- 20 Temmuz 2022
- 2.124
- 2.028
- 63
Aaa ne kadar guzel Allah ol dedikten sonra herşey olur6 mm di

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aaa ne kadar guzel Allah ol dedikten sonra herşey olur6 mm di
Çok sevindim sizin için.İkiz olmasi ayrı bi guzel.Saglikli bir gebelik,vaktinde doğum diliyorum sizeArkadaşlarım merhaba. Bu gün ilk dr muayenemize gittik. 2 embriyoda tutunmuş. Minnoşların kalpleride oluşmuş ama sanırım kalp sesini duyacak kadar büyümemişler. Kalp atışlarını duyabilmek için 10 gün sonra tekrar doktorumuza gideceğiz.
Çok teşekkür ederim arkadaşımÇok sevindim sizin için.İkiz olmasi ayrı bi guzel.Saglikli bir gebelik,vaktinde doğum diliyorum size![]()
Allah tamamına erdirir inşallah. Sizde kanama falan var mı?Arkadaşlarım merhaba. Bu gün ilk dr muayenemize gittik. 2 embriyoda tutunmuş. Minnoşların kalpleride oluşmuş ama sanırım kalp sesini duyacak kadar büyümemişler. Kalp atışlarını duyabilmek için 10 gün sonra tekrar doktorumuza gideceğiz.
Yok lekelenmede olmadı kanamada olmadı. Ama dr lekelenme olursa korkma dedi haa bişeydenmi endişelendi bilmiyorum bakalım bekleyeceğiz hakkımızda hayırlı olan olsunAllah tamamına erdirir inşallah. Sizde kanama falan var mı?
Endişelendiğinden değil tutunma sırasında açık pembe veya kahverengi lekelenmeler olabiliyor onun için demiştir korkmayınYok lekelenmede olmadı kanamada olmadı. Ama dr lekelenme olursa korkma dedi haa bişeydenmi endişelendi bilmiyorum bakalım bekleyeceğiz hakkımızda hayırlı olan olsun
Merhabalar öncelikle hayırlı olsun. tek embriyo ile mi oluştu çoğul gebelik. Darısı bizlerin başına inşallahVe şuan kan sonucumu aldım çoğul gebelik![]()
Üç embriyo kondu ama maalesef şuan bir tanesinin kalp atışı duyuldu.Merhabalar öncelikle hayırlı olsun. tek embriyo ile mi oluştu çoğul gebelik. Darısı bizlerin başına inşallah
Rabbim inşallah ona sağlık versinÜç embriyo kondu ama maalesef şuan bir tanesinin kalp atışı duyuldu.
Lucrin depot yaptırdılar. Dr Mehmet Emin Kaptan a gi