumurtamı döllemişlerdi, beşinci günün sonunda arayıp bi tane kaliteli blast var diğerleri çöp dendi. Laboratuvar’ın bu konuda çok önemli olduğunu düşünüyorum, sizi aradıklarında üçüncü günde dondurulmaya müsait olan varsa onu da dondurmalarını söyleyin bence. Hayırlı sonuçlar almanız dileğimle
Canım zaten bana doktorum 3.günden 5.gün geçiş sperme bağlıymış 1-3.günde yumurtaya bağlıBu döllenmede spermin etkısı ne kdar pekı cunku benım esımde sperm sayısı ve hareketlılık azdı
Biz de erkek faktörü sebebi ile tedavi olduk.Bu döllenmede spermin etkısı ne kdar pekı cunku benım esımde sperm sayısı ve hareketlılık azdı
Ay inşallah canım benımde onıkı tane döllenmiş şuan dondurulma işlemi olucak bendeBiz de erkek faktörü sebebi ile tedavi olduk.
13 yumurtam toplandı 12 tanesi işleme uygundu 10 tanesi döllendi 3. Güne kadar 10 tanesi de geldi ama hepsinin bölünmesi günü ile uyumlu değildi sonuç olarak
5. Güne 1
6. Güne 1 adet embriyom geldi. 5 gün embriyomu transfer oldum, umudunuzu yitirmeyin inşallah sağlıkla ilerlerler.
Kaçıncı gün donduracaklar canım?Ay inşallah canım benımde onıkı tane döllenmiş şuan dondurulma işlemi olucak bende
Onu soylemedı doktor canım persembe gunu tekrar arıycam senı dedı yumurta toplama gunu ılk gun sayılmıyor herhalfe dımıKaçıncı gün donduracaklar canım?
Ben de dondurulmuş embriyo transferi olmuştum.
Hayır sayılmıyor ertesi gün başlanıyor saymaya onlar zaten gelişmeler için arayıp haber verirler düzenli olarak.Onu soylemedı doktor canım persembe gunu tekrar arıycam senı dedı yumurta toplama gunu ılk gun sayılmıyor herhalfe dımı
O zaman persembe ucuncu gun oluyor canım arıycam dedı ne zaman dondururlar bıl ıyorum ucuncu gunmu besıncı gunmuHayır sayılmıyor ertesi gün başlanıyor saymaya onlar zaten gelişmeler için arayıp haber verirler düzenli olarak.
Biz tedavinin en başından konuşmuştuk yani doktorum 5. Gün embriyosu elde etmek istediğini söylemişti o yüzden bekledik sona kadar. Tabi nasip 3. Veya 5. Gün ikisi de sıkıca tutunabilir ya da tam tersi olabilir. Sadece doktorların kendine göre prensipleri oluyor.O zaman persembe ucuncu gun oluyor canım arıycam dedı ne zaman dondururlar bıl ıyorum ucuncu gunmu besıncı gunmu
Canım pekı adetten kac gun sonra transferın olduBiz tedavinin en başından konuşmuştuk yani doktorum 5. Gün embriyosu elde etmek istediğini söylemişti o yüzden bekledik sona kadar. Tabi nasip 3. Veya 5. Gün ikisi de sıkıca tutunabilir ya da tam tersi olabilir. Sadece doktorların kendine göre prensipleri oluyor.
Yumurta toplamdan sonraki 1. Gün 3. Gün ve 5. Gün aramışlardı beni.
17. Gün transfer olan da var 20. Gün de ama bu ortalama 20 gün sürüyor rahmin hazır olma durumu ile alakalı ben 24. Gün transfer olmuştumCanım pekı adetten kac gun sonra transferın oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?