• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geriden gelen embriyo

Pykr06

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
26
4
36
Merhabalar. 28 mayısta opu oldum 15 yumurtam toplandı bunların 12si olgunmuş ve 12side döllenmiş. Bugün embriyoların 2.günü tekrar bilgi verdiler. 8 tanesi bölünmeye devam etmiş 2si iyi kalitedeymiş. Ama diğer kalan 6 embriyo için gelişimleri geriden geliyor dediler. Böyle bir durumla karşılaşan var mı, geriden gelenlerden devam eden olur mu? Baya moralim bozuldu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

Embriyo sayınız gayet güzel masaallah. Hiç moralinizi bozmayın. Bana geriden geldiği söylenen orta kalite bir embriyoyla bebeğim 16 aylık oldu şuan. Nasibinizde varsa rakamların harflerin hepsi hikaye

Embriyo sayınız gayet güzel masaallah. Hiç moralinizi bozmayın. Bana geriden geldiği söylenen orta kalite bir embriyoyla bebeğim 16 aylık oldu şuan. Nasibinizde varsa rakamların harflerin hepsi hikaye
İçime su serptiniz inşallah bende güzel haberler alırım. Sağlıkla büyütün yavrunuzu teşekkür ederim 🙏🏻

Merhaba benim de embriyom geriden gelmişti ve sadece 1 tane vardı orta kalite çok şükür tuttu darısı size olsun inşallah hiç takılmayın❤️
Merhabalar. 28 mayısta opu oldum 15 yumurtam toplandı bunların 12si olgunmuş ve 12side döllenmiş. Bugün embriyoların 2.günü tekrar bilgi verdiler. 8 tanesi bölünmeye devam etmiş 2si iyi kalitedeymiş. Ama diğer kalan 6 embriyo için gelişimleri geriden geliyor dediler. Böyle bir durumla karşılaşan var mı, geriden gelenlerden devam eden olur mu? Baya moralim bozuldu. Allah kimsenin kucağını boş bırakmasın 🤲

Geriden gelen ve 6.gun anca blast olan bir embriyom vardi, ustelik 3bb kalitedeydi, 5aa embriyolarim genetikten gecememisken o saglikli gelmisti ;)

Bana da yavaş gelişen embriyo denilmişti hatta başlık açmıştım ben de ağlıyordum…Şu an gebeyim.Canını sıkma.Allah hepimizin yardımcısı olsun Amin

Yazılanlardan anladığım nasip işi Allah ol derse oluyor, ilk gün duyunca bi moralim bozuldu da şuan iyiyim nasipte varsa göreceğiz ♥️🙏🏻 hepinize teşekkür ederim 🙏🏻

Back
X