Embriyo çözdürmede hepsi mi çözdürülüyor?

Yaa MaşaAllah aradığım cevap ❤️ bende dondurulmuş embriyolarıma pgt istiyorum şans düşüyo diyolar yeni tedaviyede maddi manevi gücümüz yok artık umutlandırdınız beni 😊siz neden çözdürüp dondurttunuz peki?
Aslında çok bi bilgim yoktu doktoruma güvendim sonra öğrendim üçü de çözülmüş. Onu duyunca baya korktuk ama çözülse bile tekrar donunca sıkıntı olmuyor demişti doktorumuz. Sonra içimiz rahatladı şükür 😊 bizim de öyleydi gerçkten benzer şeyler yaşıyoruz şu süreçte çok yıpranuyoruz. Artık umudumuz tükendi son embriyo zaten dediğimiz anda nasip oldu. Rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah ❤️❤️

Aslında çok bi bilgim yoktu doktoruma güvendim sonra öğrendim üçü de çözülmüş. Onu duyunca baya korktuk ama çözülse bile tekrar donunca sıkıntı olmuyor demişti doktorumuz. Sonra içimiz rahatladı şükür 😊 bizim de öyleydi gerçkten benzer şeyler yaşıyoruz şu süreçte çok yıpranuyoruz. Artık umudumuz tükendi son embriyo zaten dediğimiz anda nasip oldu. Rabbim size de isteyen herkese de nasip etsin inşallah ❤️❤️
Amin İnşaAllah sağlıkla nasip olsun 💕❤️Benim 2 yaşında down sendromlu bi kızım var o yüzden bu sefer pgt yapılsın istiyorum.. Rabbim isteyen herkese nasip etsin İnşaAllah ❤️

Back
X