Embriyo boyu

Translokasyon1521

Popüler Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
30 Kasım 2013
3.840
4.917
158
Merhabalr kizlar tam bugun 8 haftalik hamileyim. Embriyo boyu gayet iyi dun 18.2 mm cikti.
Fakat gecen hafta 12.6 mm di.
Yani bir haftada 5.6 mm buyumus. Sizce az degilmi.
Embriyo 1 haftada boyu 2 ye katlanir denir.
Biraz tedirgin oldum. Tskler bilgileriniz icin

Çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Korkunun sebebini biliyorum, seni anlıyorum ama her hangi bir olumsuzlukta elden bir şey gelmeyeceğini senden iyi kimse bilemez. O yüzden Allah'a tevekkül et. 🤗🤗

Gerçekten İlk defa böyle bişey duydum. Fazlamı evhamlısınız. Rabbimin dediği olur bu tarz düşünceleri kafanızdan atın zor olsada. Zor deneyimler kayıplar yaşayan kişilerde bu tarz düşünceler daha çok oluyor malesef çoğu konuda bende öyleyim çünkü. Bazen keşke cahil olsam diyorum bilmemek bazen en büyük nimet çünkü. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 😇

Çok sevindim, Allah hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Korkunun sebebini biliyorum, seni anlıyorum ama her hangi bir olumsuzlukta elden bir şey gelmeyeceğini senden iyi kimse bilemez. O yüzden Allah'a tevekkül et. 🤗🤗
Haklisin sagol insaallah 🤲🤗

Gerçekten İlk defa böyle bişey duydum. Fazlamı evhamlısınız. Rabbimin dediği olur bu tarz düşünceleri kafanızdan atın zor olsada. Zor deneyimler kayıplar yaşayan kişilerde bu tarz düşünceler daha çok oluyor malesef çoğu konuda bende öyleyim çünkü. Bazen keşke cahil olsam diyorum bilmemek bazen en büyük nimet çünkü. Rabbim kucağınıza almayı nasip etsin 😇
Amin insaallah🤲 sagolun

Back
X