Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canm ben samsun medıcalde yaptırdm 4tanesini 1000tlye dondurttukArkadaşlar embriyolarınızı dondurma işlemini kaça yaptırdınız hangi hastanede embriyo başına ne kadar ödediniz
Bir tane de olsa 20 tane de olsa aynı fiyat canımYani embriyo sayısı farketmiyo değilmi komplesine ödediğiniz fiyat bu banada embriyo dondurma 100 dolar denildi ama sormayı unuttum tanesinemi yoksa hepsinemi bu ücret diye
Çok teşekkür ederim cnm inşallah hakkımızda hayırlı olan olsunBir tane de olsa 20 tane de olsa aynı fiyat canım
Yok canm 2 tane embriyo fiyatı 500 TL hepsi aynı degilYani embriyo sayısı farketmiyo değilmi komplesine ödediğiniz fiyat bu banada embriyo dondurma 100 dolar denildi ama sormayı unuttum tanesinemi yoksa hepsinemi bu ücret diye
Tanesi 250 ise yine iyi cnm bana 100 dolar denildi oda yaklaşık 600 tlye geliyo eğer öyleyse 14 tane embriyom var altından nasıl kalkarımYok canm 2 tane embriyo fiyatı 500 TL hepsi aynı degil
Insallah degıldır canm valla Allah yardımcın olsun sonucunda ınsallah guzel olurda degerTanesi 250 ise yine iyi cnm bana 100 dolar denildi oda yaklaşık 600 tlye geliyo eğer öyleyse 14 tane embriyom var altından nasıl kalkarım![]()
O konudada hiç bi bilgim yok cnm14 tanenin ucreti oldugunu sanmiyorum mantiken bakilirsa transfer yaptiracaginiz zaman 1 kapsulun icinden 14 unu cözecek degiller ya ??
Iki iki ya da tek tek koyarlar kapsullerin icine transfer olacagi zaman cikarir cozerler. Arkadaslar ben yanlismi biliyorum bir arkadasim oyle anlatmisti. Hepsini ayni kapsule koyamazlar cozunecegi zaman hepsi cozulur demisti.