Embriyo Donasyon

Transferim 22 kasıma ötelendi.14 ündeki muayenemde rahim kalınlığı 7.6 idi. Sanırım yaşımdan ötürü biraz daha kalınlaşması gerekiyor.
Benimde 7.7 ile transferi yaptılar. Maalesef olmadı. Yaştan dolayı düşük kalınlık dendi. 9 olmalıymış..
Sizin durum nasıl kalınlaşma kaç oldu? Transfer oldu mu?

Kıbrıs doğuş tüp bebek merkeziyle görüştüm bn.sperm donasyonuna karar verdık.çok güzel ılgılendıler sadece klasık testlerımı verdım.sonucuna göre ilaç reçete edecekler beklemedeyız.doğuş tabyaptıran varmı memnun mu yardımcı olurmusunuz
Ben ordan büyük yıkımla çıktım.. İlgilenmeleri iyidir ama o kliniği öneriyorum.
İnşAllah hakkınızda hayırlısı olur 🙏

Benimde 7.7 ile transferi yaptılar. Maalesef olmadı. Yaştan dolayı düşük kalınlık dendi. 9 olmalıymış..
Sizin durum nasıl kalınlaşma kaç oldu? Transfer oldu mu?
Maalesef olmadı. En son rahim kalınlığı bendede 7.7 idi. Burda muayene olduğum dr kalınlık için iyi dedi. progesteron 4.75 çıktı yumurtlama olmuş o yüzden tüm ilaçları durdurdular. Şimdi yeni regliyi bekliyoruz.

Maalesef olmadı. En son rahim kalınlığı bendede 7.7 idi. Burda muayene olduğum dr kalınlık için iyi dedi. progesteron 4.75 çıktı yumurtlama olmuş o yüzden tüm ilaçları durdurdular. Şimdi yeni regliyi bekliyoruz.
Sizinle aynı yaştayım beni iyi anlarsınız..soruyorum devamlı kusura bakmayın lütfen tekrar deneyeceğim anlamaya çalışıyorum. İlkinde çok acemice giriştik sıkıntısını maddi ve manevi çektik 😔
Bende sadece söyledikleri tarihte Rahim duvarı kalınlığı istendi. Progesteron için tetkik istenmedi. Bu test te mi yapılmalı?
Bir de hangi klinikle anlaştınız? Sizin ilk mi?

Sizinle aynı yaştayım beni iyi anlarsınız..soruyorum devamlı kusura bakmayın lütfen tekrar deneyeceğim anlamaya çalışıyorum. İlkinde çok acemice giriştik sıkıntısını maddi ve manevi çektik 😔
Bende sadece söyledikleri tarihte Rahim duvarı kalınlığı istendi. Progesteron için tetkik istenmedi. Bu test te mi yapılmalı?
Bir de hangi klinikle anlaştınız? Sizin ilk mi?
Rica ederim ne demek. Reglimin 3 günü başlatarak Her hafta beni dr kontrolüne gönderdiler. 7 si 14 ündeki kontrolümün olduğu gün Estradıol ve progesteron istediler. Progesteon 1 in altında olmalı imiş. Benim 4,75 di tedaviyi bıraktırdılar. Bugün regli oldum yarın yine dr kontrolu ve Estradıol progesteron sonucunu yine istediler. Dr yorumuna göre rahim ya dinlendirilekmiş yada ilaç kullanmaya başlayacakmışım. Ben vita altera ile görüşüyorum.

Benim 2020 de açtığım togimde vardı. 2019 Ekim ayında transfer olup ta sonuç beklerken bulmuştuk birbirimizi. İkiz oğulları oldu donasyon ile 🙏
İnsallah bizlerin de olucak😇 ilaçlarıma aralık 10 da bakayacağım aralık 20 de kıbrıstaym insallah

Bu gün ikinci dr kontrolüm vardı ve rahim kalınlığı 9 olmuş doktor çok iyi dedi. Görüntüyü kliniğe gönderdim ordaki dr da gayet iyi bulmuş şu an tek dileğim son kontrolüm olan 5 aralıkta yumurtlamamış olmak🙏🏻

Bu gün ikinci dr kontrolüm vardı ve rahim kalınlığı 9 olmuş doktor çok iyi dedi. Görüntüyü kliniğe gönderdim ordaki dr da gayet iyi bulmuş şu an tek dileğim son kontrolüm olan 5 aralıkta yumurtlamamış olmak🙏🏻
Gelişmelerden haber et merakla bekliyorum🤲🏻

Evet arkadaşlar bu gün son kontrolüme gittim. Rahim 11 milim ve 3 çizgi oluşmuş.yani rahim transfere hazır sabah kan tahlili yaptırdım şayet yumurtlama yok ise cuma kıbrıs yolcusuyum cumartesi transfer günü hayırlısı ile

Arkadaşlar cumartesi transfer kesinleşti. Çok heyecanlı ve endişeliyim. Dua edin lütfen herşey yolunda gitsin, sağlıkla bebeğime/bebeklerime kavuşayım.
Ben sizi takip ediyorum last messageslardan😊bence hamile kalicaksiniz❤️güzel haberinizi yazin burdan da❤️

Evet arkadaşlar Transfer yapıldı Ağrısız acısız bir yöntem. Ben tek başıma gittim siz yaptıracaklar yanınızda biri olsun desteği önemli.
Çünkü operasyon anında biraz duygulandım hemşire teselli etti. Kadının kolunu okşadım.Tüm gün dinlendim sigarada pek canım istemedi. İnşallah tiksinti gelir diye umut ediyorum.Yarın dönüyorum, ilaçlarada aynen devam. Klinik büyüktü kapıdan girdiğin an itibarı ile ilgileri gayet iyiydi. Umarım embriyolar tutunur ne siyeceğimi bilmiyorum.

Back
X